Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Kaprizingaa @ 2010 08 19, 09:16)
Labas rytas,
gal galite mestelt kokia nuoroda del teises studiju darbo rasto darbo tema" Darbo sutarties pasibaigimo darbdavio iniciatyva pagrindai ir darbuotojams taikomos garantijos. Lyginamoji analizė su pasirinkta ES valstybe nare". mastau gal lygint Latvijos DK...net nezinau..nerandu info sad.gif

O bibliotekoje nieko neradote sia tema?
Manau su Latvija lyginti nebus lengva, siulyciau paimti didesne valstybe. Ir atsizvelkite i tai, kokias kalbas mokate, nes lietuviskai informacijos bus minimaliai.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turetumet BPT konspektuka is moodles ir galetumet atsiusti, buciau lb dekinga 4u.gif aldoncik@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 19, 10:12)
O bibliotekoje nieko neradote sia tema?
Manau su Latvija lyginti nebus lengva, siulyciau paimti didesne valstybe. Ir atsizvelkite i tai, kokias kalbas mokate, nes lietuviskai informacijos bus minimaliai.

o pas mane ta pati problema. tik kad tema "darbo sutarties nutraukimas darbuotojo iniciatyva (esant ir nesant svarbiu priezasciu). Lyginamoji analize su ES valstybe". Apie Lietuvos DK viska ka zinojau ta surasiau, o kai priejau prie to, kad reik pradet lyginti, niekur nerandu jokios info. Nei lietuviu, nei anglu kalbomis.
Tai merginos, gal kuri turi tiklsiu nuorodu i kurios nors salies DK? Nes jau baigiu nukvakti su siuo rasto darbu.
Bibliotekoje buvau, bet ten tik bendri ES ir TT Darbo teises lyginamieji aspektai. Nera taip smulkiai isskirtu tokiu punktu.
Buciau dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Iskylo man toks klausimas. Mokausi MRU neakivaizdziai. Jau busiu antrame kurse. Ir idomu man dabar, ar besimokantiems neakivaizdziai irgi gali buti skiriama paskola uz studijas? skaiciau tuos ju visus istatymus, bet jau visai susipainiojau ir nieko nesuprantu.... g.gif padekite
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 08 21, 20:20)
Sveikutes. Iskylo man toks klausimas. Mokausi MRU neakivaizdziai. Jau busiu antrame kurse. Ir idomu man dabar, ar besimokantiems neakivaizdziai irgi gali buti skiriama paskola uz studijas? skaiciau tuos ju visus istatymus, bet jau visai susipainiojau ir nieko nesuprantu.... g.gif padekite

Atrodo kad duoda . Pasiteirauk pas savo metodininke ji tau viska tiksliai paaiskins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 08 21, 22:17)
Atrodo kad duoda . Pasiteirauk pas savo metodininke ji tau viska tiksliai paaiskins  mirksiukas.gif

tai vat sindien kaip tik ir ruosiuosi rasyti jai el laiska ir pasiteirauti. Metodininke mano gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 08 18, 23:43)
ui merginos as ir turiu skolu, beto noriu sesija anksciau ishsilaikyti, per rugseji ir spali, nes lapkriti kada ji bus negalesiu atvykti, viskas butu oki, medziagos turiu , bet motyvacijos ryskiai truksta man  doh.gif  verysad.gif  gal viena kita ikvepkime kaip nors ?!  verysad.gif  kaip jus save motyvuojate  verysad.gif  drinks_cheers.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 08 22, 18:56)

As ir noreciau anksciau eiti laikytis egzaminus....po truputi rasau uzduotus darbus, bet vat paciam egzaminui dar nelabai prisiruosiu paskaityti info... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 08 19, 00:43)
ui merginos as ir turiu skolu, beto noriu sesija anksciau ishsilaikyti, per rugseji ir spali, nes lapkriti kada ji bus negalesiu atvykti, viskas butu oki, medziagos turiu , bet motyvacijos ryskiai truksta man  doh.gif  verysad.gif  gal viena kita ikvepkime kaip nors ?!  verysad.gif  kaip jus save motyvuojate  verysad.gif  drinks_cheers.gif

Na,pas mane motyvacija labai paprasta smile.gif Kai nutraukiau studijas metams,o tie metai pavirto i cielus 3 blink.gif ,tai dabar sau sakau - reik pasibaigt ir taskas lotuliukas.gif Nori,nenori - o tai per ta laika jau 2 kartus galejau baigt blush2.gif
Tik tiek,kad labai sunku isivaziuot i tas vezes - begimo,skubejimo ir nervu gadinimo unsure.gif Bet reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 08 22, 20:21)
Na,pas mane motyvacija labai paprasta smile.gif Kai nutraukiau studijas metams,o tie metai pavirto i cielus 3 blink.gif ,tai dabar sau sakau - reik pasibaigt ir taskas lotuliukas.gif Nori,nenori - o tai per ta laika jau 2 kartus galejau baigt blush2.gif
Tik tiek,kad labai sunku isivaziuot i tas vezes - begimo,skubejimo ir nervu gadinimo unsure.gif Bet reikia mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif 100proc.
...viskas kas turi pradžią, turi ir pabaigą biggrin.gif Kad ir kaip bebūtų sunku, laikykitės, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2010 08 22, 21:44)
drinks_cheers.gif 100proc.
...viskas kas turi pradžią, turi ir pabaigą  biggrin.gif  Kad ir kaip bebūtų sunku, laikykitės, sėkmės  4u.gif

Aciu mergai 4u.gif taip laikykimes kartu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Saliutas, ir man reik motyvacijos unsure.gif Noreciau siemet baigt, bet jauciu, kad teks imt po pusmecio vel pertrauka sad.gif Sakyciau daug skolu, bet merginos ir su daugiau susitvarko. Mano beda, kad as ne LT ir vienam kartui turiu ismokt kelias skloas ir jas islaikyt per kokias 3 dienas atvykus. Ir va nesusimotyvuoja, kai daug dirbt reik blush2.gif
Kazkaip pagalvojau, kad jauciu per si semestra reik visas skolas susitvarkyt, kad prie baigiamojo prileistu, ane?
Atsakyti