Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą II tema

QUOTE(sandriux @ 2010 06 10, 01:05)
labuka,
gal galit padet apsispresti del virtuvinio spalvos, norejau balto su juodu stalvirsiu, tamsiai rudo ar juodo su baltu, dabar jau lyg labiau norisi raudono su baltu stalvirsiu  g.gif ... Virtuve, valgomasis ir svetaine tai bus beveik viena erdve, tik baras atskirs virtuve. Tai kazkaip visas tas spalvas reiktu suderinti. Valgomajam gal tiks juodas stalas su baltom kedem, svetainej juodi baldai su raudonais akcentais, kazin kaip ziuresis  blink.gif Stai kaip yra dabar: virtuvinis ir valgomasis
user posted image
svetaine
user posted image
virtuvinio projektelis
user posted image
http://img814.images...14/8350/rd1.jpg

noreciau kazka turet panasiai:
user posted image arba
user posted image
valgomaji toki
user posted image
ir svetaine
user posted image arba tokia
user posted image

Ir su sienu spalvom visiskas pravalas, negi baltas palikt????? Padekit mergaites sutvarkyti ta erdve blush2.gif
Ir dar... reikalingas dizaineris apsvietimui suprojektuoti, jau kitai savaitei, gal zinot kas galetu apsiimti, atvykti i zemaitija? Kur tariausi su vienu vaikinuku, tai tik birzelio pabaigoj gali, o elektrikas jau kita savaite ateina dirbti, o projekto nera  doh.gif , gal kas isgelbesit?

foto virtuviu grazios ir teisingos, bet projektelis tragedija virikle su kriuaklia sukistos nera visai vietos darbui plius kriaukle minimali. siulau ieskoti rimto projektuotojo
Atsakyti
Man iškylo klausimų dėl vaikų kambario ax.gif
Mano vaikinas norėtų piešinio ant sienos. Gal kas esate bandę tokį dalyką ir galėtumėt pakonsultuoti kaip tai daroma? Noriu tuo užsiimti pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 06 11, 10:42)
Del tu valymu ir begalinio praktiskumo ieskojimu zmones ispendzia save i spastus: stalvirsis ir sviesus blogai ir tamsus blogai unsure.gif , ir kilimas blogai -nes dulkes reikia siurbti, ir langai blogai, nes juos valyti reikia, ir sienos sviesios blogai, nes nusiteplioja, ir veidrodziai blogai, nes valyti reikia ir paveikslai, nes dulkeles nusedair t.t.
Tada apskritai gyvenimas tampa ne svente, o vargas, ka jau kalbeti apie namo irengima. Gyvenimas vienas - nugyvenkime ji grazioje aplinkoje!

su viskuom sutinku, as pati ziuriu i tai, kad man butu grazu, ne visada praktiska.
bet jei jau langas padarytas toks didelis, tai negi ji uzstatysi... man butu gaila... nebutinai tai turi buti virtuve- standartas, kur prie lango eina kriaukle ar kazkas panasaus smile.gif
na bet cia tik mano nuomone. pasirinkti namo seimininkams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 06 11, 14:30)
Man iškylo klausimų dėl vaikų kambario  ax.gif
Mano vaikinas norėtų piešinio ant sienos. Gal kas esate bandę tokį dalyką ir galėtumėt pakonsultuoti kaip tai daroma? Noriu tuo užsiimti pati  smile.gif

Svarbu ar tas piesinys labai sudetingas.
Mano teciui jaunysteje teko perkelti piesini/plakata ant namo sienos, tai jis naudojosi "kvadratu principu".
T.y. turimas piesinys sudalinamas/subraizomas i kvadratelius. Ant norimo dydzio sienos taip pat subraizomi kvadratai, tik aisku zymiai didesni. Tada vaizdelis is kiekvieno mazo kvadratelio analogiskai perkeliamas/piesiamas ant sienos dideliame kvadrate.
Kitas budas - seselinis.
Galima paziureti ir pabandyti kaip cia:
http://www.apartment...ll-mural-076157
Arba pabandyti taip: atsiprintinti rysku spalvota piesini ant balto nestoro lapo, ji stipriai apsviesti lempa, kad seselis kristu ant norimos sienos, ir pabandyti apvedzioti konturus bei ryskiausias detales, o visa kita/smulkesnes detales, kurios nepersisvies - is akies mirksiukas.gif

