Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

Sveikos,
QUOTE(ksise @ 2010 06 07, 10:54)

Nu toks įdomus, net sunku ką pasakyt biggrin.gif

QUOTE(Virvute @ 2010 06 07, 11:06)
Na o ash (jei kas mane pamena) laukiu nesulaukiu kada "subyresiu", jau ir terminas "spaudzia"  doh.gif  O pilvuko gyventojas kazkaip neskuba, matyt labai jam patinka mano pilvelyje biggrin.gif  Vartaliojasi ir tiek smile.gif
Na bet sia savaite tikiuosi sulaukti smile.gif

Gerai pilvelyje jam, lai būna kiek jam norisi - nuo to tik sveikesnis ir riebesnis bus laugh.gif Greitai sūpuosi ant rankų wub.gif Kai paleis kakarynę norėsi kad vėl pilve būtų lotuliukas.gif

Pas mane tai vėl neaišku kada tų mmm laukti reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 07, 09:29)
Planavom nuo praeitos vasaros  vidurio 9 ciklai (iš jų buvo 2 praleisti) rolleyes.gif

nuosirdus sveikinimai tapus nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
bum na reikia tiketis, jog si cikla O anksciau atkeliaus tavoji 4u.gif ko ir linkiu..
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 07, 09:10)
user posted image Dabar tik kilk į viršų
:

bandysiu mirksiukas.gif
QUOTE(auxxe @ 2010 06 07, 09:13)
Chenelle tai ksises grafikeli suvedus i FF brezia O 11 CD smile.gif
o siaip ziuriu dauguma jau po O, tai beliks laukti ir tada NT gadinti.. tas laukimas savotiskai mielas, bet tuo paciu ir tikra tragedija biggrin.gif

tai jau tikrai kiekviena ryta pradedi bijoti kokia ta tempa bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2010 06 07, 16:13)
nuosirdus sveikinimai  tapus nestuke.gif  thumbup.gif

dėkui wub.gif (nors žinokit dar visa tirtu ir vis atrodo, kad ateis tos nelemtos mmm)

O kaip tu laikaisi?
Papildyta:
QUOTE(jolantida @ 2010 06 07, 16:35)
tai jau tikrai kiekviena ryta pradedi bijoti kokia ta tempa bus  doh.gif  lotuliukas.gif

Puikiai tave suprantu ax.gif
Atsakyti
Na,sveikutes sektantes smile.gif ,neiskenciau ir nuvykau siandien pas gydytoja blush2.gif ,patvirtino mano nestuma,mano nestuke.gif 5 su puse sav. ax.gif ,tai gaudykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Bitute gaudom smile.gif dziugu, jog viskas tvarkoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 06 07, 17:01)
Na,sveikutes sektantes  smile.gif ,neiskenciau ir nuvykau siandien pas gydytoja  blush2.gif ,patvirtino mano nestuma,mano  nestuke.gif  5 su puse sav. 

wub.gif
Sklandaus tau nėštumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 06 07, 16:01)
Na,sveikutes sektantes  smile.gif ,neiskenciau ir nuvykau siandien pas gydytoja  blush2.gif ,patvirtino mano nestuma,mano  nestuke.gif  5 su puse sav.  ax.gif ,tai gaudykit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif Gaudom gaudom! Laimingai auginkis pilvuka bigsmile.gif
Atsakyti
Gaudau virusiuka thumbup.gif
Beje, radau straipsni apie OT gadinima ankstyvam nestumo nustatymui thumbup.gif Labai gerai paneigtas mitas kad OT tikrai nenustato ankstyvo nestumo, OT teigiamas buna jau tada kada ir NT rodo du bruksniukus rolleyes.gif
Nuoroda i straipsni
Atsakyti
ups, ne ten parasiau smile.gif
mano BT ryte vel 37.3...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ixchel: 07 birželio 2010 - 17:56
QUOTE(ixchel @ 2010 06 07, 18:54)
ir man taip buvo- keli iskart ryskus(kelias dienas). Bet as jau  nestuke.gif tai man po O galima sakyt jau ir rode II, tik buvo vienu metu apiblanke g.gif

Na tai man va 4 DPO buvo teigiamas, 5-6 DPO nesidariau, o siandien 7 DPO toks nublankes... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ixchel @ 2010 06 07, 18:54)
ups, ne ten parasiau smile.gif
mano BT ryte vel 37.3...

lotuliukas.gif
Atsakyti