QUOTE(Angliuuke @ 2010 06 09, 11:22)
sveikutes
as cia gal ir ne i tema pasibeldziau, ale labai norejau jusu paklausti klausimuko, kuris man ramybes neduoda

esme tame, kad man atsirado krekenos

paspaudus isbega

vaikelio antro neplanavome, bet kazkur per ovuliacija turejome santykiu, saugojomes, bet realiai galimybe pastoti liko

tai buvo 26 diena, mmm turetu buti penktadieni, nt neigiamas

bet pilveli pamaudena ir temperatura pakilusi virs 37, tiesa, matuoju ja diena ir su tuo termometru, kur i ausi kisasi
gal ka patartumete? jauciuosi pasimetusi, kas man galetu buti...gal kam yra taip buve...
Angliuuke pirmiausia tai temp matuota dienos metu nieko nepasako ir nereiskia.. BT yra matuojama ryte tik nubudus ir neislipus is lovos ir matuojama burnoje, makstyje arba isangeje.. plius pavieniai pamatavimai irgi nieko nepasakys.. o del priespienio, tai nepamenu kada tu nustojai maitinti, bet cia nieko blogo, gali biski isbegti.. mano draugei buvo, tai ji rigi puole panikuoti, jog nescia ar koks vezys jau.. bet visiskai nieko nebuvo

paprasciausia kol visiskai susitvarko pieno latakai po maitinimo uztrunka ilgoka laika.. ir plius del tavo O irgi nezinia, kada ji buvo.. nebent pati tikrai ja jautei
Papildyta:
del NT tai as gadinu 4 val ryto, kai MB dar buna gilioje sapnu karalysteje
ksise lauksim NT ryskejimo
Angliuuke OT nestumo metu buna +
Vienam neaisku tai, kuo kvepia rozes, kitas ir piktzolese ras medu.. Vienam duok duonos - amziams prisimins, kitam aukok gyvenima - vistiek nesupras..