Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 13:13)
Kad cia merginos jau pasejusios juos... as irgi smile.gif

jau pasėjot agurkus? neperanksti ,aš tai galvoju kad tiesiai į šiltnami sėti g.gif
Papildyta:
biggrin.gif na svarbu kad sėkla butu gera, ne būtinai pirktyniem ,aš turiu tos paprastus beth alpa ,smulkiavaisiai kornišonai ir dolomit kur specialiai marinavimui išveista veislė blush2.gif galėčiau pasikeisti po viena ar pora sėklų kad turėt kažko ir kitko
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 20, 19:42)
agurkas greit auga,jam reikia silumos,saules...kuo anksciau agurkai paseti tuo labiau juos ligos puola,nes zeme dar nera pakankamai silta

Man visados irgi taip atrodė....

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 13:13)
Kad cia merginos jau pasejusios juos... as irgi smile.gif

aš tai dar ne, nes man vis dar atrodo, kad tikrai dar laaabai anksti tiems agurkams, nebent pas jus visas yra šildomi šiltnamiai g.gif
Atsakyti
O ivertinus tai, kad zada salta pavasari, tai isvis neaisku, kas jus darysit sitaip anksti prisisejusios?! Ir daigai perauge sunkiai prigyja. Man atrodo, kad agurku daigu amzius turi buti apie 30 dienu. Taigi nesodinsit ju i siltnami kovo pabaigoj!
Atsakyti
Pas mane jie dar net neisdygo lotuliukas.gif

O as surizikavau ir nutariau pabandyti-norisi savo agurkus geguzi jau valgyti bigsmile.gif Juk pasidalino IngridaB savo patirtimi apie siu agurku auginima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 17:41)
O as surizikavau ir nutariau pabandyti-norisi savo agurkus geguzi jau valgyti bigsmile.gif Juk pasidalino IngridaB savo patirtimi apie siu agurku auginima mirksiukas.gif

masinės psichozės įtaka paveikė biggrin.gif nors ir kaip aš juos noriu gegužę valgyti, bet jaučiu be balandžio aš jų nesėsiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 22 vasario 2011 - 16:58
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 22, 16:57)
masinės psichozės įtaka paveikė biggrin.gif nors ir kaip aš juos noriu gegužę valgyti, bet jaučiu be balandžio aš jų nesėsiu  schmoll.gif

Patirtis, o ne psichoze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 17:33)
Patirtis, o ne psichoze mirksiukas.gif

įkalbėjot - 3 sėklas, ne daugiau cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mokslo vardan darom ekperimenta bigsmile.gif . As irgi paieskosiu situ betualphu, bet sesiu po poros savaiciu, o paskui dar pasesiu, kaip visada, balandzio pradzioj. Ir vat paziuresim, kada ima megztis agurkeliai ir ar verta sitaip anksti seti. Jus tik man priminkit, nes man tai skleroze rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 22, 18:11)
įkalbėjot - 3 sėklas, ne daugiau  cool.gif  biggrin.gif

As tik 2 pasejau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 22, 18:22)
Mokslo vardan darom ekperimenta  bigsmile.gif . As irgi paieskosiu situ betualphu, bet sesiu po poros savaiciu, o paskui dar pasesiu, kaip visada, balandzio pradzioj. Ir vat paziuresim, kada ima megztis agurkeliai ir ar verta sitaip anksti seti. Jus tik man priminkit, nes man tai skleroze  rolleyes.gif

smile.gif bandyk ir tik nepamirsk papasakoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 22 vasario 2011 - 18:34
QUOTE(kuksiene @ 2011 02 22, 12:40)
jau pasėjot agurkus? neperanksti ,aš tai galvoju kad tiesiai į šiltnami sėti g.gif

aš irgi žadu tiesiai į šiltnamį sėt blush2.gif o jei daigais, tai tik 30 dienų prieš sodinimą ax.gif

Atsakyti
as ir visada tiesiai i siltnami sedavau, o dabar kovo pabaigoj reikes keliems daigams pasiseti g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 22, 19:22)
Mokslo vardan darom ekperimenta  bigsmile.gif . As irgi paieskosiu situ betualphu, bet sesiu po poros savaiciu, o paskui dar pasesiu, kaip visada, balandzio pradzioj. Ir vat paziuresim, kada ima megztis agurkeliai ir ar verta sitaip anksti seti. Jus tik man priminkit, nes man tai skleroze  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš irgi jugiuosi tam eksperimentui, pasėsiu dvi sėklytes kovą, o kitas dvi balandžio mėn. bus įdomu palyginti smile.gif
Atsakyti