Sveikos,
QUOTE(egluzius @ 2010 06 06, 12:46)
Laba

pasirodau ir as.dar laikausi kol kas virsuje....
Wow kiek ND
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 06, 14:16)
Pažadinau MB, daviau bučki ir sakau "su tėvelio diena", o jis "ačiū" ir apsivertė ant kito šono ir toliau miega

Žadinu, kišu testą po nosim, o jis "kas čia" Sunervino

Turėjau viską paaiškint, tik prasiblaškęs suprato, kad testas

Nesinervink, tokie jau tie vyrai, reikia jiem laiko suvirškinti
QUOTE(jolantida @ 2010 06 06, 15:45)
na gal ir anksti kazka galvoti ,bet as lyginu garfikiuka su kovo menesio kur pastojau tai ten biski kitaip viskas tai ir sugalvojau kad nieko nebus

.na ziuresim kokia rytoj BT bus
Gal mažiau galvok geriau
QUOTE(saya @ 2010 06 06, 19:34)
Sveikutes, mergaites,
Ka manot apie mano grafikeli ir NT?
http://fotki.yandex....s/sayasaya2010/
Labai jau blankiai vaiduokliauja, vertinu kaip neigiamus kolkas, o ir ryskeja tai beveik nepatebimai, nors jau 14 DPO. Testukai 10 miu/ml jautrumo, tai turetu buti labai jautrus.. nezinau ka ir galvot...
Manau gali būti ir mažiau nei 14 dpo, gal 13.. Testai labai nedaug ryškėja, bet kažkas tikrai matosi, kartok po poros dienų
QUOTE(Belissima @ 2010 06 06, 20:43)
NT dar tikrai nedarysiu, nes visada labai jau skaudziai sureaguoju i neigiamus

kadangi esu is tu, kurios neikada nezino kada sulauks savo mm, be to ir O diena dar tiksliai nera aiski, tai dar apie savaitele bandysiu islaukti nesugadinus nei vieno NT, o jei iki tol temperatura dar laikysis, tada jau ziuresim
Gal ir nedaryk dar, visai gali būti kad tik 6 dpo dar tik
QUOTE(saya @ 2010 06 06, 21:30)
O palaikymas namu fronte tai vangokas sakyciau. MB noredamas mane apsaugot nuo nusivylimo, ganetinai abejingai i mano snekas 'gal/gal ne' reaguoja.. Bet tai gal cia tik realybe po kojom.. turi vaiku is anksciau, tai matyt, kai mums pavyks, euforijos jo veide neisvysiu
TB tiesiog rūpinasi tavimi, tam jie ir yra šalia kad pažvelgti šaltu protu ir palaikyti jei kas. Pats irgi matyt bijo patikėti dar, ir išvis jie man rodos patiki tik kai laiko ant rankų jau