Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 09, 14:47)
Uoj ne, nenoriu nusivilt, jau ir kolege mane terorizuoja darbe  lotuliukas.gif  Jeigu nenukris BT iki sekmadienio tada gadinsiu  cool.gif  O dabar tai jokiais budais  schmoll.gif

matai, kokia kantruolė first.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 09, 14:50)
matai, kokia kantruolė  first.gif

bijau paskaiu verkt krokodilo asarom, pasiliksiu raudojimui kita savaite, visgi savaitgalis arteja lotuliukas.gif Beto kazkaip pojuciu jokiu nera ypatingu, tai nelabai ko tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 09, 14:52)
bijau paskaiu verkt krokodilo asarom, pasiliksiu raudojimui kita savaite, visgi savaitgalis arteja  lotuliukas.gif  Beto kazkaip pojuciu jokiu nera ypatingu, tai nelabai ko tikiuosi  ax.gif

Pas mane irgi jokių pojūčių doh.gif Tiesa įdomu tik tai, kad dvi dienos iki brėžiamos O pradėjo kartas nuo karto švelniai pamausti gimdą, tęsiasi iki šiol. Krūtinė kaip ir visada prieš mmm jautroka, tačiau nieko ypatingo. Kažkuri čia pasakojo, kad sysiuko spalva pašviesėja. Bet žinokit rimtai, nors geriu vitaminus, ji tikrai pastebimai pašviesėjo hihihi.gif

Jokių ypatingų požymių, jokių pykinimų, mieguistumų, tepliojimų,- nieko nepaprasto, kaip įsivaizdavau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 09 birželio 2010 - 14:35
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 09, 15:10)
Pas mane irgi jokių pojūčių  doh.gif  Tiesa įdomu tik tai, kad dvi dienos iki brėžiamos O pradėjo kartas nuo karto švelniai pamausti gimdą, tęsiasi iki šiol. Krūtinė prieš mmm kaip visada jautroka, tačiau nieko ypatingo.  Kažkuri čia pasakojo, kad sysiuko spalva pašviesėja. Bet žinokit rimtai, nors geriu vitaminus, ji tikrai  pastebimai pašviesėjo  hihihi.gif

Jokių  ypatingų požymių, jokių pykinimų, mieguistumų, tepliojimų,- nieko nepaprasto, kaip įsivaizdavau  rolleyes.gif

matai kaip g.gif Na as tai lyginu su savo praeitu pastojimu, tai kazkaip nieko panasaus, o sysius man visad pasviesedavo po O, netgi ir ryte nebudavo tamsiai geltonas, o daba tai kazkaip visa cikla jis toks tamsus g.gif Tai va, zodziu nezinau gal snd koki OT pagadint, gal tas ka parodytu, bet ai nenoriu as cia saves balamutint kaip sakant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 09, 15:34)
Tai va, zodziu nezinau gal snd koki OT pagadint, gal tas ka parodytu, bet ai nenoriu as cia saves balamutint kaip sakant  doh.gif

OT, mano akim, būtų balamūtinimas, NT - nea biggrin.gif Bet jei turi kantrybės tai lauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 09, 15:36)
OT, mano akim, būtų balamūtinimas, NT - nea  biggrin.gif Bet jei turi kantrybės tai lauk  4u.gif

neturiu as tos kantrybes blush2.gif bet kad dar NT tikrai manau nieko nerodys, nebent ryte jei daryciau, o ryte nenoriu smirineti palei MV su tais testais nes ir vel priekaistaus man kad cirkinuosi cia o paskiau verkiu atsisedus, tai va, ner galimybes man kazkaip pasislepus to NT pasidaryt, nes jis tuoj pat susimastys kas vyksta doh.gif Jis pateisina NT jei mm veluoja unsure.gif Ech sunkus tas gyvenas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 09, 15:49)
neturiu as tos kantrybes  blush2.gif  bet kad dar NT tikrai manau nieko nerodys, nebent ryte jei daryciau, o ryte nenoriu smirineti palei MV su tais testais nes ir vel priekaistaus man kad cirkinuosi cia o paskiau verkiu atsisedus, tai va, ner galimybes man kazkaip pasislepus to NT pasidaryt, nes jis tuoj pat susimastys kas vyksta  doh.gif  Jis pateisina NT jei mm veluoja  unsure.gif  Ech sunkus tas gyvenas  doh.gif  biggrin.gif

