Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 09 13, 09:55)

Sveikutės, kaip reikalai su mokslais  ax.gif

sunkiai, bet stengiames biggrin.gif
Sergu, tai jau taip sunkiai mokytis gaunasi doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas gali pasidalinti Konstitucines teises ir Valdymo teorijos baigiamuju egzaminu konspektais (uz uzmokesti smile.gif )?
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 09 13, 09:55)
Išsiųsta  4u.gif

Laaabai sunkiai doh.gif , III kurse lengviau ejosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2010 09 12, 13:40)

Gal kas galetu pasidalinti Finansu Teises konspektais , man tai tokia tundra be keliuku  lotuliukas.gif  renax@delfi.lt

Siunciau, bet tavo pasto dezute nepriima laiskelio. ax.gif

QUOTE(snudike @ 2010 09 12, 18:14)
As pasirinkau ikiteismini tyrima o ne socialine sauga g.gif  kas leme jusu toki apsisprendima? Man pasirode kad soc. saugai labai daug istatymu reiks perskaityti o jie keiciasi vos ne kas diena. O apie ikiteismini manau paskaitysiu kodeksa komentara dar gal kokioj knygoj ka raso
Ka jus manot?

As rinkausi soc.sauga, nes kazkas ar buvo cia rase, ar man sake, kad medziagos ikiteisminiam tyrimui pasiruosti nera. Rodos, kad pati destytoja per izangines minejo, kad nebus paprasta. O uzdavinukus narplioti, asmeniskai as, tikrai pavargau...

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 09 13, 08:55)

Oi, oi, oi, pagalvojus iskart prasideda galvos skausmai.
Visi draugai, pazistami sako, kaip gerai, paskutiniai metai ir diplomas, bet sirdis jaucia, kad tas diplomas taaaaip toli.

Tiesa, gal kas konkreciai zino iki kada reik DT rasto darba pristatyt? Vieni buria, kad iki rugsejo 15 d., kiti, kad iki sesijos pradzios. Nu ir kuo patiket? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 11, 19:32)
Metaus tarp atstovavimo civiliniame procese ir kriminologijos unsure.gif

Ka pasirinkai? As-kriminologija, nes susirankiojau visus atsiliepimus apie destytoja ir kai toks fainuolis, kas beliko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 09 13, 13:57)
Tiesa, gal kas konkreciai zino iki kada reik DT rasto darba pristatyt? Vieni buria, kad iki rugsejo 15 d., kiti,  kad iki sesijos pradzios. Nu ir kuo patiket? g.gif

Ka pasirinkai? As-kriminologija, nes susirankiojau visus atsiliepimus apie destytoja ir kai toks fainuolis, kas beliko. smile.gif

Kazkuri reik iki 15, o kazkuri iki 27 g.gif Nebezinau kuri, nes jau pridaviau ir siandien parasiau del rezultatu. Tai kinkos dreba unsure.gif Kazko nuojauta, kad teks stabdyt siemet unsure.gif

Dar nieko. Kazko laukiu biggrin.gif Bet jei destytojas fainas, tai ji jamsiu biggrin.gif
Papildyta:
Jeeeeeeee! yahoo.gif darbo teises darbas iskaitytas!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 09 13, 13:57)
Tiesa, gal kas konkreciai zino iki kada reik DT rasto darba pristatyt?

kiek žinau, tai TT iki 09.15 pristatyti reikia, o DT iki 09.27

QUOTE(Fanfan @ 2010 09 13, 14:20)

šaunuolė friends.gif biškiuka (bet baltai) pavydžiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 09 13, 14:52)
šaunuolė  friends.gif  biškiuka (bet baltai) pavydžiu...  blush2.gif

biggrin.gif Ir as sau pavydziu biggrin.gif
Dabar laukiu tarptautines rezultato... Nu kad pavyktu... nu kad pavyktu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 13, 14:55)
Dabar laukiu tarptautines rezultato... Nu kad pavyktu... nu kad pavyktu.... biggrin.gif

Su TT tai man pravalas verysad.gif terminas baigias, o aš dar jo neišspręndžiau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Izidė_: 13 rugsėjo 2010 - 15:02
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 09 13, 15:02)
Su TT tai man pravalas  verysad.gif  terminas baigias, o aš dar jo neišspręndžiau...  unsure.gif

Nu mazu dar pavyks? unsure.gif

As tai vis CT spec dalies nepataisau. Du kartus pridavinejau taisyta, ir vis blogai, blogai... Tai rankos jau nusvyro...
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 13, 14:20)
Kazkuri reik iki 15, o kazkuri iki 27 g.gif Nebezinau kuri, nes jau pridaviau ir siandien parasiau del rezultatu. Tai kinkos dreba unsure.gif  Kazko nuojauta, kad teks stabdyt siemet unsure.gif

Dar nieko. Kazko laukiu biggrin.gif Bet jei destytojas fainas, tai ji jamsiu biggrin.gif
Papildyta:

Sveikinimai. 4u.gif Tai neblogai plusi, o dar galvoji apie kazkokius stabdymus. Susitvarkysi. mirksiukas.gif
O TT rasei literaturos sarasa? Ir DT ka lyginai ir kiek lapu prirasei (a, kokius str. rasei-reik 136 str. ar ne, susibalamutinau visai)? Ir gal zinai, kas tikrino darba? Uzpyliau klausimais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 13, 15:10)
As tai vis CT spec dalies nepataisau. Du kartus pridavinejau taisyta, ir vis blogai, blogai... Tai rankos jau nusvyro...

o apie ką ten jis g.gif gal aš turiu, pasižiūrėtum kas kaip g.gif su CT problemų neturėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 09 13, 15:15)
reik 136 str. ar ne

aš ėmiau ir šį rolleyes.gif
Atsakyti