Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

Labas rytas

[quote=Belissima,2010 06 10, 22:42]

matau ir mano sukurtoje temuteje nusimato II bigsmile.gif
auxxe, Indrute, na ir suoliai thumbup.gif

nuostabu butu... siandien biski pakritau bet vistiek dar padangese rolleyes.gif

[quote=auxxe,2010 06 11, 00:17]
Belissima ar nebusi tik implantacija apturejusi bigsmile.gif ziurek ir pati sulauksi II mirksiukas.gif
[/quote]

Belissimai privalo nauji namuciai atnesti II. Cia jau turetum rodyt pavyzdi panelyte!!! biggrin.gif

ksise, Zemaiciuke thumbup.gif , DomingoFaustas nepergyvenam dar yra laiko. Laikau kumstukus uz tave.

O man siandien 10 dienele po O!!! Labai tikiuosi nenukrisiu ir teks patirti testu gadinimo meta. 4u.gif Kada patarsite pradet?
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 11, 09:02)
Gal tikrai testai brokuoti...nenori ryt pasidaryti jautraus testo is vaistines, jei zinoma BT bus tokia pat grazi?

Kazkaip manau kad nelabai cia kas bus verysad.gif Turiu is vaistines viena testa vadinasi AFTER 10, bet man rodos jis isvis tik 25 jautrumo... Na jei BT laikysis rytoj ir poryt, tai galbut sekmadieni pagadinsiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 11, 09:00)
Nelabai jautrūs  mirksiukas.gif  Aš naudojau 10 ax.gif  25 jau skaitosi nejautrūs.

hm g.gif O kada tau pirma kart suvaiduokliavo?
Atsakyti
Labas rytas, na jau grafiku groziu prisiziurejau biggrin.gif smile.gif laikykites mergicos smile.gif
o as kylu po truputi, gal nevisai paveluoti bus ND blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 11, 09:10)
Kazkaip manau kad nelabai cia kas bus  verysad.gif  Turiu is vaistines viena testa vadinasi AFTER 10, bet man rodos jis isvis tik 25 jautrumo... Na jei BT laikysis rytoj ir poryt, tai galbut sekmadieni pagadinsiu  unsure.gif
Papildyta:
hm  g.gif  O kada tau pirma kart suvaiduokliavo?

Aš After10, galvojau jie 10 jautrumo g.gif nes dariau ir viola ir jis tikrai 10 (rašo instrukcijoje) atitinkamai išryškėjo.

Dariausi after10 pirmą kartą 12DPO, nuotraukėlę buvau įkėlus. Bet tas ryškėjimas manau labai individuolus dalykas. Juk priklauso nuo implantacijos dienos, HCG išsiskyrimo ir pan ax.gif
Papildyta:
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 11, 09:07)
O man siandien 10 dienele po O!!!  Labai tikiuosi nenukrisiu ir teks patirti testu gadinimo meta. 4u.gif Kada patarsite pradet?

O kur tavo grafikėlis? NT gadinimui yra minimumas 10 dpo, jei iškenti- kentėk iki 12 DPO biggrin.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 11, 09:20)
Labas rytas, na jau grafiku groziu prisiziurejau biggrin.gif  smile.gif laikykites mergicos smile.gif
o as kylu po truputi, gal nevisai paveluoti bus ND blush2.gif

Laikau kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 11, 09:26)
Aš After10, galvojau jie 10 jautrumo g.gif  nes dariau ir viola ir jis tikrai 10 (rašo instrukcijoje) atitinkamai išryškėjo.

