paskaiciau dabar, prisiminiau savo situacija. Draugavau su vaikinu, mylejau ji be proto, kol suzinojau, kad jis man neistikimas, tiesiog "nutveriau" kalbant telefonu su kita drauge, girdejau jo prisipazinima meileje jai. Santykius su juo nutraukiau is karto, nors buvo labai skaudu ir sunku, labai ji mylejau, nors anksciau jau buvau girdejusi, kad jis mergininkas, bet nenorejau tuo tiketi. Kai zmogu myli, visada ieskai budu ji kazkaip pateisinti. Tai ir as save itikinejauau, kad tai tikriausiai neteisybe. O paskui pasirode kad teisybe. Kai isejau is jo, sirdies gilumoje vis tiek galvojau, kad gal dar kada susitaikysim. Uz menesio susipazinau su savo busimu vyru. Tada dar aisku nezinojau kad jis bus mano vyras. Paskui jau pries istekant dar pagalvojau kad gal vis dar tas mano buvusysis man rupi, bet kiek zinojau jis vis dar toks pats mergisius tebebuvo. Nors aisku ir savo vyrui visiskai abejinga nesu. Tai pagalvojau velniop ta mano buvusi ir istekejau. Neblogas tas mano vyras, aisku turi trukumu. O kas ju neturi? Bet ne karto nebuvo pagrindo itarti kad buvo neistikimas, rupinasi manim ir vaiku. Tai kaip ir negaliu skustis. Bet savo buvusio vis tiek negaliu uzmirsti
. Kiekviena diena pagalvoju apie ji, nors zinau, kad gyventi su juo tikrai negaleciau, nes tikrai tada nenoreciau dalintis jo su kitomis, o turint toki vyra tektu. Bet jeigu jis kada pasiulytu man vel su juo susitikti, tikriausiai neatsispirciau. Tai gerai, kad toli nuo musu gyvena, jau labai seniai jo nemaciau, bet va, pamirsti niekaip negaliu, nors ir gyventi su juo nenoreciau...

Manyciau ,kad tu jau pasirinkai...o meile be geros materialines padeties as netikiu.Suduzusi inda sunku suklijuoti.,bet stengtis galima...Leisk gyvenimui teketi savo vaga,astrologes prognozes nieko nereiskia:ji turejo tave perspet,kad yra du keliai,o rinktis tenka tau.Taigi,vienas zmogus yra pasakes"paziurek i vyra kaip i savo vaiku teva ir bus viskas aisku..."

QUOTE(Enija @ 2006 01 01, 16:18)
Panašu, kad į pačios širdį dar nepasibeldė meilė. Kai myli, nereikia "rinktis". Meilė būna kaip banga, užlieja viską, svetimi patarimai nebebūna girdimi.
Norejau parasyti lygiai ta pati

Kazkas labai teisingai pasake: paziurek i savo drauga kaip i potencialu savo vaiku teva
Kai supuosi ant ranku seganti visa nakti nemiegojusi maziuka, o vaiko tevelis tuo metu su draugais kiurksos bare, bematant isbles visa meile

Kai supuosi ant ranku seganti visa nakti nemiegojusi maziuka, o vaiko tevelis tuo metu su draugais kiurksos bare, bematant isbles visa meile

savo exui nejauciu meiles, na, gal tik like silti jausmai, todel dar sunkiau... kita vertus, ga ta meile gris, juk mylejau ji...
dabartiniui, zinau, kad jauciu meile, tai nera susizavejimas...
dabartiniui, zinau, kad jauciu meile, tai nera susizavejimas...
Ne nu garbės žodis, bet man keista. Jei myli tai myli, jei jauti kad nori būti su tuo žmogumi tai jauti. Kaip sakė MamyteSirdele, įsivaizduok vyrą savo vaikų tėva. Kokie čia gali būti išskaičiavimai, tą mylių, o tas turi daugiau pinigų. Tai apsispręsk tada ar tau meilės reikia, ar saugaus gyvenimo be jos. O dėl ko jau, bet dėl pinigų niekas negali garantuoti,gal po kiek laiko situacija stipriai pasikeis ir jų neliks. Jau matau sekančią temą "Aš turiu viską, bet šeimoje aš nelaiminga, gal skirtis?"

