Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

QUOTE(*Puika* @ 2010 06 10, 08:28)
Kiek domėjausi, tai kasitiniame ta pati juostelė tik įdėta į dėžutę ir aukštesnė kaina.

user posted image

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 10, 08:30)
Labas rytelis,
na laikausi isikibus  smile.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 06 10, 07:03)
Labas rytas..
kokių žinių kas turite? smile.gif

aš vakar sulaukiau savo mėmių, tai teks pradėt viską iš naujo.
Šį kartą jau į pagalbą nusprendžiau pasitelkti OT.. gal g padės...  ax.gif

Na ką, gražios dienos visom  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ksise @ 2010 06 10, 07:14)
laba ryta,na ka pakartojau nt tai nesuprantu bajerio,matau tris bruksniukus.gal brokuotas? http://www.babyplan.ru/profile/65639  beje,jus man pasakykit kuo skiriasi nt tos pacios firmos juostelinis ir kasetinis?

brokuotas jei tris rodo smile.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 10, 07:30)
Labas rytelis,

grazu smile.gif
na mes vakar pikti buvom, tai nebuvo ND blush2.gif
bet siandien jau bus, bus kaip bus, si cikla nurasiau jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 10, 08:35)
aciuks.gif svarbiausia grazi pabaiga butu  ax.gif

Matau uzkandziauji, kaip savijauta, nors dar tikriausiai anksti kazka jausti  ax.gif

Panašu, kad taip ir bus wub.gif

Jaučiuosi, kaip visada. Pagrinde vos vos pilvo apačią pamaudžia ir krūtinė jautri. Duagiau nieko, jei nesigilinčiau į pojūčius, tai tikrai nė neįtarčiau, galvočiau šiaip vėluoja mmm biggrin.gif

Tik visi pradėjo įtarinėti, nes atostogų kelionę atšaukiau doh.gif Zirzia visi aplinkui "kodėl kodėl kodėl". Visi įtaria, bet aš tikrai nepatvirtinsiu jų spėlionių schmoll.gif Juk dar taip anksti... Taip norėjau paslapty palaikyt, kol min širdelė pradės plakti ir ginė apžiūrės rolleyes.gif Bet žiūriu nesigauna, kas iš to kad neigiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 10, 08:42)
Panašu, kad taip ir bus  wub.gif

Jaučiuosi, kaip visada. Pagrinde vos vos pilvo apačią pamaudžia ir krūtinė jautri. Duagiau nieko, jei nesigilinčiau į pojūčius, tai tikrai nė neįtarčiau, galvočiau šiaip vėluoja mmm  biggrin.gif

Tik visi pradėjo įtarinėti, nes atostogų kelionę atšaukiau  doh.gif  Zirzia visi aplinkui "kodėl kodėl kodėl". Visi įtaria, bet aš tikrai nepatvirtinsiu jų spėlionių  schmoll.gif  Juk dar taip anksti... Taip norėjau paslapty palaikyt, kol min širdelė pradės plakti ir ginė apžiūrės  rolleyes.gif  Bet žiūriu nesigauna, kas iš to kad neigiu  doh.gif  biggrin.gif

Jei jau pradėjo įtarinėti, tai tikrai zirs tol kol pasakysi tai ką jie nori išgirsti bigsmile.gif
Manau tikrai neverta per anksti,kad visi sužinotų.. saugok savo paslaptėlę kol gali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 06 10, 08:46)
Manau tikrai neverta per anksti,kad visi sužinotų.. saugok savo paslaptėlę kol gali  mirksiukas.gif

Labai stengiuosi, maža kas rolleyes.gif
Atsakyti
Laba ryta,
Pasirodau cool.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

mano grafikas user posted image
Atsakyti
Labas Rytas
QUOTE(*Puika* @ 2010 06 10, 07:03)
aš vakar sulaukiau savo mėmių, tai teks pradėt viską iš naujo.

verysad.gif 4u.gif
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 10, 07:30)

Ir laikykis artimiausius 9 men mirksiukas.gif

O as kaip niekad soktelejau i virsu (ankstesnius ciklus po truputi i virsu slinkau) bigsmile.gif tikiuosi tik i gera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 10, 09:27)
Labas Rytas

verysad.gif  4u.gif 

Ir laikykis artimiausius 9 men  mirksiukas.gif

O as kaip niekad soktelejau i virsu (ankstesnius ciklus po truputi i virsu slinkau)  bigsmile.gif  tikiuosi tik i gera  ax.gif

žinoma,kad į gerą... smile.gif pamenu,kažkada išgirdau frazę "Viskas tik į gerą", tai dabr ja ir vadovaujuos smile.gif o ypač, kai kažkas nesiseka.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 06 10, 08:32)
žinoma,kad į gerą... smile.gif  pamenu,kažkada išgirdau frazę "Viskas tik į gerą", tai dabr ja ir vadovaujuos smile.gif o ypač, kai kažkas nesiseka..  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif As ir tikiu, kad viskas tik i gera, bet vat, kad su ND pasisikom pries pat O, as jau jos nebelaukiau ax.gif Bet vistiek, kaip ir kiekviena men laukiu stebuklo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 10, 08:36)
drinks_cheers.gif As ir tikiu, kad viskas tik i gera, bet vat, kad su ND pasisikom pries pat O, as jau jos nebelaukiau  ax.gif Bet vistiek, kaip ir kiekviena men laukiu stebuklo  hihihi.gif

jus cia su ND apsi...? lotuliukas.gif viskas gerai, va mes tai apsi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 06 10, 09:27)
O as kaip niekad soktelejau i virsu (ankstesnius ciklus po truputi i virsu slinkau)  bigsmile.gif  tikiuosi tik i gera  ax.gif

Oho koks šuolis user posted image Aišku, kad į gerą
Atsakyti