Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

aplinkosaugos virketis sakė davė nesunkius testus, nors mes, pabuvę paskaitoje, pabėgome iš jos.... doh.gif
kiti grigienę giria, nelaikiau aš....
darbo sutarties sakė lyg reiklus šis dėstytojas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 30 rugpjūčio 2010 - 13:56
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 08 30, 14:55)
aplinkosaugos virketis sakė davė nesunkius testus, nors mes, pabuvę paskaitoje, pabėgome iš jos.... doh.gif
kiti grigienę giria, nelaikiau aš....
darbo sutarties sakė lyg reiklus šis dėstytojas...  biggrin.gif

Dekui drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Gal dar bus kokiu nuomoniu ax.gif

Kaip smagu, kai supranti, kad pagaliau paskutinieji metai thumbup.gif Tik jau jegu nebera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 08 30, 10:45)
Labas merginos,
prisijungsiu ir aš prie jusu, kadangi ir as siais metais busiu 4 kurse teise fakultete,
man irgi galva labai skauda del tarptautines teises uzdavinio (man 8 uzdavinys), gal kas is forumo dalyviu pernai ji sprende?? pasidalintu patirtimi?? jau galva baigia istinti, taciau nieks neaiskeja...

o darbo teises tai manau, kad ideti mums skirti uzdavinukai, niekur nedingsim, bet matyt teks spresti...galvoju bandyt lygint su Lenkija arba Latvija, bet medziagos tai interne minimaliai...ima baime pagalvojus apie mokslus...

Sveikos, merginos, as irgi vargau su darbo teises rasto darbu. is prancuzu kalbos bendrais bruozais kiek pavyko issiversti tiek. dar biskiuka copy paste 4u.gif na ir toks puse velnio gavos. grupioke sake, kad su latvija lygino, nes rado latvijos anglu kalba darbo kodeksa... ko as pries tai niekaip nesugebejau rast doh.gif
o del tt, tai man ten kaip aukstojo matieka. niek neskaicius g.gif o is jusu gal kas 2 varianta bandys sprest?
Atsakyti
Merginos ketvirtakurses,

matet - pakeisti TT uzdavinukai??? Atsiverciau ir vos nenukritau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 30, 14:46)
Dekui, o butent pas sia destytoja mokeisi?
Nes anskciau dar kita deste, tai pas ja zinau, kad nesunku ir idomu buvo, idaomu kaip pas sia destytoja  ax.gif

Beja, teises fakultete jau paskelbti tvarkarasciai  thumbup.gif

Taip, pas šią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 08 30, 15:18)
Merginos ketvirtakurses,

TT viesosios tai tikrai nepakeista, o tu apie privatine gal?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 30, 15:46)

Beja, teises fakultete jau paskelbti tvarkarasciai  thumbup.gif

Na,neakivaizdininkams tai dar nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 30, 14:37)
Merginos, reiktu nuomoniu apie siuos dalykus/destytojus. Ka rinktis?

1. Konflikto studiju pagrindai (destytojo nezinau)
2. Zemes teise (Saltauskiene)
3. Ziniu visuomenes pletra (destytojo nezinau)
1. Aplinkosaugos teise (Virketis)
2. Parlamento teise (Grigiene)
3. Darbo sutartis (Krasauskas)

Labai laukiu atsiliepimu

Mes zemes teise pas Monkeviciu laikem tai lengva buvo o pas sita destytoja nezinau parlamento labai isgirta buvo bet as pasirinkau mokesciu teise ir nesigailejau nes nieko papildomai mokytis nereikejo uzteko ka finansams mokiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fernelle @ 2010 08 30, 14:52)
TT viesosios tai tikrai nepakeista, o tu apie privatine gal?

Hmmm, kalbu apie TT viesaja. Bent praejusia savaite, tai buvo tie uzdavinukai, kuriuos sprende ir ex ketvirtakurses. O siandien matau jau visai kitus... Pati turiu atsiprintinus 10 uzd., bet jis kitoks...
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 08 30, 17:15)
Hmmm, kalbu apie TT viesaja. Bent praejusia savaite, tai buvo tie uzdavinukai, kuriuos sprende ir ex ketvirtakurses. O siandien matau jau visai kitus... Pati turiu atsiprintinus 10 uzd., bet jis kitoks...

teisei ir valdymui tai tikrai tokie pat kokie pernai buvo t.y. nepakeisti ir tvarkarascio dar nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 08 30, 14:18)
Merginos ketvirtakurses,

QUOTE(zorina @ 2010 08 30, 16:17)
teisei ir valdymui tai tikrai tokie pat kokie pernai buvo t.y.  nepakeisti ir tvarkarascio dar nera  blink.gif

Velniava, panasu, kad be reikalo panika sukeliau. Drauge irgi sako, kad pakeisti, tai reiskia, kad mes abi senokai buvom i TT katedra uzejusios. blush2.gif
Nereaguokit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 08 30, 17:23)
Velniava, panasu, kad be reikalo panika sukeliau. Drauge irgi sako, kad pakeisti, tai reiskia, kad mes abi senokai buvom i TT katedra uzejusios. blush2.gif
Nereaguokit. mirksiukas.gif

Tai nieko tokie komentarai greiciau rasto darba rasyt vercia kad tikrai nepasikeistu lotuliukas.gif
Atsakyti