sveikos mergaites. istojau siemet i mru neakivaizdziai. turiu as is praeitu studiju issilaikiusi logika(vpu). kaip manot, ar cia uzskaitis, ar teks vel mokintis?

QUOTE(poete @ 2010 08 23, 10:27)
sveikos mergaites. istojau siemet i mru neakivaizdziai. turiu as is praeitu studiju issilaikiusi logika(vpu). kaip manot, ar cia uzskaitis, ar teks vel mokintis? 

ar kreditų kiekis sutampa?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 08 23, 10:55)
ar kreditų kiekis sutampa?
tai kad dar nzn kiek mru logika turi kreditu. o jei kreditu skaicius sutampa, tai uzskaitis?
QUOTE(Soneee @ 2010 08 18, 22:32)
Ne tau vienai bemieges naktys
As logika bandau mokytis,tai teiginiu logikos skyriu perskaiciau bemaz 6 kartus ,atrodo lyg ir aisku viskas,o kai uzdavinius reik spres - nieko nesuprantu
Jau sutariau su destytoju kur AIVUKE rekomendavo - eisiu pas ji pasimokyt...O del kitu dalyku,tai irgi panika jau imt pradeda - kaip reiks islaikyt
Bet as optimiste - save raminu,kad jei visi islaiko,tai ir as islaikysiu
(jei ne is pirmo karto,tai is antro
)
Ramiai, merginos,viskas bus gerai

Bet as optimiste - save raminu,kad jei visi islaiko,tai ir as islaikysiu

Ramiai, merginos,viskas bus gerai

Soneee, jei gali, tai parasyk destytojo kontaktus man i az, nes jauciu, kad be normalios pagalbos nieko nebus.

QUOTE(saliutas @ 2010 08 18, 22:43)
Hmmm, geras klausimas.

QUOTE(Fanfan @ 2010 08 23, 07:56)
Kazkaip pagalvojau, kad jauciu per si semestra reik visas skolas susitvarkyt, kad prie baigiamojo prileistu, ane?
Tai mazdaug iki vasario men., ane? jei taip, tai va ir motyvacija-laiko yra, o nora irgi krapstysim.

QUOTE(poete @ 2010 08 23, 10:12)
tai kad dar nzn kiek mru logika turi kreditu. o jei kreditu skaicius sutampa, tai uzskaitis?
Jei kreditu skaicius sutampa, uzskaito.

QUOTE(ewacka @ 2010 08 17, 20:56)
Filosofija Vytaras Paltanavičius ( labai geras destytojas )2. Logika ir mokslo metodologija Virginijus Jakimenko ( sis dalykas nera sunkokas, bet destytojas atrodo ]Retorika Anna Maciūnienė ( rinkausi sita dalyka, ir tikrai nesigailiu. Nera jis ten jau super idomus, bet nesunkus. O kitu dalyku mokytis dar neteko.... stai tokia mano nuomone, tik gal jau paveluota.....
Aciu

As tik siandien suzinojau, kad darbo t. raso darba reikparasyt

aciu merginos uz atsakymus
tikiuosi atitiks tie kreditai ir nebereikes man tos logikos mokintis

Nesupykite merginos, bet padaysiu siokia tokia savireklama.
manau bus naudinga tiek man tiek kai kurioms is JŪSŲ. Jei kam reiks pagalbos sprendziant logikos uzdavinius, rasant filosofijos rasto darbus, galiu padeti. Galiu isspresti logikos uzdavinius. Dauguma is Jusu raso, kad sunkiai sekasi su siuo dalyku, o man buvo lengva ir patiko. Vienintelis dalykas, kurio nepagavau: dedukcija. Butent sis uzdavinys pakiso koja rasant egzamina (uz egzamina buvau gavusi 9 ) jei vietoj dedukcijos butu pakliuves uzdavinys su matricom, reiskias buciau gavus 10, bet ...., uz filosofijos egz taip pat - 9 gavau . Taigi jei reiks pagalbos, galiu padeti, aisku uz sioki toki atlygi ( sutartini). Jei ka, rasykite i az, tik , zinoma, ne paskutine diena...
P.S. Taipogi esu rasiusi bendrosios psichologijos, pozityvaus mastymo, elito ir lyderystes, viesojo administravimo paradigmu rasto darbus. Visi jie buvo gerai ivertinti. Ir is visu siu dalyku egzaminu esu gavusi 9.
Taigi, galeciau arba senus darbus parduoti (kas nebijo rizikuoti), arba naujus parasyti.

P.S. Taipogi esu rasiusi bendrosios psichologijos, pozityvaus mastymo, elito ir lyderystes, viesojo administravimo paradigmu rasto darbus. Visi jie buvo gerai ivertinti. Ir is visu siu dalyku egzaminu esu gavusi 9.

QUOTE(Paja @ 2010 08 23, 12:17)
QUOTE(poete @ 2010 08 23, 13:33)
aciu merginos uz atsakymus
tikiuosi atitiks tie kreditai ir nebereikes man tos logikos mokintis 

Pas mus daugumos grupiokų logikos neužskaitė nors ir sutapo kreditų skaičius. Kiek žinau jie žiūri pagal programą jei atitinka 70proc. (atrodo) mru programos tada užskaito

QUOTE(poete @ 2010 08 23, 11:12)
turėtų. pasižiūrėk studijų programą, kreditų skaičius nurodytas
Hello, mergynos 
Sakot motyvacijos reikia....
manau, kaip nors ištversim... kalsim per dienas...
sedesim prie darbų naktimis... 
kol... viskas pagaliau baigsis !!!!
Tai va. O dabar rimtai.
Žiūrėjau dėl TT uždavinių. Tai jau yra pakeista, kad 2010/2011 metų, bet užduotys paliktos senos.... vadinasi, galima kibti į darbą, bet... net nežinau nuo ko pradėti...
Ir dar giliuose apmąstymuose esu dėl DT rašto darbo... gal vis dėl to jo reikės tik kas pasirinks darbo sutartį laikyti

Sakot motyvacijos reikia....

manau, kaip nors ištversim... kalsim per dienas...

kol... viskas pagaliau baigsis !!!!

Tai va. O dabar rimtai.

Žiūrėjau dėl TT uždavinių. Tai jau yra pakeista, kad 2010/2011 metų, bet užduotys paliktos senos.... vadinasi, galima kibti į darbą, bet... net nežinau nuo ko pradėti...

Ir dar giliuose apmąstymuose esu dėl DT rašto darbo... gal vis dėl to jo reikės tik kas pasirinks darbo sutartį laikyti

QUOTE(ewacka @ 2010 08 23, 15:19)

Nepykit, bet bent jau pas tuos destytojus, pas kuriuos lankiau as, siu dalyku maziau 9 gauti buvo sunku (aisku vienas kitas toks buvo, bet cia tik tie, kurie nezinojo koki egzamina laikyt eina)

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 08 25, 16:10)

Labas.
DT rasto darbo tikrai reikes, praeitais metais merginos irgi rase. A, darbo sutartis bus 8 semestre, bet nemanau, kad tik tiems skirtas darbas. Kas gali patikslint?

Sedziu pati kelinta diena prie to darbo, ale, tik titulini pasidariau. Del LT, tai viskas aisku, o vat, kaip pasrinkti su kuria valstybe lyginti, tai nezinau. Bibliotekoj buvau, bet nieko neradau, visai nieko tuo klausimu. Internete kapstausi, ziuriu, ka galima islauzti.

Kazin, ka rinkosi pernai musu merginos? T.y., apie kurias valstybes rado normalios medziagos?

TT uzdavinukai nors konkretus, nereikia pilstyti.