Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

labai grazus baldai, turi skoni sunus biggrin.gif . kas juos gamina ar kur tokiu buna? blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 07 20, 18:16)
labai grazus baldai, turi skoni sunus  biggrin.gif . kas juos gamina ar kur tokiu buna? blush2.gif

Cia lenkiski baldai- kolekcija Indiana, o pirkti ju yra daug kur, mes juos matem Audejo balduose, o pirksime turbut Balldonesyje, nes pigiausiai iseina.
Atsakyti
QUOTE(burbulas @ 2010 07 15, 14:58)
Dekui uz pagalba del lovatiesiu:) Svarbiausia yra rasti graziu audiniu, bet va klausimas kur ju ieskoti g.gif

Vilniuje yra "Auduvija" jei neklystu taip vadinasi... (prie Kalvariju turgaus), man atrodo jie yra ir Kaune g.gif Bandyk pagooglint 4u.gif
Atsakyti
SBA naujienos bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ssl, mes dickems nupirkom lovas is to paties gamintojo, kiek kitokias - pretenziju neturiu kol kas smile.gif Ypac patogu istraukiama lova sveciui paguldyti

http://i154.photobuc...AI/DSC05693.jpg

QUOTE(vikosiuks @ 2010 07 13, 16:44)
arba galima fototapeta ant vienos sienos uzdeti ar siaip tapeta grazu viena juosta
bet fototapetas irgi nepigus grozis g.gif

manau tikrai pigus sprendimas padekoruot sienas yra trafaretai... (galima issinuomoti mirksiukas.gif ) - sia savaite turiu gauti. Kadangi kitamet tvarkys stoga, nesinori sienu klijuot tapetais (ka planuoju daryt) ar perdazyt, tikiuos trafaretu pagalba pagyvinti jau atsibodusias sienas rolleyes.gif
Cia siaip keli pavyzdziai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dicke nori ant sienos didelio medzio, vidurinioji zavisi dziunglemis ir ju gyventojais, mazoji mano "varlyte" gavo pievos ir varlyciu tema hihihi.gif
Zadu kita savaite pradeti darbeli, jei pavyks - pasidemonstruosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 07 21, 11:45)
SBA naujienos  bigsmile.gif
user posted image

Įdomu nuo kokio amžiau gamintojas rekomenduoja guldyti vaiką antrame aukšte g.gif - aš net ir pati bijočiau per miegus išgriūti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 21, 13:28)
Įdomu nuo kokio amžiau gamintojas rekomenduoja guldyti vaiką antrame aukšte g.gif - aš net ir pati bijočiau per miegus išgriūti. unsure.gif

nuvažiuosiu šiandien natūroj pažiūrėti, gal kokios grotelės užsideda unsure.gif
Atsakyti
Mes turime panasia lova, bet daugiau as tokios nepirkciau niekad schmoll.gif
user posted image
Pirkome tik is bedos, kadangi kambarys labai mazas, o kad as tikrai ramiai miegociau, tai is kart pritvirtinome tinkla, kuris vaizdo jokio neturi bet uz tat saugu kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2010 07 21, 14:01)
Pirkome tik is bedos, kadangi kambarys labai mazas, o kad as tikrai ramiai miegociau, tai is kart pritvirtinome tinkla, kuris vaizdo jokio neturi bet uz tat saugu kazkiek.

O man tas tinklas labai graziai atrodo rolleyes.gif Ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 07 21, 11:51)
Ssl, mes dickems nupirkom lovas is to paties gamintojo, kiek kitokias - pretenziju neturiu kol kas smile.gif Ypac patogu istraukiama lova sveciui paguldyti

manau tikrai pigus sprendimas padekoruot sienas yra trafaretai... (galima issinuomoti  mirksiukas.gif ) - sia savaite turiu gauti. Kadangi kitamet tvarkys stoga, nesinori sienu klijuot tapetais (ka planuoju daryt) ar perdazyt, tikiuos trafaretu pagalba pagyvinti jau atsibodusias sienas  rolleyes.gif

Nu as ir tikiuos kad tie baldai geri bus, nes atrodo labai jau skysti.
O kur tokiu trafaretu nuomotis galima?

QUOTE(fedoska @ 2010 07 21, 14:08)
O man tas tinklas labai graziai atrodo  rolleyes.gif Ideja  thumbup.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
Ir man tinklas puikiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti