Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(aiwija @ 2010 06 07, 13:42)
as kai metodinkes klausiau, ar kelia jeigu turi daugiau nei tris skolas, tai sake kad kelia smile.gif

Liuks. thumbup.gif

QUOTE(orta22 @ 2010 06 07, 22:58)
taip planuoju bandyti laikyti, bet neisivaizduoju kaip reikia ismokti g.gif man teliko dvi skolos...tai labai jau norisi iki atostogu nors viena atsikratyti 4u.gif

O pas ka? Jakimenko gal?

QUOTE(MoonbeaM @ 2010 06 08, 08:13)
Baigiau ir aš 4 metų studijas (gal dar pratęsim biggrin.gif ) clap.gif Bet dar vis karts nuo karto žadu jus čia aplankyti ir jei galėsiu kuo - būtinai padėti mirksiukas.gif Visoms sėkmės baiginėjant šiemet ir gražios vaaaasaros! yahoo.gif  vacation4.gif

Tiesiog baltas pavydas apeme. blush2.gif Bet sveikinimai kuo nuosirdziausi. 4u.gif

QUOTE(melana @ 2010 06 08, 09:39)
mum sakė, kad kelia su visom skolom, kad ir kiek jų beturėtum 4u.gif

Aciu, truputi ramiau. Vaziuosiu sia savaite i universiteta, tai dar pasidomesiu. ax.gif

Merginos, nu niekaip nerandu mru bibliotekoj kaip galima butu atsisiust knyga. Padekit, a. ax.gif

Jau radau-nera ko man reiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 08 birželio 2010 - 12:14
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 06 08, 11:01)
Sveikutės, gal kuri laikėte retoriką arba ekonomikos teoriją, gal galite pasidalinti įspūdžiais? ;-) Ačiū.

Laikiau retorika, pas Akelaiti atrodo doh.gif nepamenu tiksliai g.gif Sekesi visai gerai , dar paklause vieno klausimo , i ji atsakiau tai gavau 9 smile.gif o ekonomikos teorija buvo testas, 10 kl. 6 - su a)cool.gifc) ir 4 atviri, deja turiu skola verysad.gif
Atsakyti

Laikiau retorika, pas Akelaiti atrodo doh.gif nepamenu tiksliai g.gif Sekesi visai gerai , dar paklause vieno klausimo , i ji atsakiau tai gavau 9 smile.gif o ekonomikos teorija buvo testas, 10 kl. 6 - su a)cool.gifc) ir 4 atviri, deja turiu skola verysad.gif

O varge.. g.gif o ekonomikos t. pas L.Šadžių laikėte? Retorika man pas kažkokią Ana smile.gif
Atsakyti
[quote=Paja,2010 06 08, 13:07]
Liuks. thumbup.gif
O pas ka? Jakimenko gal?

Aha 4u.gif
Atsakyti
noreciau paprasyti pagalbos ax.gif gal kas is siemet baigianciu eis i universiteta parasu ant atsiskaitymo lapelio rinktis, tai paprasysiu gal ir man surinks, nes is Klaipedos tik del parasu i Vilniu vaziuoti nelabai iseina jei kas galetu padeti parasykite i AZ, atsiusciau savo lapa ax.gif (reikia i biblioteka ir studentu atstovybe nueiti) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 06 08, 00:58)

taip planuoju bandyti laikyti, bet neisivaizduoju kaip reikia ismokti g.gif man teliko dvi skolos...tai labai jau norisi iki atostogu nors viena atsikratyti 4u.gif

Jezau,kaip as bijau sito egzo doh.gif Man taip pat pas Jakimenko...
Man jis likes kaip skirtuminis is pirmo kurso.As dabar 4 ax.gif
Nuo rugsejo planuoju grist i mokslus,buvau nutraukusi studijas(norom nenorom gavosi 3 metams) unsure.gif Tai dabar taip sunku prisiverst mokytis,o svarbiausia - logikos net neisivaizduoju nuo ko pradet doh.gif

Beje,mergaites, del bendro pasto gmaile.Ar pakeistas paswordas?
Dabar prisedau,galvojau konspektuku pasirankiosiu,bet su paswordu,kuri as zinojau,manes neileidzia verysad.gif Jei kas galit,parasykit man i AZ.Busiu labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 06 08, 19:33)
Nuo rugsejo planuoju grist i mokslus,buvau nutraukusi studijas(norom nenorom gavosi 3 metams)  unsure.gif  Tai dabar taip sunku prisiverst mokytis,o svarbiausia - logikos net neisivaizduoju nuo ko pradet doh.gif

Beje,mergaites, del bendro pasto  gmaile.Ar pakeistas paswordas?
Dabar prisedau,galvojau konspektuku pasirankiosiu,bet su paswordu,kuri as zinojau,manes neileidzia verysad.gif Jei kas galit,parasykit man i AZ.Busiu labai dekinga.

As taip pat nebegaliu ieiti, gal galite parasyti i AZ 4u.gif
Papildyta:
Ekonomika laikiau pas pagyvenusia moterele, ne pas Sadziu.
Atsakyti
as ekonomikos teorija laikiau irgi pas moteriske, pavarde atrodo damuleniene smile.gif buvo testukas su keliais atvirais klausimais smile.gif

Gal kas rytoj zadat perlaikinet vadyba? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Siais metais baigineju kolegija, teise. Ir planuoju testi studijas MRU. Gal yra tokiu pat? arba stojusiu po kolegiju i III kursa? ax.gif gal galetumete apie tai pasidalinti info? kiek skolu reikia persilaikyti ir pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 06 08, 13:51)

Kiek zinau, tai su ja reik tartis el.pastu is anksto. Galvoju, gal ryt laiskiuka parasysiu del trecio sestadienio ir gal reik bandyt. ax.gif

QUOTE(Soneee @ 2010 06 08, 18:33)
Nuo rugsejo planuoju grist i mokslus,buvau nutraukusi studijas(norom nenorom gavosi 3 metams)  unsure.gif  Tai dabar taip sunku prisiverst mokytis,o svarbiausia - logikos net neisivaizduoju nuo ko pradet doh.gif

Bijau ir as, todel kirba mintis, kad galiu ir atidet rudeniui. blush2.gif Ir zinau, kad geriau netempt.
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 06 09, 12:39)
Sveikutes  4u.gif
Siais metais baigineju kolegija, teise. Ir planuoju testi studijas MRU. Gal yra tokiu pat? arba stojusiu po kolegiju i III kursa?  ax.gif  gal galetumete apie tai pasidalinti info? kiek skolu reikia persilaikyti ir pan  ax.gif

Zinau tik tiek, kad buna labai daug skolu. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2010 06 09, 16:13)
Kiek zinau, tai su ja reik tartis el.pastu is anksto. Galvoju, gal ryt laiskiuka parasysiu del trecio sestadienio ir gal reik bandyt. ax.gif
Bijau ir as, todel kirba mintis, kad galiu ir atidet rudeniui. blush2.gif Ir zinau, kad geriau netempt.

Rytoj as vyksta pas ja konsultacijai, o trecia sestadieni bandysiu laikyti...gal pavyks. Butu saunu, kad nereiktu rudeni ruostis, nes ir taip bus ka veikti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
turiu klausimuka is darbo teises, "kas gali nagrineti gincus, kylancius iki darbo sutarties sudarymo?"
as galvoju, kad teismas, mano kolege sako, kad darbo gincu komisija... smile.gif
Atsakyti