Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

labas, sektantes.. niu ka, su manimi zaidzia vel ciklas doh.gif vietoj tiketojo pakilimo gavau pakritima doh.gif biggrin.gif zodziu kol O nebuna nubrezta, geriau ir nespelioti ties kiekvienu pakilimu, nes gai jie buti klaidingi smile.gif nors siaip man buvo itarimu, nes nebudinga man BT II fazei, siek tiek per zema buvo, bet galvojau nu gal siandien dar uzkilsiu ir viskas issilygins.. smile.gif siaip siandien jau nuo ankstaus ryto maudzia pilva..
http://www.babyplan.ru/profile/73948
Atsakyti
Falmingo man rodos greitai II isvysim bigsmile.gif labai jau grazus grafikelis..
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 08, 11:23)
Falmingo man rodos greitai II isvysim  bigsmile.gif labai jau grazus grafikelis..

Flamingo lotuliukas.gif oj kiek juokiuos daba, gerai kad ne Flamingo mane pavadinai biggrin.gif geras thumbup.gif As cia nepiktybiskai juokiuos, bet paskaiciau tiek juokas suime lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 08, 09:34)
Žymėk tą, tos valandos, kurią įprastai matuoji  4u.gif

vissikai pritariu smile.gif turbut dar tavimi nepasidziaugiau, mergyt wub.gif gal praleidau, o kada pas gine?
Atsakyti
abas rytas,mergytes,aciu visoms uz gerus zodzius biggrin.gif ,as vis stebiu jus ir laukiu kuo daugiau II thumbup.gif ,sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 08, 11:28)
Flamingo  lotuliukas.gif  oj kiek juokiuos daba, gerai kad ne Flamingo mane pavadinai  biggrin.gif  geras  thumbup.gif  As cia nepiktybiskai juokiuos, bet paskaiciau tiek juokas suime  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O aš sukau galva apie kurią čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 08, 11:38)
vissikai pritariu smile.gif turbut dar tavimi

bet ar normalu kad per dvi valandas BT pasikeite 0,4 laipsnio? ziuresiu ka rodys rytoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 08 birželio 2010 - 10:44
oi blush2.gif ir is kur man tas Flamingas dabar islindo doh.gif nu tikrai persiprasau.. 4u.gif nu net paciai nesuprantama kaip is DomingoFaustas man tas Flamingo pasidare doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxxe: 08 birželio 2010 - 10:43
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 08, 11:38)
vissikai pritariu smile.gif turbut dar tavimi nepasidziaugiau, mergyt wub.gif gal praleidau, o kada pas gine?

Ačiū oro_buckis.gif

Mastau eiti kitos savaitės gale ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
As vis dar stoviu vietoje, eilinis kilometrinis ciklas nusimato, ryt pas gydytoja, bus aisku ar isvis si men ovuliuosiu... doh.gif
Atsakyti
Pupushiukas o man tikrai labiau patiktu vietoje stoveti, nei kad zigzagai apgaulingi kaip pas mane doh.gif o siaip ziuriu ir 24CD turejus O, tai gal ryt ir apturesi vel 4u.gif
Atsakyti
Valiusiuke, kaip tu laikaisi? bigsmile.gif Kur pradingus ? 4u.gif
Atsakyti