Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(sagrarija @ 2010 09 14, 10:51)
Sveikos, mergaiciukes  mirksiukas.gif
dziaugiuosi kartu su tomis, kurioms rasto darbus uzskaite, tikiuosi, manes tas pats kitamet laukia 4u.gif
O kol kas neapsisprendziu, ka is alternatyvu 5 semestro pasirinkt... Gal patarsit?
draudimo teise (kas izangines deste nepamenu, nors tu ka  doh.gif  )
autoriu teise (izangines deste J. Usoniene)
konstituciniai gincai (izangines deste I. Pukanasyte)

is kitos grupes tai kriminalistika pasirinkau  rolleyes.gif

laikiau autorių teisę pas Usonienę, tai gavom testą, man jis pasirodė gal sudėtingas, nes laiko buvo tik 30 min....buvo ir neišlaikiusiu...
rinkausi Kostitucinius ginčus pas Pukanasytę, (nes vistiek teko mokytis kontitucinę lyginamąją, tai kai kas kartojasi) ...tai dėstytoja l.faina -viską paaiškino, kokių klausimų tikėtis, kokią papildomą literatūrą paskaityto- tai maždaug tokie klausimai per egzą ir buvo...laikė mūsų l.daug, kiek teko girdėti tai dauguma išlaikė....
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2010 09 14, 11:51)
dziaugiuosi kartu su tomis, kurioms rasto darbus uzskaite, tikiuosi, manes tas pats kitamet laukia 4u.gif
O kol kas neapsisprendziu, ka is alternatyvu 5 semestro pasirinkt... Gal patarsit?

Tik nesirinkit pas usonienę, man ji neigiamą įspūdį paliko.. testas tikrai sudėtingas, ir laiko labai mažai duoda.. o konstituciniai ginčai puikiai praėjo, rekomenduočiau ;-)
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2010 09 14, 10:51)

Laikiau konstitucinius gincus
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 13, 22:43)
DT katedros mergaitė labai miela, pati sako paskambinkit, kai kitos neleidžia  smile.gif

bigsmile.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 09 13, 22:54)
As e-mail parasiau. Kazkaip neisdrisau skambint, nes dazniausiai referentes piktos buna biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 09 14, 10:06)
Tik nesirinkit pas usonienę, man ji neigiamą įspūdį paliko..

pritariu drinks_cheers.gif gailiuos, kad rinkaus šį egzą, nors ir išlaikiau iš karto doh.gif
Atsakyti
merginos kas rašot dėl tt uždavinio, neužskaitė man jo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 14 rugsėjo 2010 - 11:05
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 14, 10:57)
merginos kas rašot dėl tt uždavinio, neužskaitė man jo cool.gif

eina sau ir manęs jaučiu tas laukia, o parašo jie kas negerai bent jau?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2010 09 14, 12:38)
eina sau ir manęs jaučiu tas laukia, o parašo jie kas negerai bent jau?

parašo, bet būtent šio užd. kurį aš dariau taisytojas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 14, 11:41)
parašo, bet būtent šio užd. kurį aš dariau taisytojas  doh.gif  blush2.gif

tai gerai kad parašo, kad būtų aišku ką taisyt, nes jei tik atmeta ir viskas tai būtų sunku labai smile.gif Bet gerai kad turi laiko pataisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 09 14, 09:57)
laikiau autorių teisę pas Usonienę, tai gavom testą, man jis pasirodė gal sudėtingas, nes laiko buvo tik 30 min....buvo ir neišlaikiusiu...
rinkausi Kostitucinius ginčus pas Pukanasytę, (nes vistiek teko mokytis kontitucinę lyginamąją, tai kai kas kartojasi) ...tai dėstytoja l.faina -viską paaiškino, kokių klausimų tikėtis, kokią papildomą literatūrą paskaityto- tai maždaug tokie klausimai per egzą ir buvo...laikė mūsų l.daug, kiek teko girdėti tai dauguma išlaikė....

del konstituciniu gincu tai ir as pagalvojau, kad su lyginamaja kartosis... turbut imsiu juos. Siaip man tai konstitucine pats tankiausias miskas... Gal kuri turit konstitucines lyginamosios konspektus? Buciau be galo dekinga pindre10@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 09 14, 10:06)
Tik nesirinkit pas usonienę, man ji neigiamą įspūdį paliko.. testas tikrai sudėtingas, ir laiko labai mažai duoda.. o konstituciniai ginčai puikiai praėjo, rekomenduočiau ;-)

nu man ji irgi labai griezta tokia pasirode, irgi paliko nemalonu ispudi, nes buvusia sefe labai primena smile.gif
o apie draudimo teise gal kuri ka pasakysit? ax.gif nes galima ir kelias alternatyvas imt, del kreditu gal neblogai butu... is laisvai pasirenkamu nenoriu nei finansu apskaitos, nei kreditu ir banku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 14, 13:41)
parašo, bet būtent šio užd. kurį aš dariau taisytojas  doh.gif  blush2.gif

o kelintą TT uždavinuką Jūs sprendėt? ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Idomu, o jei nespejai laiku parasyt TT iki rugsejo 15 kas tada? unsure.gif Ryt reikia atiduoti,o as jauciu, kad pievos, jau du kart perasyneju, parasau ir trinu, atrodo ne taip.
Atsakyti