Maniškis irgi toks doh.gif Bet aš neklausiau ir slapta pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 09, 15:49)
neturiu as tos kantrybes  blush2.gif  bet kad dar NT tikrai manau nieko nerodys, nebent ryte jei daryciau, o ryte nenoriu smirineti palei MV su tais testais nes ir vel priekaistaus man kad cirkinuosi cia o paskiau verkiu atsisedus, tai va, ner galimybes man kazkaip pasislepus to NT pasidaryt, nes jis tuoj pat susimastys kas vyksta  doh.gif  Jis pateisina NT jei mm veluoja  unsure.gif  Ech sunkus tas gyvenas  doh.gif  biggrin.gif

Kaip Jūsų vyrai taip pastebi? blush2.gif
Aš tai darydavau taip: iš vakaro tuolete padėdavau NT, ryte nuėjusi atlikdavau, įsimesdavau į chalato kišenę ir eidavau tvarkytis, pusryčiauti. Prieš išeinant į paskaitas, ar netgi grįžus, kol MB nėra šalia, žvilgterėdavau į NT blush2.gif ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 09, 13:34)
matai kaip  g.gif  Na as tai lyginu su savo praeitu pastojimu, tai kazkaip nieko panasaus, o sysius man visad pasviesedavo po O, netgi ir ryte nebudavo tamsiai geltonas, o daba tai kazkaip visa cikla jis toks tamsus  g.gif  Tai va, zodziu nezinau gal snd koki OT pagadint, gal tas ka parodytu, bet ai nenoriu as cia saves balamutint kaip sakant  doh.gif

o ka ot gali parodyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2010 06 09, 15:58)
Kaip Jūsų vyrai taip pastebi?  blush2.gif

Aš irgi nežnau kaip jei gali pamatyt ką wc darai, bet kadangi pasakė 'ner galimybes man kazkaip pasislepus to NT pasidaryt" tai nesigilinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angliuuke @ 2010 06 09, 11:22)
sveikutes  4u.gif

as cia gal ir ne i tema pasibeldziau, ale labai norejau jusu paklausti klausimuko, kuris man ramybes neduoda  blush2.gif esme tame, kad man atsirado krekenos  blink.gif paspaudus isbega  doh.gif vaikelio antro neplanavome, bet kazkur per ovuliacija turejome santykiu, saugojomes, bet realiai galimybe pastoti liko  blush2.gif tai buvo 26 diena, mmm turetu buti penktadieni, nt neigiamas  g.gif bet pilveli pamaudena ir temperatura pakilusi virs 37, tiesa, matuoju ja diena ir su tuo termometru, kur i ausi kisasi  blush2.gif
gal ka patartumete? jauciuosi pasimetusi, kas man galetu buti...gal kam yra taip buve...  4u.gif

Angliuuke pirmiausia tai temp matuota dienos metu nieko nepasako ir nereiskia.. BT yra matuojama ryte tik nubudus ir neislipus is lovos ir matuojama burnoje, makstyje arba isangeje.. plius pavieniai pamatavimai irgi nieko nepasakys.. o del priespienio, tai nepamenu kada tu nustojai maitinti, bet cia nieko blogo, gali biski isbegti.. mano draugei buvo, tai ji rigi puole panikuoti, jog nescia ar koks vezys jau.. bet visiskai nieko nebuvo biggrin.gif paprasciausia kol visiskai susitvarko pieno latakai po maitinimo uztrunka ilgoka laika.. ir plius del tavo O irgi nezinia, kada ji buvo.. nebent pati tikrai ja jautei 4u.gif
Papildyta:
del NT tai as gadinu 4 val ryto, kai MB dar buna gilioje sapnu karalysteje biggrin.gif biggrin.gif
ksise lauksim NT ryskejimo 4u.gif 4u.gif
Angliuuke OT nestumo metu buna +
Atsakyti
Na va nebent NT gadinciau 4 ryto, kada MB miega, nes is mano veido israiskos iskart matosi kad vykdau kazkoki plana chuligana doh.gif Jau ko nemoku tai nemoku - meluoti ir apsimetineti doh.gif Tai va, bet i darba mes susiruosiam labai greitai, negeriam nei kavos nei valgom, o jei as dar ir lakstyciau ziurineti kas kelias minutes, o tikrai lakstyciau, nes esu tryzna, tai jau tikrai pastebetu kad kazkas ne taip ax.gif
Atsakyti