Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

Sveikos, matuokles smile.gif
O as is FF jau gavau O linija, bet dar nesu tikra del jos... g.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 08, 09:16)
sveikos, o pas mane nieko gero  verysad.gif

Nenuleisk nosytes dar - juk BT pakilo, tikekimes ir tokiau kilsi 4u.gif
QUOTE(auxxe @ 2010 06 08, 10:39)
labas, sektantes.. niu ka, su manimi zaidzia vel ciklas  doh.gif vietoj tiketojo pakilimo gavau pakritima doh.gif biggrin.gif zodziu kol O nebuna nubrezta, geriau ir nespelioti ties kiekvienu pakilimu, nes gai jie buti klaidingi smile.gif nors siaip man buvo itarimu, nes nebudinga man BT II fazei, siek tiek per zema buvo, bet galvojau nu gal siandien dar uzkilsiu ir viskas issilygins.. smile.gif siaip siandien jau nuo ankstaus ryto maudzia pilva..

Nu dar tikrai nepasiuke tavo aukstosios BT g.gif Ziuriu dar ir E pazymejus, ir tie maudenimai, gal dar nebuvo vistik O? nu idomu - ziuresim kiap bus.

Chenele, sveikinu nesulaukus nelabuju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 08, 12:54)
Pupushiukas o man tikrai labiau patiktu vietoje stoveti, nei kad zigzagai apgaulingi kaip pas mane doh.gif o siaip ziuriu ir 24CD turejus O, tai gal ryt ir apturesi vel  4u.gif

Visko gali buti, OT nedarau, baigesi ir kazkaip nesinori pirkti, gal nebereikes daugiau blush2.gif (viltis durniu motina ) hihihi.gif
Bet seip pas mane ir va pazigzagave kai 17 CD pakrito poto 18 CD pakilo jau maniau kad bus O, bet va spyga. Na bet bus kazkada juk, sausi isvis esu turejus 45 dienu cikla, tik nematavau dar tada BT, nezinau ar O buvo. Manau ir sis toks bus. doh.gif
Atsakyti
Labas matuotojos
as tik dabar prie kompo prisedau tai prisiduodu http://www.fertility...com/home/2b4886
Papildyta:
QUOTE(aaukseliss @ 2010 06 08, 05:44)
Labas rytas mergaites, gryztu su nauju, antru ciklu http://www.babyplan.ru/profile/77196

4u.gif linkiu kad butu sekmingasis
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 08, 06:07)
Sveikos, ir as pagaliau griztu, laukiu O  biggrin.gif reikia ND uzsiimti, nes jau apsileidom visai blush2.gif

nu jau reiktu reiktu biggrin.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 06 08, 06:54)
Labas rytas mergytės, na nesulaukiau savo mmm, šiandien 18 DPO yahoo.gif

thumbup.gif sveikinu
QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 08, 07:11)
Labas rytas,

o tu irgi graziai laikaisi thumbup.gif
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 08, 07:51)

labai grazus tavo grafikiukas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Chenelle,2010 06 08, 08:54]
Atrodo, kad tu pas mano seną ginę laikaisi. Lygiai tą pati šnekėjo ir deja ji klydo, reikėjo ne atsipalaiduot, o vyrą tirti. O grafikėliuose ji nieko nesigaudė, dėl to ir sakė nematuot, nes ginei nesmagu, kai pacientė daugiau gaudosi, nei ji pati

na idomei man taip ji... paprasiau kad tyrimus padarytu tai pasake neskubek dar ir isvis kokiu tu tyrimu nori ... na kaip ir neskubejau bet kiek dar neskubet???!!!! seip lankaus silainiu seimos ir sveikatos centre. maloni daktare tik nepatare nieko ir net nepaziejo ar cia man vyksta O ar ne, paziejo tik ekoskopu ir viskas.Na jei ka reiks kitos ieskotis, o jus jau manau patarsit kur ir kokia smile.gif

o stai manasis 4u.gif http://s43.radikal.r...54de7101527.jpg
Atsakyti
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 08, 18:08)

graziai kyli mirksiukas.gif
Atsakyti
Indrute grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 06 08, 20:15)
graziai kyli  mirksiukas.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 06 08, 20:23)
Indrute grazu  bigsmile.gif

vakar skaitinejau skaitinejau ir kazkieno oro baliona pasigavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 08, 18:48)
vakar skaitinejau skaitinejau ir kazkieno oro baliona pasigavau  biggrin.gif

as irgi pagavau bet siandien nelabai kilti nori mano ta BT doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 08 birželio 2010 - 19:55
labas vakaras,
auxxe, po pakritimu visada buna pakilimas, tad tikrai sulauksi savo O, cia zirniukas tave erzina ir guma tempia mirksiukas.gif
Chenelle, nemoku apsakyti kaip uz tave dziaugiuosi clap.gif clap.gif clap.gif
Bitute1977, stebek stebek mus, bet gal pades mums tavo virusiukai ir i kitas temukes perkopti kada blush2.gif
ax.gif
Indrute, grafikelis kol kas grazus, tai gal jau ir gines kitos nebereikes, dar lukterk iki mm atejimo termino mirksiukas.gif
Jolantida, Kristiandra, sveikinu sulaukus O, dabar belieka tik pakilti ir nebenusileisti mirksiukas.gif
o as tai po truputeli leidziuosi, skauda visas strenas, (.)(.), nugara, tempia pilvo apacia..., zodziu jausmas kaip kas butu futbola su manimi nakti zaides, net ND nebesinori doh.gif g.gif
RenataJ, Ksise, grazus grafikeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belissima: 08 birželio 2010 - 20:00
[quote=||Indrute||,2010 06 08, 21:08]
[quote=Chenelle,2010 06 08, 08:54]
Atrodo, kad tu pas mano seną ginę laikaisi. Lygiai tą pati šnekėjo ir deja ji klydo, reikėjo ne atsipalaiduot, o vyrą tirti. O grafikėliuose ji nieko nesigaudė, dėl to ir sakė nematuot, nes ginei nesmagu, kai pacientė daugiau gaudosi, nei ji pati
na idomei man taip ji... paprasiau kad tyrimus padarytu tai pasake neskubek dar ir isvis kokiu tu tyrimu nori ... na kaip ir neskubejau bet kiek dar neskubet???!!!! seip lankaus silainiu seimos ir sveikatos centre. maloni daktare tik nepatare nieko ir net nepaziejo ar cia man vyksta O ar ne, paziejo tik ekoskopu ir viskas.Na jei ka reiks kitos ieskotis, o jus jau manau patarsit kur ir kokia smile.gif

o stai manasis 4u.gif http://s43.radikal.r...54de7101527.jpg
[/quote]
O pas kuria gine is ŠŠSC lankotes? as irgi ten lankausi ax.gif
Atsakyti
Zemaiciuke, o kodel nezymi 37, juk matavai laiku ir neislipus is lovos?
Atsakyti