Mano paaugliukas krepsinio zaidejas ir fanas, todel net bute/kambaryje teko irengti krepsinio lanka smile.gif O kadangi svajone - zaisti NBA lygoje, t.y. svajoniu miestas Niujorkas - tai ir ta svajone ant sienos isitaise taip pat, tik fototapeto pavidalu. As nesu ju gerbeja, bet vaiku kambarys - isimtis.
user posted image
user posted image
Kad sienos nebutu tuscios, dali ju drasiai galima atiduoti vaiko pasiekimams, kokie jie bebutu, ar darzelinuko darbeliai, ar rankdarbiai, ar garbes rastai ar pomegiu nuotraukos, plakatai ir panasiai. Tai, kuo ir jus ir jusu vaikas didziuojasi arba dziaugiasi. Tai turetu buti ireminta i vienodos spalvos, bet nebutinai vienodos formos ir fakturos remelius.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 birželio 2010 - 14:16
virtuvini langa noreciau issaugoti neuzdengta, tai kokios dar butu galimos isdestymo galimybes virtuvinio g.gif , prie vienos sienos viskas tikrai nesutilps, tai gal saldytuva permesti i kita puse, arciau sandeliuko?

imetu planeli, jei matysis ten tik kas nors, su numatomu baldu isdestymu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandriux @ 2010 06 11, 22:25)
virtuvini langa noreciau issaugoti neuzdengta, tai kokios dar butu galimos isdestymo galimybes virtuvinio  g.gif , prie vienos sienos viskas tikrai nesutilps, tai gal saldytuva permesti i kita puse, arciau sandeliuko?

Imetu ta pati planeli, tik pagal save ax.gif
Geriau jau pridengti langa, bet tureti puikia/patogia virtuve, kitaip neisivaizduoju unsure.gif
O is lauko langas juk ziuri i gatve, apsodinsi dekoratyviniais krumeliais ir apacia lango vistiek uzsidengs mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 birželio 2010 - 22:06
QUOTE(sandriux @ 2010 06 11, 23:25)
virtuvini langa noreciau issaugoti neuzdengta, tai kokios dar butu galimos isdestymo galimybes virtuvinio  g.gif , prie vienos sienos viskas tikrai nesutilps, tai gal saldytuva permesti i kita puse, arciau sandeliuko?

imetu planeli, jei matysis ten tik kas nors, su numatomu baldu isdestymu
user posted image

Labiau nusimanančios čia gal labiau padės, aš tik norėčiau keletą minčių pasiūlyt: kadangi kvadratūra bendro ploto planuojamos zonos pakankamai didelė (mano butas mažesnis lotuliukas.gif ) 1. šiuo atveju aš siūlyčiau atitverti virtuvės zoną daline sienele nuo valgomojo pusės ir ilgąją sieną dešinėje (žvelgiant į planą) išnaudoti pagrindiniams prietaisams - viryklei, kriauklei, darbastaliui ir pan., tokiu atveju išvengsit spoksojimo i Jūsų virtuvę tiek iš valgomojo, tiek iš svetainės mirksiukas.gif 2. Protingai įvertinčiau tokio numatyto sandėliuko būtinybę (vienoms jo verkiant reikia, kitos išsitenka keturiose spintelėse). Jei nereikėtų, galėtumėte savo virtuvę planuoti toje nišoje kuri taip pat padėtų išvengti spiksojimo į Jūsų virtuvę blush2.gif (mano pasiūlymai netinka jei mėgstate kad virtuvė matytusi visiems ir iš visur cool.gif )
P.s. Tikiuosi kad čia popierinis planas, nes statybų eigoj atsiranda daug niuansų- kur atvestas vandentiekis, kur gartraukio triūba numatyta, iš ko mūrytos sienos (aktualu spintelių kabinimui) ir pan.
Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Sandriux, o kaip yra su visais vandentiekio ir ventiliacijos ivedimais? Ar dar galima keisti ju vieta ar nebe? Nes jei galima, tai as sioj vietoj problemos nematyciau ax.gif Ziurint i dabartini jusu virtuves projektuka, tikrai suplanuota ir nepatogiai, ir kazkaip viskas issibarste atrodo. O kai tokia didele erdve, tai tikrai neaisku, kodel projektas butent taip isskaidytas ir neergonomiskas g.gif
Na, tik issakysiu savo nuomone - juk kuo nuomoniu daugiau, tuo lengviau apsispresti biggrin.gif Jei tai butu mano virtuve, tai as nieku gyvu neleisciau sitokio didelio grazaus lango uzstoti virtuvinemis spintelemis!!! doh.gif Manau, kad jei jau dejot dideli langa, iki pat zemes, tai ir svajojot butent apie toki? smile.gif Na, sioj vietoj as esu labai saliska blush2.gif , nes man langai iki pat zemes - vienas is paciu didziausiu namo privalumu wub.gif . Pas drauge virtuveje irgi langas iki pat zemes, tai taip smagu tokioj virtuvej sukiotis! Visad sviesu, erdvu, rodos kad tos erdves yra kur kas daugiau nei yra is tikruju - ir tarsi su gamta didesnis rysys gaunasi 4u.gif Mamagabi, jus tik neisiszeiskit, nieko neturiu pries jus biggrin.gif , tiesiog issakau ir as savo nuomone drinks_cheers.gif
O virtuves projekteli daryciau taip: ten kur pas jus palei ilgaja sienele stovi spinteles, ten deciau virykle su kriaukle (butinai tarp ju palikciau daugiau vietos patogiam darbastaliui), ir sita spinteliu eile uzsukciau jusu norimu bariuku (kaip minejot, kad visa virtuves darbo zona uzstotu), o toj vietoj, kur dabar pagal jusu projekteli stovi virykle su kriaukle, deciau saldytuva ir kokia ukine spinta - iki sandeliuko duru. Kazkodel manau, kad spinteliu ir vietos daiktams susideti butu per akis, juo labiau, kad salia turite ir sandeliuka mirksiukas.gif
Na cia tik siaip mano pamastymai - gal kazkas pravers 4u.gif

