Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

Labas rytelis 4u.gif

Ačiū visoms už sveikinimus oro_buckis.gif
Atsakyti
Laba ryta,
Pasirodau ir as, truputi pakilau, bet kaip sakant gero niekada nebuna per daug, todel noretusi kokia 10 DPO dar soktelt ir gadint NT blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Palikau tema atidaryta pas save kompe, tai negaliu neikisti savo nosies ir trigrasio biggrin.gif

Chenelle
, kokia puiki dovanele busimam teciui - taip dziaugiuosi, kad o truputi temutes senbuves patampa nestuke.gif nes tikrai ilgokai jau cia uzsibuvo wub.gif Linkiu ir kitoms to paties 4u.gif

Kristiandra, del CP buvo kilusi mintis pacioje nestumo pradzioje, kad galbut taip pavyktu isvnegti leliuko uzsikretimo, bet tai taip ir liko mintis, kazkaip gines net ir nepaklausiau, gal reikes paklaust.. Nors noreciau gimdyt naturaliai smile.gif Turbut keistai skambetu planinio CP priezastis rolleyes.gif

QUOTE(jolantida @ 2010 06 06, 15:45)
na gal ir anksti kazka galvoti ,bet as lyginu garfikiuka su kovo menesio kur pastojau tai ten biski kitaip viskas tai ir sugalvojau kad nieko nebus

Tai, kad dar nedaug dienu po O, nepergyvenk irnesakyk.gif Manau, dar pakilsi, nusileisi, ir vel pakilsi, ir tada jau nebenusileisi biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(saya @ 2010 06 06, 19:34)
Sveikutes, mergaites,

Ka manot apie mano grafikeli ir NT?

http://fotki.yandex....s/sayasaya2010/

Labai jau blankiai vaiduokliauja, vertinu kaip neigiamus kolkas, o ir ryskeja tai beveik nepatebimai, nors jau 14 DPO. Testukai 10 miu/ml jautrumo, tai turetu buti labai jautrus.. nezinau ka ir galvot...  schmoll.gif

Pas mane irgi panasiai - labai jau pamazu ryskejo, del to, as kiekviena diena nebedariau, o kas 2-3 dienas kartojau, va tada tai kitas reikalas, matosi, kad ryskeja smile.gif Pas vienas buna is karto labai ryskus II, pas kitas, kaip ir pas mane, vos vaiduokliukas, kuri labai pamazu ryskeja, taip, kad nepergyvenk - viksas cia yra gerai 4u.gif

QUOTE(egluzius @ 2010 06 06, 21:31)
na,kad jau dariau snd nt,tai nieko gero jis man neparode ax.gif

Kol nenudribai zemyn, tol viltis yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 06 06, 20:47)

Gal dar testo nedaryk, tikrai gali būti mažiau dpo.. Gražiai pakilai ir ND užtaikyti 4u.gif

QUOTE(egluzius @ 2010 06 06, 21:31)
na,kad jau dariau snd nt,tai nieko gero jis man neparode ax.gif

Gaila sad.gif nes grafikėlis labai gražus..

QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 06, 22:57)

Gražiai grafikėlis vingiuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 07, 08:37)
Gražiai grafikėlis vingiuoja  4u.gif

Echh... As is tu kuriu grafikeliai visada daugiau maziau yra grazus ir nepriekaistingi, bet kaip neateina ta svente i musu kiema taip neateina, praeita savaitgali kai lekem pas uosvius netgi du kartus gandrai perskrido virs musu masinos, tai dabar isikibus sio prietaro laukiu II biggrin.gif Na ir dar vienas faktas, kad is durnumo 4 DPO pasidariau OT, ir jis buvo teigiamas ziauriai, lygiai toks kaip piko diena doh.gif Tai blyn, kartosiu dar siandien gryzus is darbo nes nebsuprantu kas cia vyksta unsure.gif Smalsumas mane nuzudys doh.gif
Atsakyti
Labas rtytas mergytes 4u.gif
QUOTE(aistuzele @ 2010 06 07, 07:55)
Sveikutes  4u.gif

Chenelle didziausi, silciausi sveikinimai Jusu seimai,lengvo tau nesiojimo  4u.gif
Na gristu ir as su savo grafiku  biggrin.gif user posted image

Grazus kritimas,, oi ryt laukiam pakilimo ax.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 06 07, 08:24)
Labas rytelis  4u.gif

Ačiū visoms už sveikinimus  oro_buckis.gif

Ir as dar karteli ir dabar jau garsiau sveikinu is visos sirdeles wub.gif aukit sveikuciai ir stipruciai mirksiukas.gif

QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 06 07, 08:32)
Laba ryta,
Pasirodau ir as, truputi pakilau, bet kaip sakant gero niekada nebuna per daug, todel noretusi kokia 10 DPO dar soktelt ir gadint NT  blush2.gif

Taigi laukti jau ne tiek ir daug beliko 10 DPO, linkiu kad dar kiltum
Atsakyti
Va, kad vyra prispausti reikia doh.gif Per savo destytojavima ir studentu gynimus, nieko jis pas mane nebenori, tiesa nori, antro vaiko doh.gif Tai as jam ir sakau, kad per ora vaikai nesidaro, atrodo, liko susimastes g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 06 07, 08:56)
Va, kad vyra prispausti reikia  doh.gif  Per savo destytojavima ir studentu gynimus, nieko jis pas mane nebenori, tiesa nori, antro vaiko  doh.gif  Tai as jam ir sakau, kad per ora vaikai nesidaro, atrodo, liko susimastes  g.gif  biggrin.gif

Kazko tais pazystama situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 06 07, 09:56)
Va, kad vyra prispausti reikia  doh.gif  Per savo destytojavima ir studentu gynimus, nieko jis pas mane nebenori, tiesa nori, antro vaiko  doh.gif  Tai as jam ir sakau, kad per ora vaikai nesidaro, atrodo, liko susimastes  g.gif  biggrin.gif

o pas mus atvirksciai...as stabdis blush2.gif
Papildyta:
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 07 birželio 2010 - 08:13
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 07, 09:10)
Labas rytas 4u.gif

Panašu, kad O artėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 07, 08:10)
o pas mus atvirksciai...as stabdis blush2.gif
Papildyta:
Labas rytas 4u.gif

ir ko cia taip? as stabdis buvau tada, kai planavimas dar zodinis buvo, bet dabar jau apeme azartas kada gi cia doh.gif Paziuriu i savo sunu, jis man jau toks didelis, susikalbam jau, savarankiskas gan, tai su vyru pakalbejom, kad nebera ko cia ir bestabdyt, nes dar po kokiu metu, kazin ar benoresis grist i sauskelniu etapa. O dabar kaip tycia gavau darbo pasiulyma, gerai bent tiek, kad darbas prilygtu mano hobiui ir dirbt reiktu kelias dienas per savaite. Vienu zodziu sumaistis mano galvoje, bet planavimu vistiek neatidesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 07, 10:22)
Panašu, kad O artėja  bigsmile.gif

Pas mane nebus si men. O verysad.gif Gine sake, kad nesiformuoja folikulai. Lauksiu mmm ir kitos O rolleyes.gif
Atsakyti