QUOTE(Cosette @ 2010 08 17, 22:36)
labai prašau patarimo arba pavyzdžių. Kaip išspręsti virtuvinio stalo klausimą

Kur 6 skaičius - virtuvė, o kur 4 - valgomasis. Mums dabar architektas siūlo pačioj virtuvės stalo nedėt (aš vieną spintą ruošiuosi panaikint, tai plotis bus 350cm), o kiekvieną dieną valgyt už valgomojo stalo, t.y. kaip ir padidint virtuvę (tai jinai gautųsi jau apie 26m2.

o man atrodo, kad bus taip nepatogu lakstyt kiekvieną kartą su blynų keptuve...
prašau, patarkit kaip čia geriau padaryt

Kadangi virtuve pakankamai didele (su spinta ar be jos), jos tuscia erdve tikrai nereikalinga, jos pakankamai bus kitose namo patalpose. Virtuve visgi laikoma darbine patalpa, nepaisant daznai ten gaminama ar ne, todel svarbiausia - kaip jus patogiai galite joje suktis.
As esu uz svirtuvini stala, kokiam pavidale jis bebutu: stalas/sala, kvadratinis prie sienos ar lango, apvalus per viduri ir t.t.
Galima pasitelkti pavyzdi: kiekviena ryta, pries issiskirstant seimos nariams, norisi nors trumpai pabuti kartu, aptarti dienos planus, isgirsti vaiku mintis
Kai seima sedes prie svetaines stalo, jie snekuciuosis sau, o jus kaip bite darbininke lakstysit "pirmyn atgal". Jei jiems ko prireiks, vis bus saukiama "mama atnesk...!".
Jei staliukas bus virtuveje - bendraujate visi

, jokio lakstymo ar suksniu
O jei noresis virtuveje prisesti, nes teks palaukti kol po poros minuciu iskeps kepsnys ir teks ji traukti is orkaites? Teks eiti i svetaine, ar stoveti ir rymoti prie lango

O cia sau sedyne tik padedi ant kedutes ir psio

Dedu keleta skirtingu pvz.: