Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 06 06, 20:45)
del visko: ir sutapimo, ir dienu penketuku, ir toks suolis ir ND, na vienu zodziu jauciu kad mus paliksi  mirksiukas.gif

jus jau visos senbuves cia nusipelnete palikti sia temute, laikau uz jus kumstukus ir labai labai dziaugsiuosi jusu sekme thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belissima: 06 birželio 2010 - 19:47
na siaip tai zinau, jog rytoj matuosiu BT su baime, jog nebutu man kaip ir ana cikla - jau lyg suolis ir vel i apacia, suolis ir vel zemyn.. taip ir nusitese net iki 17 CD doh.gif bet siaip labai labai tikiuosi, jog amn jau tikrai siandien 1 DPO blush2.gif
Atsakyti
[quote=Belissima,2010 06 06, 19:36]
iziureti jau tikrai tikrai galima, manau, kad jie tikrai bus teigiami ir tik ryskes, ko labai tau linkiu mirksiukas.gif

[quote=auxxe,2010 06 06, 20:13]
saya nelabai man didele atidaryti nori, bet ir mazuteje foto matosi, kad su kiekviena diena ryskeja po truputi II.. taigi galiam sveikinti manau 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

[quote=Kristiandra,2010 06 06, 20:34]
Viskas kolkas puiku - ir grafikelis, ir NT - nesvarbu, kad ryskeja palengva, tiesiog pas tave gali buti, kad pamazu gaminasi HCG hormonas (tai jokiu budu nera blogai).Taigi, dziaukis nestumu - linkiu viso ko geriausio 4u.gif

Aciu uz palaikyma, mergaites rolleyes.gif kaip gera, kad yra ko patarimo paklaust, pasiguost, ir dvejonem pasidalint thumbup.gif

Tikiuosi, kad tikrai ryskes toliau ax.gif Dar vis stengiuoasi atsargiai ziuret i vaiduokliukus, nes bijau skaudziai nusivilti, bet sirdele dauzos blush2.gif

O palaikymas namu fronte tai vangokas sakyciau. MB noredamas mane apsaugot nuo nusivylimo, ganetinai abejingai i mano snekas 'gal/gal ne' reaguoja.. Bet tai gal cia tik realybe po kojom.. turi vaiku is anksciau, tai matyt, kai mums pavyks, euforijos jo veide neisvysiu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 06, 10:59)
egluzius nu graziai laikais.. kada NT?  bigsmile.gif

na,kad jau dariau snd nt,tai nieko gero jis man neparode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzius @ 2010 06 06, 21:31)
na,kad jau dariau snd nt,tai nieko gero jis man neparode ax.gif

bet grafikelis uztai labai graziai pakiles, gal NT brokuota nusipirkai, gal veliau dar parodys, kol nekrenti zemyn, tol spaudziam kumstukus.
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 06 06, 17:26)
Egluzius, po tiekos ND jau butu nuodeme kristi zemyn tavo grafikeliui. labai nuosirdziai linkiu ten ir issilaikyti mirksiukas.gif

Ačiū,bet nujauciu,kad nieko nebus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belissima @ 2010 06 06, 19:36)
bet grafikelis uztai labai graziai pakiles, gal NT brokuota nusipirkai, gal veliau dar parodys, kol nekrenti zemyn, tol spaudziam kumstukus.

nu jo,gal brokuotas biggrin.gif vyras ne ta paeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 06 06, 17:26)
labas vakaras, prisiduodu po keliones mirksiukas.gif

nu graziai laikaisi thumbup.gif
Atsakyti
Chenelle, nuoširdžiausiai sveikinu wub.gif smagu, kai pastoja viena iš senbuvių bigsmile.gif lengvo nešiojimo wub.gif
Atsakyti
sveikos, registruojuosi naujuose namuciuose smile.gif BT nematavau, nes buvo sveciu ir gerimuku, na, bet bandysiu grizti i vezes poryt smile.gif
Chenelle wub.gif buostabi dovana vyrui
kas sulauke mm po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saya @ 2010 06 06, 19:34)
Sveikutes, mergaites,

Ka manot apie mano grafikeli ir NT?

