Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

As tai nors maitinu MP, bet kose darau su misiniu. Ir nebededu nieko. Mano nuomone, alyvuogiu aliejaus keli laseliai butu geriau nei sviestukas wink.gif Galima deti vaisiu y tokias koseles, bet as nededu. As is greito paruosimo dribsniu verdu, minute paverdi ir 2 min. palaikai dar puode.
O kur masazuojates? Mes irgi vaikstom y masaziukus.
Atsakyti
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 10 02, 10:52)
Mano nuomone, alyvuogiu aliejaus keli laseliai butu geriau nei sviestukas wink.gif

Nu kodel geriau? smile.gif Naturalus sviestukas, o ne margarinas, netgi labai gerai yra ivairioms kosytems. Dauguma pediatru pataria i diena po sauksteli butinai jo suvartot ax.gif Vakar tieks prisiskaitinejau apie mityba, kad mazytei savo pagelbet, tai vos ne experte galiu but biggrin.gif Zinoma juokauju blush2.gif
Atsakyti
Esu skaicius, kad iki metuku nerekomenduojama duoti pieno produktu, nes vaikuciai ysisavina pieno baltyma, turetu ysisavinti mamytes piena, o ne karvytes. Aisku, visi su tuo karves pienu uzaugom ir niekam ragai neisdygo biggrin.gif Nuo 7 menesiu gydytoja sake galima duoti jogurto, kefyro. Truputy likau nesupratus... Na kiek zmoniu- tiek nuomoniu smile.gif
Alyvuogiu aliejaus gydytoja nuo kokiu 4 men. patare duoti po kelis lasiukus iki saukstelio, sake issitustinima pareguliuoja. Cia tik mano zinios:)
Ka dar skaitet, pasidalinkit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariūkštė @ 2010 10 02, 11:12)
Esu skaicius, kad iki metuku nerekomenduojama duoti pieno produktu, nes vaikuciai ysisavina pieno baltyma, turetu ysisavinti mamytes piena, o ne karvytes. Aisku, visi su tuo karves pienu uzaugom ir niekam ragai neisdygo biggrin.gif Nuo 7 menesiu gydytoja sake galima duoti jogurto, kefyro. Truputy likau nesupratus... Na kiek zmoniu- tiek nuomoniu smile.gif
Alyvuogiu aliejaus gydytoja nuo kokiu 4 men. patare duoti po kelis lasiukus iki saukstelio, sake issitustinima pareguliuoja. Cia tik mano zinios:)
Ka dar skaitet, pasidalinkit? smile.gif

Beabejo, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu drinks_cheers.gif O skaiciau apie viska, net nenupasakociau cia smile.gif Tiesiog kokie produktai kietina viduriukus, kokie laisvina (nes musu tokia bedele yra), na ivairiausiu patarimu sia tema smile.gif Tai is musu valgio raciono isbraukiau virta morkyte, banana (jis nors ir padeda virskinimui, bet tuo pat ir kietina), ryzius, o itraukem naturaliai spaustu morku sulciu pora laseliu i vandenuka, sviestuka, naturaliu grikiu kosyte ax.gif
Atsakyti
Tai is musu valgio raciono isbraukiau virta morkyte, banana (jis nors ir padeda virskinimui, bet tuo pat ir kietina), ryzius, o itraukem naturaliai spaustu morku sulciu pora laseliu i vandenuka, sviestuka, naturaliu grikiu kosyte ax.gif
[/quote]

Na mes irgi turim tokia bedele, nebevalgom jau seniai ryziu, banano.
As del saves pradejau gerti vandens daugiau, papildomai per diena kokius 3-4 puodelius, ir ji pradejo normaliai tustintis...
Atsakyti
[quote=Gintariūkštė,2010 10 02, 11:52]
Tai is musu valgio raciono isbraukiau virta morkyte, banana (jis nors ir padeda virskinimui, bet tuo pat ir kietina), ryzius, o itraukem naturaliai spaustu morku sulciu pora laseliu i vandenuka, sviestuka, naturaliu grikiu kosyte ax.gif
[/quote]

Na mes irgi turim tokia bedele, nebevalgom jau seniai ryziu, banano.
As del saves pradejau gerti vandens daugiau, papildomai per diena kokius 3-4 puodelius, ir ji pradejo normaliai tustintis...
[/quote]

Dziugu, kad susitvarke jums 4u.gif Tikimes ir mes, kad susireguliuos viskas smile.gif
Atsakyti
Linkiu 4u.gif
Atsakyti
As verdama darzoviene ipylu kelis lasus alyvuogiu aliejaus. Is raciono irgi isbraukiau morkyte, banana ragaujam, bet retai. O.del grikiu miltu reiks pagalvoti. Nes nupirkau dar Hipp pienisku kosiu kurias maziuke mielai suvalgo smile.gif O nuo kietu viduriuku mums padeda slyvu tyreles, labai Gerber geros mums smile.gif
Atsakyti
as i darzoviene visada dedu alivuogiu aliejaus, bet sakau gal i kruopiene sviestiko ideti delskanumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 10 03, 17:38)
as i darzoviene visada dedu alivuogiu aliejaus, bet sakau gal i kruopiene sviestiko ideti delskanumo  g.gif

o kaip kruopienes verdat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 10 03, 23:00)
o kaip kruopienes verdat? ax.gif

kaip sakiau is kruopu piltu 4u.gif

vakar vakariei idejau sviestuko i kosyte tai skaniai suvalgem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 10 04, 07:41)
kaip sakiau is kruopu piltu  4u.gif

vakar vakariei idejau sviestuko i kosyte tai skaniai suvalgem  thumbup.gif

cia turbut panasus principas kaip tu uzplikomu, tik kad verdat puodelyje, ar taip? reiks ir man gal pameginti... Parasykit kokias tiksliai perkat?
Atsakyti