Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

Labas ryats
prisiduodu http://www.fertility...com/home/2b4886
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2010 06 07, 10:54)
sveikos,chenelle nuosirdziausi sveikinimai.o as truputi pakilau  http://www.babyplan.ru/profile/65639

Aš tikrai manau, kad tavo O buvo 11 cd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 06, 14:16)
Labas rytelis  4u.gif

Šiandieninė mano dovana MB

user posted image

Pažadinau MB, daviau bučki ir sakau "su tėvelio diena", o jis "ačiū" ir apsivertė ant kito šono ir toliau miega  doh.gif  Žadinu, kišu testą po nosim, o jis "kas čia" Sunervino  biggrin.gif  Turėjau viską paaiškint, tik prasiblaškęs suprato, kad testas biggrin.gif

Einu skaitinėti ką priplepėjot  4u.gif

Oi, kokios geros zinios thumbup.gif nestuke.gif
Sviaikinimai dideliausi bigsmile.gif Laabai dziaugiuosi del taves thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Na o ash (jei kas mane pamena) laukiu nesulaukiu kada "subyresiu", jau ir terminas "spaudzia" doh.gif O pilvuko gyventojas kazkaip neskuba, matyt labai jam patinka mano pilvelyje biggrin.gif Vartaliojasi ir tiek smile.gif
Na bet sia savaite tikiuosi sulaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 06 07, 10:57)

user posted image Dabar tik kilk į viršų

QUOTE(Virvute @ 2010 06 07, 11:06)
Oi, kokios geros zinios thumbup.gif  nestuke.gif
Sviaikinimai dideliausi  bigsmile.gif  Laabai dziaugiuosi del taves  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kokie žmonės bigsmile.gif ačiū už sveikinimus wub.gif Lengvo tau gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 07 birželio 2010 - 10:11
QUOTE(Virvute @ 2010 06 07, 11:06)
Oi, kokios geros zinios thumbup.gif  nestuke.gif
Sviaikinimai dideliausi  bigsmile.gif  Laabai dziaugiuosi del taves  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na o ash (jei kas mane pamena) laukiu nesulaukiu kada "subyresiu", jau ir terminas "spaudzia"  doh.gif  O pilvuko gyventojas kazkaip neskuba, matyt labai jam patinka mano pilvelyje biggrin.gif  Vartaliojasi ir tiek smile.gif
Na bet sia savaite tikiuosi sulaukti smile.gif

Wajetau, na bet ir laikas eina kosminiu greiciu. Pamenu, kai planavai, o jau byreti laikas wub.gif linkiu sklandaus ir greito byrejimo ax.gif
Atsakyti
Chenelle tai ksises grafikeli suvedus i FF brezia O 11 CD smile.gif
o siaip ziuriu dauguma jau po O, tai beliks laukti ir tada NT gadinti.. tas laukimas savotiskai mielas, bet tuo paciu ir tikra tragedija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2010 06 07, 11:12)
Wajetau, na bet ir laikas eina kosminiu greiciu. Pamenu, kai planavai, o jau byreti laikas  wub.gif linkiu sklandaus ir greito byrejimo  ax.gif

Na, man laikas jau prailgo, moralishkai senai pasiruosusi esu, sakiau reik gimdyt 38 sav., kad vaikelis nebutu per didelis, o dabar matau kad nei 40 sav. negimdysiu g.gif
Bet aciu uz palinkejimus mirksiukas.gif

Chenele, aciukas, bandysim kaip nors rolleyes.gif Pranesiu kai turesiu naujienu smile.gif
Atsakyti
Virvute nu dabar jau bet kada gali prasideti veiksmas.. dar pora dienu turi, tai gal ir spesi akip tik ant termino wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 06 07, 12:00)
Virvute nu dabar jau bet kada gali prasideti veiksmas.. dar pora dienu turi, tai gal ir spesi akip tik ant termino wink.gif  4u.gif

Labai tikiuosi tilpt i termina blush2.gif Pabodo laukti - viskas suruosta, rubeliai grazuciai supirkti, bus gaila jei bus per mazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2010 06 07, 12:20)
Labai tikiuosi tilpt i termina  blush2.gif  Pabodo laukti - viskas suruosta, rubeliai grazuciai supirkti, bus gaila jei bus per mazi  biggrin.gif

Berniukas ar mergytė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 07 birželio 2010 - 11:24
QUOTE(Chenelle @ 2010 06 07, 12:23)
Berniukas ar mergytė?

Sako berniukas. Bet kol patys nepamatysim, 100 proc. neduodu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virvute @ 2010 06 07, 13:58)
Sako berniukas. Bet kol patys nepamatysim, 100 proc. neduodu  rolleyes.gif

Tai tau smagaus likusio sūnelio laukimo user posted image Išsimiegok iki valiai biggrin.gif
Atsakyti