QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 02 23, 11:57)
Aha, pernai pamokė tai eksperimento dėlei ( ach tie eksperimentai

) užsišaldžiau keletą "šaltibarščių rinkinių" - nuluptas tarkuotas burokine tarka agurkas, pjaustyti laiškai ir krapai. Išsitrauki atsišildai, dameti likusius ingredientus....

Pasaka...

Aromatas, skonis.... niam niam, pasakoju ir seilėjuos ( na neelegantiška darbe, monitorių baigiu aptaškyt

)
Šiemet vėl taip darysiu, nors iš pradžių ir skeptiškai žiūrėjau... jau vien tas tarkuotas agurkas itartinai atrodė
As pernai ir skaiciau apie tai, bet vietos saldiklyje nebuvo... o dabar nagus grauziu

Noriu saltibarsciu, bet nekyla rankos pirkti agurku parduotuveje.... Siais metais nepakartosiu tokios klaidos
QUOTE(diasaja @ 2011 02 23, 15:45)
ne, į ledo kubelius grynas žaidimas, juk kiek ten telpa. Išpilsčiau į šaldiklio indus 200ml.
A ka darai su agurku sultimis? Geri tiesiog?