Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(diana7777 @ 2011 03 02, 15:19)
Ka reiskia BA?

Baisūs Agurkai smile.gif
Atsakyti
Ka reiskia BA?[/QUOTE]

Agurkai "Beth Alpfa"[QUOTE]
Aciu.
Mano isdygo irgi,nezinau tik ar reikia pikuoti,du daigeliai tupi 1litro kibirelyje?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 02, 15:20)
jazus, aš kai neinu į maisto parduotuves, tai niekaip nesugaudau dydžių  blush2.gif . Tie kur puslitrio talpos, ane? Jei taip, tai BA į tokius sodinčiau, 'normalius' sėdavau į 4-5cm diametro, o pirmu pikiavimu į 9cm ir jau paskui į dirvą.

Taip, i tuos 400g.
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 02, 16:37)
Agurkai "Beth Alpfa"

Mano dar neišdygo  verysad.gif

Mano irgi neisdygo, sėsiu is naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 03 02, 16:07)
Mano irgi neisdygo, sėsiu is naujo  ax.gif

Aš tai dar luktelsiu... Agurkai berots 14 dienų gali dygt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 03 02, 17:36)
Aš tai dar luktelsiu... Agurkai berots 14 dienų gali dygt?  g.gif

Tai kad tokį laikotarpį paprikos dygsta. Agurkai gana sparčiai išlenda, per kokias 5 dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 02, 15:54)
Taip, i tuos 400g.

uf, apgavau blush2.gif Bevairuodama tik prisiminiau, kad agurkų daug kartų nepersodinėju, pasėju į mažus, daigams skirtus indelius ir paskui iš jų su 3-4 tikraisiai lapeliais jau persodinu į dirvą.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 01, 16:09)
o kaip skonis tų afrikietiškų? ar jie daugiau dėl dekoratyvumo kai konservuojat? mačiau tų sėklų Bauhofe yra pirkt Sperli firmos smile.gif

aš sodinu..žali valgyt neskanūs,o marinuoti skanu-ir stalui papuošt ir šiaip įsidedu mažą indelį į darbą-prie pietų thumbup.gif bet juos reikia palikt erdvėj-nes labai šakojasi ir lipa
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 02, 18:13)
uf, apgavau  blush2.gif Bevairuodama tik prisiminiau, kad agurkų daug kartų nepersodinėju, pasėju į mažus, daigams skirtus indelius ir paskui iš jų su 3-4 tikraisiai lapeliais jau persodinu į dirvą.

nieko tokio biggrin.gif Jau persodinau i turimus ddesnius indelius, tegul dziaugiasi laisve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuksiene @ 2011 02 28, 08:33)
4u.gif ar kas auginot perniai iš loretos sodų agurkus,ten yra baltas, citrininis,kivano? g.gif gerai būtu sužinoti atsiliepimus ir ką su jais daryti aš planuoju marinuoti,  mirksiukas.gif

baltieji agurkai
dygliuotasis melionas
Paskui jis tik prinoksta,tampa oranžiniu. mirksiukas.gif
Auginau ir citrininius agurkus,bet man jie nelabai gerai derėjo šiltnamyje.Neturiu net nuotraukos.dar baltieji agurkai
Palyginimui įdedu su kitais agurkais baltuosius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 kovo 2011 - 19:08
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 02, 13:38)
aūūū! Kaip sekasi auginti BA? Maniškiai - trys milžinai, karžygiai.  cool.gif

O-ho bigsmile.gif Aš dar nepasėjau, nes pas mus šilta name. Bijau, kad medžiai bus iki gegužės. Dar nesėju, bet nagus oi kaip niežti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 03 02, 19:01)
baltieji agurkai
dygliuotasis melionas
Paskui jis tik prinoksta,tampa oranžiniu. mirksiukas.gif
Auginau ir citrininius agurkus,bet man jie nelabai gerai derėjo šiltnamyje.Neturiu net nuotraukos.dar baltieji agurkai
Palyginimui įdedu su kitais agurkais baltuosius.

Agurkai Albinosai lotuliukas.gif labai jau keistai jie atrodo biggrin.gif
Atsakyti