Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

va maniskis.... tikiuosi tas pakritimas nieko nereiskia. http://s61.radikal.r...05184d7e5eb.jpg
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 11, 10:00)
o as nusileidu siandien, bet O linija gavau, taigi vaziuosiu rami i kelione smile.gif

Manu tikrai O įvyko thumbup.gif

QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 11, 10:04)
va maniskis.... tikiuosi tas pakritimas nieko nereiskia.

Tikrai nieko 4u.gif labai gražiai laikaisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 11, 09:04)
va maniskis.... tikiuosi tas pakritimas nieko nereiskia. http://s61.radikal.r...05184d7e5eb.jpg

oi cia nedidukas biggrin.gif
Atsakyti
Garbane26, Chenelle[COLOR=red] nuraminot dekui 4u.gif biggrin.gif rpizadu ryt pakilsiu!!! niekas manes nenuleis zemyn!!!
Atsakyti
QUOTE(||Indrute|| @ 2010 06 11, 10:47)
Garbane26, Chenelle[COLOR=red] nuraminot dekui  4u.gif  biggrin.gif rpizadu ryt pakilsiu!!! niekas manes nenuleis zemyn!!!

Teisingas požiūris. Štai tau oro balionas user posted image
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 11, 09:29)
Kiek esu vaistinese NT pirkus, tai man rase visur 25 jautrumo, pvz Rapipreg  g.gif  O viola niekur nemaciau pirkti  g.gif  Tai, va bet man rodos suds su bruknem cia, nes ryte bent jau butu kazkoki seseli vistiek testas metes...

man 25 jautrumo super neryskus vaiduoklelis pasirode 11 dpo ax.gif

As po gines, po echo- viskas nuostabu, hematomos nebemato, leliukas 8sav.6 d. wub.gif
Atsakyti
ixchel dziugu, kad viskas gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 06 11, 11:08)
As po gines, po echo- viskas nuostabu, hematomos nebemato, leliukas 8sav.6 d. wub.gif

Sveikinimai user posted image
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 06 11, 10:08)

dziaugiuos uz jus wub.gif
Atsakyti

dideliausi sveikinimai thumbup.gif clap.gif
Laukiam nestuke.gif bacilos paskleidimo blush2.gif
Atsakyti

thumbup.gif naujienos labai dziuginancios. lengvo burbulejimo ir graziu akimirku su pilvinuku wub.gif
Atsakyti
O jus greiciau zirniukus pasigaukit wub.gif
siandien taip gera ant dusios... Jau taip buvo isvargines tas tepliojimas nuo 5 savaiciu, kad niekaip negalejau atsipalaiduoti doh.gif O ir siaip jokiu nestumo pozymiu, apart BT aukstesnes ir kartais skausmeliu sone ax.gif
Dabar kuriam laikui ramu ax.gif
Atsakyti