Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

Mano agurku seklytes niekaip nenorejo islysti,siandien iskrapsciau jas,paspaudziau ,o is ju baltas skystis isbego,kaip supratau jos supuvo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diana7777 @ 2011 02 24, 10:13)
Mano agurku seklytes niekaip nenorejo islysti,siandien iskrapsciau jas,paspaudziau ,o is ju baltas skystis isbego,kaip supratau jos supuvo. verysad.gif

Labai gaila verysad.gif ,bet jei turite daugiau sėklų, tai atsėkite smile.gif O kokie čia buvo agurkai?
Atsakyti
QUOTE(diana7777 @ 2011 02 24, 11:13)

Gal buvo peršalta ir peršlapia g.gif ?
Atsakyti
[quote=diasaja,2011 02 23, 23:51]
taip, tik sultis-ir skonis, ir kvapas jaučiasi.

sulčių panaudojimas thumbup.gif ,tačiau patys agurkai kažkokie guminiai ,o gal tik man taip pasirodė .
gal kuri auginote hokus veislės kornišonus ,kokie būtų atsiliepimai apie šią veislę.
Atsakyti
O ar zinot,kad agurkus galima seti pjuvenose? Tuo atveju,kai pikiuoji. Netinka,atrodo,azuolines.... Sakneles buna nuostabios,daigeliai gerai jauciasi jose....
Atsakyti
QUOTE(diana7777 @ 2011 02 24, 11:13)
Mano agurku seklytes niekaip nenorejo islysti,siandien iskrapsciau jas,paspaudziau ,o is ju baltas skystis isbego,kaip supratau jos supuvo.

Gal buvo peršalta ir peršlapia  ?

Per slapia tai tikrai,kazkokia zeme pirkau,ji man labai nepatiko,pilna akmenuku buvo,ir kazkokie siulai supuve.Tai viska ka jose sejau,turejau perseti.
Papildyta:
O pasodinus buvau Beth Alpha agurkelius.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 02 24, 16:07)
O ar zinot,kad agurkus galima seti pjuvenose? Tuo atveju,kai pikiuoji. Netinka,atrodo,azuolines.... Sakneles buna nuostabios,daigeliai gerai jauciasi jose....

ištiesų geras primirštas būdas- užplikai verdančiu vandeniu tas pjuvenas ir į šiltas sudedi sėklytes , pridengi plėvele.
Atsakyti
sumestos trys Beth Alpha sėklos ėmė ir sudygo. Kaip reiks daigus išlaikyt iki persodinimo, galva neišneša. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 25, 10:41)
sumestos trys Beth Alpha sėklos ėmė ir sudygo. Kaip reiks daigus išlaikyt iki persodinimo, galva neišneša.  cool.gif

Sugalvosite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 25, 09:41)
sumestos trys Beth Alpha sėklos ėmė ir sudygo. Kaip reiks daigus išlaikyt iki persodinimo, galva neišneša.  cool.gif

Vat pas mane is 4 sudygo trys, bet jau beveik savaite stovi kaip negyvos - nei nusibaigia, nei gyvasti rodo. aisku as daigelius isnesiau kur vesiau, bet gi turetu nors kazkiek ugteleti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 02 25, 10:22)
Vat pas mane is 4 sudygo trys, bet jau beveik savaite stovi kaip negyvos - nei nusibaigia, nei gyvasti rodo. aisku as daigelius isnesiau kur vesiau, bet gi turetu nors kazkiek ugteleti? g.gif

Pasėjau 10 sėklų ir sudygo visos, 8 daigeliai irgi kelias dienas buvo tokioj būsenoj,kad nei pirmyn nei atgal, bet dabar jau pradėjorodyt gyvybę thumbup.gif o dar 2 likusieji,tai dar nukabinę galvas ir negali pilnai išlįsti iš žemės g.gif

Dar nenurašykit,suteikit jiems vilties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 25, 11:35)
Pasėjau 10 sėklų ir sudygo visos, 8 daigeliai irgi kelias dienas buvo tokioj būsenoj,kad nei pirmyn nei atgal, bet dabar jau pradėjorodyt gyvybę thumbup.gif  o dar 2 likusieji,tai dar nukabinę galvas ir negali pilnai išlįsti iš žemės g.gif

Dar nenurašykit,suteikit jiems vilties biggrin.gif

Na tada dar palauksiu kelias dienas. bet siaip pavasari palanges brangus plotas, kad visokius neapsisprendelius laikyt. jei greitai nesusigriebs - nueis i istorija.
Atsakyti