Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(saintlina @ 2010 06 29, 10:01)
turiu šiek tiek..  blush2.gif  Aš kiekvienais metais panašiai turiu  ax.gif Ėdrūs maniškiai ant agurkų, ką padarysi.

o kaip su palaistimu?ar gyveni vietoj?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 29, 08:45)
iš lauko?  blink.gif
Nu palauk, aš dar atsigriebsiu. Kai užderės mano 17 pakelių.. Rūsy stiklainiams vietos maža bus. Kokiais tai puslitriniais nesismulkinsiu, varysiu trilitriakais. Ne, geriau penkialitriakais  lotuliukas.gif  Gal bačkelėm geriau?  g.gif  lotuliukas.gif

Nieko sau... 17 pakelių blink.gif doh.gif

Mano agurkėliai irgi keli žydi lauke, kiti, antrą kartą sodinti, tik pirmą lapelį leidžia-bet nieko, gerai, palaipsniui turėsiu agurkėlių irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 birželio 2010 - 10:00
QUOTE(dzigitas @ 2010 06 29, 09:25)
o kaip su palaistimu?ar gyveni vietoj?

aš lauke išvis agurkų nelaistau schmoll.gif Nei vienais metais. Puikiausiai užauga ir taip. Išdurniuočiau, jei reiktų tokį plotą laistyt.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 29, 10:00)
Nieko sau... 17 pakelių blink.gif  doh.gif

o kadangi visos veislės ypač gausiai derančios (taip žada rašytinis žodis ant pakelių - o ir matau jau pagal mezgamų agurkėlių kiekius), tai pradedu mąstyt, ar nereiks neužilgo kitame skyrelyje skelbtis apie parduodamus agurkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 29, 09:45)
iš lauko?  blink.gif

tik dėl statistikos - jau skinam lauke augančius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 29, 11:19)
o kadangi visos veislės ypač gausiai derančios (taip žada rašytinis žodis ant pakelių - o ir matau jau pagal mezgamų agurkėlių kiekius), tai pradedu mąstyt, ar nereiks neužilgo kitame skyrelyje skelbtis apie parduodamus agurkus  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Linkiu kad taip ir butu
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 29, 10:19)
o kadangi visos veislės ypač gausiai derančios (taip žada rašytinis žodis ant pakelių - o ir matau jau pagal mezgamų agurkėlių kiekius), tai pradedu mąstyt, ar nereiks neužilgo kitame skyrelyje skelbtis apie parduodamus agurkus  biggrin.gif

Tai būtų thumbup.gif Vis ne nuostolis biggrin.gif

Aš su cukinijom skelbsiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
pradedu mąstyt, ar nereiks neužilgo kitame skyrelyje skelbtis apie parduodamus agurkus  biggrin.gif

Ką ten parduot, gal geriau daugiau trilitriakų užsitavorink, žiemą linksmai kramsnosi, skanių fotkių čia įmesi...daugeliui forumiečių skrandis apsivers....
Atsakyti
aš lauke išvis agurkų nelaistau  schmoll.gif  Nei vienais metais. Puikiausiai užauga ir taip.  Išdurniuočiau, jei reiktų tokį plotą laistyt.

Nelaistau ir aš, šiemet storai apmulčiavau šienu, tai jokio vargo, žemė drėgna ir vėsi net per karščius ax.gif jau vieną agurką iš lauko nuskyniau
Atsakyti
Vau!!!! blink.gif 17pokeliu! dar jeigu ne hibridai ir pokelije ne po 5 seklas tai agurku laukas turbut didesnis uz kitu ukininku bulviu laukus thumbup.gif ir kaip spejate sitiek nuskinti?! As tai tik nuo 3 daigu iki siol skyniau agurkus ir tai stovi saldytuve nesuvalgyti doh.gif Tik is tu 3 jau tikriausiai nieko nebebus, nes visos uzuomazgos dziuva verysad.gif bet ziuriu ilgieji agurkai normaliai pradejo augti. dar du veliau sodinti irgi augina neblogai, stovi jie toliau nuo tu ligotuju tai gal neuzsikres 3xtfu dar 3 nesenai pasodinti su 3-4 lapukais ir 3 lauke po 3 lapelius turi, jei visi vienu metu pradetu augint agurkus tai tikrai nezinociau kur deti doh.gif nebent misraines daryti, nes marinavimui nieko neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Akaisa @ 2010 06 28, 23:00)
g.gif  valgom agurkus is siltamio  thumbup.gif  lauke jau ziedus sukrove (as tik dabar atidengiau agro plevele,nes jau pakankamai silta) o siltamyje per karscius palaistau su slanga (duodu jiems dusa) auga,duoda derliu,tfu tfu tfu per kairi peti,kad neprisikalbeciau  doh.gif

Pirmuosius 2 agurkus skyniau sio menesio 8 diena biggrin.gif vat pasigyriau

Dziaugiaus, dziaugiaus savo agurkais ir prisikarksejau turbut doh.gif po situ saltu, lietingu dienu labai greit pradejo svieset lapai, kai kurie jau visai geltoni, geltoni ir vos uzsimezge agurkeliai, kai kurie nudziuvo doh.gif O visai neseniai buvau palaiscius
Kurdiumovo arbatėle.
Pomidoru irgi vakar radau keliu virsuniu lapelius vel dziustancius verysad.gif grizau vakar namo be nuotaikos. Jau siais metais tikrai daug domiuosi, rupinuosi, priziuriu ir se tau doh.gif
Va, atsiminiau viena problema, einu i pomidoru tema paklaust smile.gif
Atsakyti
tai pradedu mąstyt, ar nereiks neužilgo kitame skyrelyje skelbtis apie parduodamus agurkus  biggrin.gif

QUOTE(madmuazele @ 2010 06 29, 12:25)
Aš su cukinijom skelbsiuosi lotuliukas.gif

eigu kas tai rezervuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 06 29, 14:22)
eigu kas tai rezervuoju  mirksiukas.gif

palauk dar, gal savi užaugs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 06 29, 11:26)
Ką ten parduot, gal geriau daugiau trilitriakų užsitavorink, žiemą linksmai kramsnosi, skanių fotkių čia įmesi...daugeliui forumiečių skrandis apsivers....

tai tų trilitriakų jau nuo pernai kokia šimtinė laukia. Jei dar užsitavorint, reiks darbą mest ir pašvęst pora mėnesių konservavimui biggrin.gif Tada galėsiu žiemą turgely sėdėt su konservuotais agurkais vietoj to, kad patogiai vasarą sėdėčiau SM forumo skelbime su šviežiais lotuliukas.gif
Ale ką aš čia plavinėju, gal dar neužaugs tie mano agurkai.
Papildyta:
QUOTE(serzas @ 2010 06 29, 12:25)
Vau!!!!  blink.gif 17pokeliu! dar jeigu ne hibridai ir pokelije ne po 5 seklas tai agurku laukas turbut didesnis uz kitu ukininku bulviu laukus  thumbup.gif ir kaip spejate sitiek nuskinti?!

na skint tai tikrai užknisa drinks_cheers.gif
Ale į ūkininkų laukus dar nesilygiuoju ax.gif
Atsakyti