Sveikutes,
Palikau tema atidaryta pas save kompe, tai negaliu neikisti savo nosies ir trigrasio
Chenelle, kokia puiki dovanele busimam teciui - taip dziaugiuosi, kad o truputi temutes senbuves patampa

nes tikrai ilgokai jau cia uzsibuvo

Linkiu ir kitoms to paties
Kristiandra, del CP buvo kilusi mintis pacioje nestumo pradzioje, kad galbut taip pavyktu isvnegti leliuko uzsikretimo, bet tai taip ir liko mintis, kazkaip gines net ir nepaklausiau, gal reikes paklaust.. Nors noreciau gimdyt naturaliai

Turbut keistai skambetu planinio CP priezastis
QUOTE(jolantida @ 2010 06 06, 15:45)
na gal ir anksti kazka galvoti ,bet as lyginu garfikiuka su kovo menesio kur pastojau tai ten biski kitaip viskas tai ir sugalvojau kad nieko nebus
Tai, kad dar nedaug dienu po O, nepergyvenk

Manau, dar pakilsi, nusileisi, ir vel pakilsi, ir tada jau nebenusileisi
QUOTE(saya @ 2010 06 06, 19:34)
Sveikutes, mergaites,
Ka manot apie mano grafikeli ir NT?
http://fotki.yandex....s/sayasaya2010/
Labai jau blankiai vaiduokliauja, vertinu kaip neigiamus kolkas, o ir ryskeja tai beveik nepatebimai, nors jau 14 DPO. Testukai 10 miu/ml jautrumo, tai turetu buti labai jautrus.. nezinau ka ir galvot...
Pas mane irgi panasiai - labai jau pamazu ryskejo, del to, as kiekviena diena nebedariau, o kas 2-3 dienas kartojau, va tada tai kitas reikalas, matosi, kad ryskeja

Pas vienas buna is karto labai ryskus II, pas kitas, kaip ir pas mane, vos vaiduokliukas, kuri labai pamazu ryskeja, taip, kad nepergyvenk - viksas cia yra gerai
QUOTE(egluzius @ 2010 06 06, 21:31)
na,kad jau dariau snd nt,tai nieko gero jis man neparode
Kol nenudribai zemyn, tol viltis yra