Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 01 05, 12:08)
musu maitinimas:

7val -pienas
10val -grudine kose+pienas
12-13val - tik pienas
15-16val -darzoviene+pienas
19val -pienas
21val -pienas

dabar reikia darzoviene su mesyte ivedineti,bet lieka tik vienas laikas 19val g.gif gal jau per velu tokiu laiku darzoviene su mesyte valgyti g.gif

Tai jūs 15-16 įveskite su mėsa. Nes aš duodu vieną dieną su mėsa, kitą be smile.gif o kai valgys dvi košes tai 19 pasirinktinai galėsit kruopų arba daržovių duot
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 01 05, 12:12)
Tai jūs 15-16 įveskite su mėsa. Nes aš duodu vieną dieną su mėsa, kitą be smile.gif o kai valgys dvi košes tai 19 pasirinktinai galėsit kruopų arba daržovių duot

as ir mastau tuo laiku mesa duoti,o vakarienei be mesos arba antra grudine g.gif

su pirma dukryte kazkaip tokiu klausimu nekildavo biggrin.gif bet ja ir auginau visai kitaip,valge misinuka,grudiniu kosiu visai nevalgydavo schmoll.gif vaisius valgydavo labai noriai ir jogurtus anksti pradejo valgyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 05 sausio 2011 - 12:45
QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 05, 11:33)
O nuo kada jau duodat mėsytę? Maniškis irgi panašiai primaitinamas (nuo 4mėn.), bet mėsą sakė nuo 7mėn. įvesti.

mum sake nuo 6 iki 7 ivesti kruopas ir mesyte, galima kiausinio trynio, taip ir valgom
Atsakyti
mums liepe 6.5 men isivesti mesyte, o 7 men trecia kose, tai grudine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirminiukas @ 2011 01 05, 12:47)
mum sake nuo 6 iki 7 ivesti kruopas ir mesyte, galima kiausinio trynio, taip ir valgom

Aišku wink.gif

QUOTE(Superburbule @ 2011 01 05, 12:50)
mums liepe 6.5 men isivesti mesyte, o 7 men trecia kose, tai grudine smile.gif

Aš tai dabar duodu ryte ir vakare grūdinę, bet kad suvalgo jos labai labai mažai doh.gif Ar geriau duoti du kartus daržovienę ir kartą grūdinę? g.gif
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 01 05, 12:08)
musu maitinimas:

7val -pienas
12-13val - tik pienas
19val -pienas
21val -pienas

dabar reikia darzoviene su mesyte ivedineti,bet lieka tik vienas laikas 19val g.gif gal jau per velu tokiu laiku darzoviene su mesyte valgyti g.gif

O negalima 12-13 val. duoti kitą košę? Ar turi būtinai būti pakaitom (pienas - košė)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 05, 14:03)

O negalima 12-13 val. duoti kitą košę? Ar turi būtinai būti pakaitom (pienas - košė)?  blush2.gif

bandziau,bet ji man po grudines koses matyt dar soti buna ir koses tuo metu nevalgo schmoll.gif g.gif
Atsakyti
O mes valgom taip :

9 val.- pienas
12 val. - grudu kose(nesaldi) + pienas
16val.- darzoviene su mesa
19val.- jogurtas su vaisias arba grudu kose (saldi), arba vaisiai
20.30 val.- pienas

Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 01 05, 07:56)
Manoji noriai valgo darzoves. Neseniai pabandeme obuoliuka, tai reakcija tokia pat kaip Jusu. Istumia su liezuviu, net vemti nori. Galvoju musu obuoliai per rugstus, nusipirkau Hipp pirmus kudikio obuoliukus. Paragavo viena sauksteli ir irgi nusisuko.

bandziau as ir saldu obuoliuka ir rugstesni, nei vienas nepatiko, spjauna, raukosi, net nesizioja, bet bandysiu kiekviena diena vistiek duoti po biski gal pripras, pirmadieni bandysiu su bananu sumaisyti. O darzoviene kaip valgom tai tik sauksteli pirma paragauja ir tik sauksteli prie burnos ir ziojasi iskarto.
Atsakyti
Man gydytoja pasake, kad geriau duoti tik tu vaisiu, kurie auga pas mus. Tai iseina, kad galiu duoti tik kriausiu, obuoliu ir slyvu. Arba ne taip ja supratau. Gal pradeti nuo ju. O kai pripras, jau galima ir egzotikos ragauti g.gif
Papildyta:
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 01 05, 13:08)
musu maitinimas:

7val -pienas
12-13val - tik pienas
19val -pienas
21val -pienas

O nuo kada pradejote koses valgyti? Man irgi pasake ividineti koses. Bet man kazkaip nesinori dar du maitinimus keisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 01 06, 08:39)
O nuo kada pradejote koses valgyti? Man irgi pasake ividineti koses. Bet man kazkaip nesinori dar du maitinimus keisti smile.gif

nuo 4,5menesiuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 01 06, 09:39)
nesinori dar du maitinimus keisti smile.gif

pakeisk dar pradziai viena smile.gif pietums darzovytes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 05, 15:03)

O negalima 12-13 val. duoti kitą košę? Ar turi būtinai būti pakaitom (pienas - košė)?  blush2.gif

as ti kartais ir taip duodu is eiles dvi koses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Superburbule @ 2011 01 06, 13:54)
as ti kartais ir taip duodu is eiles dvi koses smile.gif

Man tai visada taip išeina beveik, bet tikriausiai nieko blogo smile.gif
Radau šaldytų mėlynių - einu bandyti išvirti obuolių - mėlynių tyrelę ax.gif Ar kuri nors verdate tyreles pačios?
Atsakyti