mano lelytei 6 men, jau tris savaites valgom viena karta dienoj darzovienes, jau darbar suvalgo apie 150 gr ir dar maitinu MP, bet jinai labai daznai pas mane nori valgyti, maitinu mazdaug kas dvi nepilnas valandas, as taip manau, kad MP nera pas mane labai riebus, todel jinai taip daznai isalksta ir svorio i menesi priauga po 100. Svoris mazytes 7.8 kg nera jau toks mazas, bet jau kokie tris menesiai priaugam tik po 100-200 gr. Gal kas esat susidures su panasia situacija, nes nzn ar man dar papildoma maitinima ivesti ar lelytei uztenka to vieno maitinimo ir MP. Nakti keliasi tik viena karta pavalgyti
QUOTE(ew_a @ 2011 01 01, 11:36)
mano lelytei 6 men, jau tris savaites valgom viena karta dienoj darzovienes, jau darbar suvalgo apie 150 gr ir dar maitinu MP, bet jinai labai daznai pas mane nori valgyti, maitinu mazdaug kas dvi nepilnas valandas, as taip manau, kad MP nera pas mane labai riebus, todel jinai taip daznai isalksta ir svorio i menesi priauga po 100. Svoris mazytes 7.8 kg nera jau toks mazas, bet jau kokie tris menesiai priaugam tik po 100-200 gr. Gal kas esat susidures su panasia situacija, nes nzn ar man dar papildoma maitinima ivesti ar lelytei uztenka to vieno maitinimo ir MP. Nakti keliasi tik viena karta pavalgyti
o ką gydytoja sako?
QUOTE(uogute @ 2011 01 03, 13:28)
Aš darau su vandeniu

QUOTE(uogute @ 2011 01 03, 13:28)
Man gydytoja sakė, kad įpilti pienuko, jei nenorės valgyti košytės, bet maniškis nuo pat pradžių noriai valgė, todėl tik su vandenuku darau. Jei košė būna per sausa, įpilu nuoviro kur daržovės verda (bet tinka tik naminių daržovių nuoviras)

QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 03, 15:31)
Man gydytoja sakė, kad įpilti pienuko, jei nenorės valgyti košytės, bet maniškis nuo pat pradžių noriai valgė, todėl tik su vandenuku darau. Jei košė būna per sausa, įpilu nuoviro kur daržovės verda (bet tinka tik naminių daržovių nuoviras) 

oii man iki naminiu toli..viskas is kriautuves. tai tipo tas netinka

QUOTE(uogute @ 2011 01 03, 17:02)
Nelabai suprantu

QUOTE(uogute @ 2011 01 03, 14:28)
misisnuku

Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 03, 18:21)
Nelabai suprantu
Tai jūs duodate pagamintas jau tyreles? ar kaip? nes pirkitinių skiesti nereikia, jos jau paruoštos valgymui

o namuose pagamintas vaisiu tyreles reikia skiesti?

QUOTE(uogute @ 2011 01 03, 17:02)
Tuo vandeniu geriau neskiesti, nes juk pirktinėse daržovėse gali būti daug negerumų, kurie nusėda verdant tame vandenyje. Bet tu rašei, kad mišinuku skiedi

QUOTE(Auksuole @ 2011 01 03, 17:21)
Nelabai suprantu
Tai jūs duodate pagamintas jau tyreles? ar kaip? nes pirkitinių skiesti nereikia, jos jau paruoštos valgymui

Čia kalba ėjo apie daržoves pirktines, jei gerai supratau

QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 03, 16:44)
abejoju ka toliau daryti, valgo jis pas mane laaabai noriai

Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 03, 16:21)
Nelabai suprantu

as apie produktus, gaunu tik is pardes jokiu mociuciu, jokiu turgu bobikiu ..
QUOTE(uogute @ 2011 01 03, 19:10)
abejoju ka toliau daryti, valgo jis pas mane laaabai noriai 
Papildyta:

Papildyta:
Tai gal nereikia košytės visai skiesti? Įdėk truputį daugiau sultingų (gal netinkamas žodis