Atsiprašau jei aš čia piktai, bet kitaip neišeina.
O man atrodo, kad ne piniguose ar išskaičiavime čia esmė, tik pati lote savo jausmuose nesusigaudo. Bent man nesusidarė toks įspūdis, kad ji su tuo ankstesniu tik dėl pinigų... O apsispręsti tai iš tikrųjų labai sunku, išsiskyrimas bet kokiu atveju yra sunkus dalykas, ar myli žmogų, ar tik prisirišimas belikęs... Kaip kad ji sako - su vienu jaustųsi saugi, bet nemylėtų, o kitą labai mylėtų, bet nesijaustų saugi
Vis tik man atrodo, kad pasirinkusi saugumą, po kurio laiko pradėtum dusti, ir jei ne dėl šito, tai dėl kito paliktum tą savo "saugumo garantą"

he, sakyčiau geriausias variantas yra kuomet tave myli, o tu leidi save mylėt
Pagal astrologus (specialiai pas juos nesikreipiu ir net nežadu to daryt) su vyru geriausiu atveju galim būti tik labai geri draugai. Tebedraugaujam dar vis
O kas liečia mažų vaikų sirgimą ir supavimus vidury nakties, tai čia gi nuo žmogaus priklauso: nekeitė nei pampersų, nei maudė, nei naktimis vyras prie mergaitės šokinėjo lygiai du metus nuo gimimo. Tiesiog pati neleidau - vienu atveju pabijojau, kad savo jėgų gali neapskaičiuot ir tokią trapią būtybę nudaigos netyčia, kitu atveju - žmogus sunkiai dirbo dienomis, tai bent jau poilsį naktimis garantuodavau. Dabar vyras ir dukra yra patys pačiausi vienas kitam
A be to turėjau ir pasirinkimą gyvenime - iki šiol manau, kad vyras šeimoje turi būti tikru vyru ir tik štampeliukas pase ar kartą per 2 savaites pasirodymai, vėjo sukėlimas - "-aš vyras, kur mano švarūs drabužiai, pietūs ir babkes pas mergas nulėkt?" kad ir kokia meilė gali būti, greit nugramzdina visą meilės ir aistros euforiją.

Pagal astrologus (specialiai pas juos nesikreipiu ir net nežadu to daryt) su vyru geriausiu atveju galim būti tik labai geri draugai. Tebedraugaujam dar vis

A be to turėjau ir pasirinkimą gyvenime - iki šiol manau, kad vyras šeimoje turi būti tikru vyru ir tik štampeliukas pase ar kartą per 2 savaites pasirodymai, vėjo sukėlimas - "-aš vyras, kur mano švarūs drabužiai, pietūs ir babkes pas mergas nulėkt?" kad ir kokia meilė gali būti, greit nugramzdina visą meilės ir aistros euforiją.

Istekejau is meiles ir kol kas dar gyvenam
jeigu tektu teket antra karta tai tik del pinigu, ner cia ko
tada uztikrinta senatve butu gera priezastis vedyboms
bet pirma karta turbut reiketu is meiles ar bent labai giliu jausmu, kazkas yra pasakes, kad viena karta "pardaves jausmus" ju nebeturesi, nes jie bus perkami parduodami ir tik tam reikalingi

kaip supratau, lote yra dar jauna... nepatyrusi meiles, gyvenimo. tikriausiai jai tai pirmas toks isbandymas
po ju moteris sutvirteja, pradeda daugiau pasitiketi savimi. nesvarbu su kuo liksi, kuri pasirinksi - svarbu, kad butum laiminga. as tai manau, kad ne vienas is ju nera tau skirtas - tie pirmieji jausmai buna labai apgaulingi... po kokiu 10 metu viskas atrodys, kaip kvailas nesusipratimas. tad dziaukis gyvenimu - nesikankink, tegul jie kankinasi del taves
oj... parasiau kaip kokia sene

QUOTE(Hetera @ 2006 01 12, 23:48)
kaip supratau, lote yra dar jauna... nepatyrusi meiles, gyvenimo. tikriausiai jai tai pirmas toks isbandymas
po ju moteris sutvirteja, pradeda daugiau pasitiketi savimi. nesvarbu su kuo liksi, kuri pasirinksi - svarbu, kad butum laiminga. as tai manau, kad ne vienas is ju nera tau skirtas - tie pirmieji jausmai buna labai apgaulingi... po kokiu 10 metu viskas atrodys, kaip kvailas nesusipratimas. tad dziaukis gyvenimu - nesikankink, tegul jie kankinasi del taves

Visai ne kaip senė

gerai tave suprantu. nes dabar turiu du vyrus gyvenime. su vienu turiu buta,( mano vyras jis) jis gauna pakankamai gera alga, su juo busiu saugi, jis nori vaiku. o su kitu pazinau kas tai yra demesys, rupestis, isklausymas. zinaukad liksiu su vyru.t.y. su geresne materialine padetim.tai skaudu, bet toks gyvenimas.