Kiek esu vaistinese NT pirkus, tai man rase visur 25 jautrumo, pvz Rapipreg g.gif O viola niekur nemaciau pirkti g.gif Tai, va bet man rodos suds su bruknem cia, nes ryte bent jau butu kazkoki seseli vistiek testas metes...
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 11, 08:29)
Kiek esu vaistinese NT pirkus, tai man rase visur 25 jautrumo, pvz Rapipreg  g.gif  O viola niekur nemaciau pirkti  g.gif  Tai, va bet man rodos suds su bruknem cia, nes ryte bent jau butu kazkoki seseli vistiek testas metes...

nebutinai, su pirmu nestuke.gif man 12 DPO rode neigiamiu neigiamiausia, pirma teigiama pamaciau 16 DPO jau rysku, 14 DPO maciau tik vaiduokliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane26 @ 2010 06 11, 09:38)
nebutinai, su pirmu nestuke.gif man 12 DPO rode neigiamiu neigiamiausia, pirma teigiama pamaciau 16 DPO jau rysku, 14 DPO maciau tik vaiduokliuka smile.gif

Nu gerai gerai, ikalbejot dar nenukabinti nosies doh.gif biggrin.gif Tada gadinsiu dar sekmadieni, jeigu aisku BT nenukris doh.gif Taip kad prisisnekejot, tai dabar laaaaaaaukit teigiamo NT, o jei ne, pacios galesit ir guost mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As jau po gines smile.gif nuramino ji mane ax.gif ryt pas mane bus O bigsmile.gif Tai siandien kibsim i darbus blush2.gif
Iejus i kabineta traukiu is rankines savo grafika, o ji: "Slepk ta grafika" blink.gif Jei pradesit vaikus daryti, ta tikrai uzsites, o myletis reikia su savo zmogum todel, kad ji myli ir jums gera wub.gif Paskui prasideda psichologines problemos... Manau, kad yra tiesos jos zodziuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 11 birželio 2010 - 08:47
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 11, 09:46)
Labas rytas 4u.gif
As jau po gines smile.gif  nuramino ji mane ax.gif  ryt pas mane bus O  bigsmile.gif Tai siandien kibsim i darbus blush2.gif
Iejus i kabineta traukiu is rankines savo grafika, o ji: "Slepk ta grafika" blink.gif Jei pradesit vaikus daryti, ta tikrai uzsites, o myletis reikia su savo zmogum todel, kad ji myli ir jums gera wub.gif  Paskui prasideda psichologines problemos... Manau, kad yra tiesos jos zodziuos...

Dar ir kaip yra.....
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 11, 09:41)
Nu gerai gerai, ikalbejot dar nenukabinti nosies  doh.gif  biggrin.gif  Tada gadinsiu dar sekmadieni, jeigu aisku BT nenukris  doh.gif  Taip kad prisisnekejot, tai dabar laaaaaaaukit teigiamo NT, o jei ne, pacios galesit ir guost mane  lotuliukas.gif

Sveikos,sektantes 4u.gif ,man 10 jautrumo tik 12 DPO vaiduokliavo,taip,kad viskas savu laiku mirksiukas.gif ,sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 11, 09:46)
Labas rytas 4u.gif
As jau po gines smile.gif  nuramino ji mane ax.gif  ryt pas mane bus O  bigsmile.gif Tai siandien kibsim i darbus blush2.gif
Iejus i kabineta traukiu is rankines savo grafika, o ji: "Slepk ta grafika" blink.gif Jei pradesit vaikus daryti, ta tikrai uzsites, o myletis reikia su savo zmogum todel, kad ji myli ir jums gera wub.gif  Paskui prasideda psichologines problemos... Manau, kad yra tiesos jos zodziuos...

Čia gal kaip kam, labai individuolu. Man grafikai jokių psichologinių problemų nekėlė. Kaip tik duodavo ramybės, kai žinodavau kada ta O buvo, kada mmm laukti ir panašiai. Mano manymu daktarui turi rūpėti betkokia informacija.

Džiaugiuosi, kad sulauksi O 4u.gif
Atsakyti
mimoza na priklauso nuo zmogaus.. as asmeniskai kai myliuos, tai pamirstu visus grafikelius.. o va grafikelio pagalba matau, kada visgi buna ta O, nes jei remtis skausmeliais, tai ne visada jie sutampa.. vien pagal pojucius ne visada pagauciau O, ypac praeita cikla pvz.. o myletis kasdien jau nebe tas laikas.. su pirmu taip buvo, o dabar pvz pas mus jau 2 vaikai, tai ne visada vakare ir norisi tu ND blush2.gif
o as nusileidu siandien, bet O linija gavau, taigi vaziuosiu rami i kelione smile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/73948
Atsakyti