QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 09, 08:34)
Tai cia Silainiu poliklinikoj, o ne ŠŠSC. Nu nebent ji perejo.. As anksciau pas ja lankiausi
Man ji nelabai, o vat sesei labai patiko. Kaip ji pati sako, jos deka turiu 3 vaikucius 

na turbut kad perejo i silainiu sveikatos centra nes dabar ji dirba ten. Pas ja buvau pirma kart nes seniau ejau pas kazkokia kita, nepamenu pavardes. Na zodziu bus matyt sekanti karta ka ji man pasakys. Jei vel lieps palaukt tai gales pati laukt kol as pas ja ateisiu.

QUOTE(ksise @ 2010 06 09, 12:55)
na mergynos parejau pietaut,pamaciau teste ta pati blanku vaiduokli
smagu... pasidaryk ryte tikrai bus ryskesnis

QUOTE(caramelcandy @ 2010 06 09, 15:58)
Kaip Jūsų vyrai taip pastebi?
Aš tai darydavau taip: iš vakaro tuolete padėdavau NT, ryte nuėjusi atlikdavau, įsimesdavau į chalato kišenę ir eidavau tvarkytis, pusryčiauti. Prieš išeinant į paskaitas, ar netgi grįžus, kol MB nėra šalia, žvilgterėdavau į NT
ir viskas...

Aš tai darydavau taip: iš vakaro tuolete padėdavau NT, ryte nuėjusi atlikdavau, įsimesdavau į chalato kišenę ir eidavau tvarkytis, pusryčiauti. Prieš išeinant į paskaitas, ar netgi grįžus, kol MB nėra šalia, žvilgterėdavau į NT

na gryzus is paskaitu tai jau kazin ar tiksliai rodo... o man kazkaip nera sunkumu pasidaryt. Atsikelus iskart i vonia, padarau testuka ir i dusa... po duso ir zvilgteli.