Na, o bariuka, kad uzstotu virtuvini "bardaka" galima butu daryti kazka tipo tokio:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elva: 12 birželio 2010 - 08:54
QUOTE(elva @ 2010 06 12, 09:31)
man langai iki pat zemes - vienas is paciu didziausiu namo privalumu wub.gif . Mamagabi, jus tik neisiszeiskit, nieko neturiu pries jus biggrin.gif , tiesiog issakau ir as savo nuomone drinks_cheers.gif

Langu iki zemes sioje erdveje daugiau nei pakankamai, todel tik trecdaliu mazesnis virtuvinis langas nieko stipriai nepakeis smile.gif
Elva, jokiu problemu 4u.gif - manau sandriux ras geriausia sprendima ir tik gyvenimas parodys kas buvo teisus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 06 09, 20:01)
Sveiki 4u.gif
Smalsuoliu, kurie uzmeta aki i sia tema, akivaizdziai matosi, kad yra  smile.gif , bet smalsu ar jie nedrasus, kad paklaustu ar tokie saunuoliai, kad viska zino, bet idejomis nepasidalina mirksiukas.gif

Sveiki. Smalsuole grozisi spalvu deriniais interjere ir stebisi ax.gif Kodel naturalaus medzio baldai daugiau klasikiniai ? Ar nesinori pazaisti su formomis?
Atsakyti
Mamagabi, sienos pas mus jau iskilusios ir viskas pakista po stogu, tai jau ju nei patrauksi, nei isversi biggrin.gif , i drabuzine iejimas yra is bendro koridoriaus ir kvadratura didesne nei ten parodyta - i 14 kv.m tures tilpti visi seimos nariu rubai mirksiukas.gif
Gal tikrai reiktu saldytuva permesti i kita puse, arciau sandeliuko, o virykle ir kriaukle prie didziosios sienos, bet baras ten nelabai isitenka, arba reikia trumpinti spinteliu ilgi, nes valgomasis stalas su kedem jau liesis su baru. Prie baro planuojam pietaut, vakarieniaut tik seimyna, kada kas gryze is darbu ar mokyklos, kad neterst valgomojo. Bus dvi kedes ir is vienos ir is kitos baro puses, tai tada uzims ir valgomojo zona. Tai isdarkytu vaizda. O priesinga virtuves siena pailges, kur zadejau det bara, nes salimais stoves didziulis akvariumas, tai tuo paciu pailges ir virtuves siena, tai baro kedes neissikistu is virtuves zonos unsure.gif
Langa noretusi issaugoti, MB nesutinka irgi uzstatyt jo. schmoll.gif
Sandeliuke jau atvesti vamzdziai kur bus didesne kriaukle su darbastaliu, kur ir bus tie nesvariausi puodai ir murzini darbai atliekami, tai pacioj virtuvej uztenka nedideles kriaukles puodukam ar lekstei issiplauti. Vamzdynus jau baigineja vedzioti, yra isvesta vandentiekis ir i viena ir i kita virtuves sienos puse, elektra dar nepradejo, tai dar ir metausi vis kas geriau. Dar vis galima pakoreguoti kazka. Taip planavau daryt virtuve mamagabi, kol nebuvom nusprende daryt lango iki zemes, bet MB labai norejo jo iki zemes, tai ir perdarem. Todel ir pasimeciau kaip virtuvini isdeliot doh.gif
Aciu labai visiem uz komentarus, galvoju tikrai permest saldytuva i kita puse, orkaite ir mikrobange. o kriaukle su virykle prie didziosios sienos, tik ka su baru daryt... netelpa man jis prie valgomojo
Atsakyti
Sandriux, as tavo vietoj palikciau viska taip kaip yra nieko nemazinciau, tipo langu, tik virtuves vidury daryciau didele sala, kaip man atrodo tavo virtuve neismazuju. tada saloje gali pasidaryti ir kriaukle ir elektrines virykles virsu, na supratai manau ka as norejau pasakyti. imetu kelis pvz. cia gali paspausti ir pasiziureti ir amerikoniskus pvz. ir italiskus

http://www_uhny_com/

Atsakyti