http://fotki.yandex....s/sayasaya2010/

Labai jau blankiai vaiduokliauja, vertinu kaip neigiamus kolkas, o ir ryskeja tai beveik nepatebimai, nors jau 14 DPO. Testukai 10 miu/ml jautrumo, tai turetu buti labai jautrus.. nezinau ka ir galvot...  schmoll.gif

Na matosi kad NT ryskeja kas diena, o tai yra gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belissima @ 2010 06 06, 20:43)
siandienine temperatura netiksli, nes labai perkaitau vakar saulyteje ir dar miegojau iki 9 val, nors iprastai matuoju 6 blush2.gif
NT dar tikrai nedarysiu, nes visada labai jau skaudziai sureaguoju i neigiamus verysad.gif  kadangi esu is tu, kurios neikada nezino kada sulauks savo mm, be to ir O diena dar tiksliai nera aiski, tai dar apie savaitele bandysiu islaukti nesugadinus nei vieno NT, o jei iki tol temperatura dar laikysis, tada jau ziuresim mirksiukas.gif

Bet uztai BT aukstumos thumbup.gif Linkiu jog ir nekristum mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(egluzius @ 2010 06 06, 12:46)
Laba smile.gif pasirodau ir as.dar laikausi kol kas virsuje....

Wow kiek ND bigsmile.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 06 06, 14:16)
Pažadinau MB, daviau bučki ir sakau "su tėvelio diena", o jis "ačiū" ir apsivertė ant kito šono ir toliau miega  doh.gif  Žadinu, kišu testą po nosim, o jis "kas čia" Sunervino  biggrin.gif  Turėjau viską paaiškint, tik prasiblaškęs suprato, kad testas biggrin.gif

lotuliukas.gif Nesinervink, tokie jau tie vyrai, reikia jiem laiko suvirškinti hihihi.gif

QUOTE(jolantida @ 2010 06 06, 15:45)
na gal ir anksti kazka galvoti ,bet as lyginu garfikiuka su kovo menesio kur pastojau tai ten biski kitaip viskas tai ir sugalvojau kad nieko nebus  doh.gif  blush2.gif .na ziuresim kokia rytoj BT bus  unsure.gif

Gal mažiau galvok geriau biggrin.gif

QUOTE(saya @ 2010 06 06, 19:34)
Sveikutes, mergaites,

Ka manot apie mano grafikeli ir NT?

http://fotki.yandex....s/sayasaya2010/

Labai jau blankiai vaiduokliauja, vertinu kaip neigiamus kolkas, o ir ryskeja tai beveik nepatebimai, nors jau 14 DPO. Testukai 10 miu/ml jautrumo, tai turetu buti labai jautrus.. nezinau ka ir galvot...  schmoll.gif

Manau gali būti ir mažiau nei 14 dpo, gal 13.. Testai labai nedaug ryškėja, bet kažkas tikrai matosi, kartok po poros dienų g.gif

QUOTE(Belissima @ 2010 06 06, 20:43)
NT dar tikrai nedarysiu, nes visada labai jau skaudziai sureaguoju i neigiamus verysad.gif  kadangi esu is tu, kurios neikada nezino kada sulauks savo mm, be to ir O diena dar tiksliai nera aiski, tai dar apie savaitele bandysiu islaukti nesugadinus nei vieno NT, o jei iki tol temperatura dar laikysis, tada jau ziuresim mirksiukas.gif

Gal ir nedaryk dar, visai gali būti kad tik 6 dpo dar tik g.gif

QUOTE(saya @ 2010 06 06, 21:30)
O palaikymas namu fronte tai vangokas sakyciau. MB noredamas mane apsaugot nuo nusivylimo, ganetinai abejingai i mano snekas 'gal/gal ne' reaguoja.. Bet tai gal cia tik realybe po kojom.. turi vaiku is anksciau, tai matyt, kai mums pavyks, euforijos jo veide neisvysiu  schmoll.gif

TB tiesiog rūpinasi tavimi, tam jie ir yra šalia kad pažvelgti šaltu protu ir palaikyti jei kas. Pats irgi matyt bijo patikėti dar, ir išvis jie man rodos patiki tik kai laiko ant rankų jau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Chenelle didziausi, silciausi sveikinimai Jusu seimai,lengvo tau nesiojimo 4u.gif

Na gristu ir as su savo grafiku biggrin.gif user posted image
Atsakyti