Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 18, 19:19)
ačiū wink.gif Pabandymui kelis daigus reiks augint.
Iwos tik foto galiu įdėt, aprašymas lenkų kalba ( nemoku )
user posted image

Nome, ačiū  4u.gif

Apie šiuos irgi esu girdėjus gerus atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2011 02 18, 19:59)
O kokį mėnesį maždaug daigus sodini į šiltnamų?

Priklauso nuo pavasario ir kovo pabaigoje ir balandžio pradžioje. g.gif Satanėle,duosiu žinią šiemet,kada vešiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 18, 18:53)
... Skirtingai Iwa sėjama XI-II mėnesiais ir derlius III-IX. Čia kaip ir šildomiemiems šiltnamiams skirti, o pirmieji kam?

Rimti augintojai šildomuose šiltnamiuose todėl ir užaugina anksti. O tokioms kaip mes paprastuose šiltnamiukuose auginančioms tikrai nepavyks taip anksti, tai ar verta brangias sėklas žudyt... g.gif Tam ir skirti pirmieji - mėgėjams.
Visada sodinu ilgus į šiltnamį "Zozulia", bet kad jau taip giriat, reiks ir man pamėgint šituos salotinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 02 19, 10:31)

Visada sodinu ilgus į šiltnamį "Zozulia", bet kad jau taip giriat, reiks ir man pamėgint šituos salotinius  mirksiukas.gif

Nėra jau jie tokie brangūs. g.gif Aš gavau po 0.39 cnt.Tai negaila sėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 02 19, 11:31)

Visada sodinu ilgus į šiltnamį "Zozulia", bet kad jau taip giriat, reiks ir man pamėgint šituos salotinius  mirksiukas.gif

Šiemet neradau pirkti "Zozulia", tai pirkau Beth Alpha- tik 0,99 Lt ax.gif
Atsakyti
gavau ir aš tų Beth Alpha sėkliukių biggrin.gif
dėkui Laimutei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 02 19, 08:54)
Priklauso nuo pavasario ir kovo pabaigoje ir balandžio pradžioje. g.gif Satanėle,duosiu žinią šiemet,kada vešiu. mirksiukas.gif

Lauksiu, orientuosiuos į tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2011 02 19, 16:43)
Lauksiu, orientuosiuos į tave thumbup.gif

mes irgi lauksime, biggrin.gif

kiek paskaičiavau, tai jei kovo pabaigoje ir balandžio pradžioje jau į šiltnamį perkiat, tai neužilgo ir daiginti juos galim pradėti .
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 18, 18:08)
g.gif  Internete radau tiek:
Ši salotinė agurkų veislė yra gana ankstyva pradeda derėti po 60 dienų. Vaisiai visiškai nekartūs, labai skanūs, sultingi, vidutiniškai 16 cm ilgio, odelė labai plona, tamsiai žalia beveik juoda. Tai viena iš geriausių salotinių agurkų veislių. Dera iki pat šalnų. Geriau auginti parištus arba ant atramėlių, bet gerai auga ir laisvai besdriekiantys ant žemės .

Tai jie tik valgymui, o rauginimui ir marinavimui netinka turbūt?
Atsakyti
Netinka,tik valgymui skirti!
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 18, 13:39)
Kovo antroje pusėje.

niekada nesejau daigams, pabandyti reikes kovo vidury. aciū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana7777 @ 2011 02 19, 23:39)
Netinka,tik valgymui skirti!

ačiū 4u.gif vadinasi, reiktų sėt atskirai nuo tų, kurie rauginimui, kad nesusimaišytų ax.gif
Atsakyti