Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 14, 11:57)
merginos kas rašot dėl tt uždavinio, neužskaitė man jo cool.gif

kelintą uždavinį TT sprendei??? ir kaip gavai atsakymą??gal el.paštu? nes aš vakar nunešiau, tai sakė bus atsakymas tik po 10 dienų..
Atsakyti
O kaip sužinoti koks paskirtas dėstytojas uždavinį vertinti? g.gif
Atsakyti
As teismo psichiatrija buvau pasirinkus. Man labai idomu buvo, o ir nesunku wink.gif ir destytoja labai buvo biggrin.gif atsimenu sake, kad parasykit gale darbo patys, kiek norit arba siaip jai laiskiuka smile.gif))) draudimo, finansu ir kreditus ir bankus, tai is kolegijos uzskaite man, tai palengvino tada mokslus man smile.gif)))

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 14, 10:57)
merginos kas rašot dėl tt uždavinio, neužskaitė man jo cool.gif

console.gif Kelintas uzdavinukas?

Atsakyti
As vis dar su tais pasirinkimais metaus doh.gif

Matau, kad kriminologija is 100 vietu, tik 10 uzimta. Tai kazi cia reiskia, ka nors blogo ar ne?
Nes pvz atsotvavimas 64 is 120, aplinkosauga 101 is 120 blink.gif , zemes 39 is 120. Visi jie pas mane padeti prie tu, kur tipo geriau nesirinkt. O va studenciokai kaip tik juos griebia g.gif ka daryt daba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 14, 15:37)
As vis dar su tais pasirinkimais metaus doh.gif

Matau, kad kriminologija is 100 vietu, tik 10 uzimta. Tai kazi cia reiskia, ka nors blogo ar ne?
Nes pvz atsotvavimas 64 is 120, aplinkosauga 101 is 120 blink.gif , zemes 39 is 120.  Visi jie pas mane padeti prie tu, kur tipo geriau nesirinkt. O va studenciokai kaip tik juos griebia g.gif ka daryt daba? biggrin.gif

jūs turbūt iš dieninio ???o ne ištęstinių studijų?? pas mane visai kitus skaičius iš pasirinkyų dalykų rodo....keista..
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 09 14, 14:57)
jūs turbūt iš dieninio ???o ne ištęstinių studijų?? pas mane visai kitus skaičius iš pasirinkyų dalykų rodo....keista..

as is istestiniu. Teises specialybe. Jus gal is valdymo, kad kitaip?
Papildyta:
Pas mane jau kiti skaiciukai. Kriminologijos tik 8 pasirinke beliko biggrin.gif Atstovavimo irgi sumazejo, o va parlamentas net labai isaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 09 13, 17:40)
Mergaitės, gal planuojat ką laikyt iš anksto? Gal kokių žinių turit ką vertą? Čia apie 4ta kursą kalbu smile.gif Finansai anoj sesijoj iš naksto buvo lengviau, tai galvoju, gal šeštadienį ką pabandyt išsilaikyt.

Neplanuoju nieko, noriu nors viena skola panaikint. blush2.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 09 13, 19:09)
Taip biggrin.gif Toks genijaus pasijauciau, nors maziausiai tikejaus, kad DT iskaitys.
Lyginau su UK.
Visi mano naudoti str.
124, 125, 126,127, 128,129, 130-135,136, 138, 212, 273, 234, 236. Cia mazdaug taip, pagal str, bet islyga tam str. Uztai ju tiek daug biggrin.gif
Pripilsciau 18 lapu.
Kas tikrino, nezinau.
Ka nete isknisau, tai ir prirasiau.

TT literaturis saraso nerasiau.

Ui, kiek daug pasirode. O kai paziurejau pas save, tai irgi ne taip mazai. Ale planuoju tik 10 lapu prirasyt, daugiau neee.

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 13, 20:43)
DT katedros mergaitė labai miela, pati sako paskambinkit, kai kitos neleidžia  smile.gif

Aha, teko susipazint. sakyciau, kad labai maloni isimtis MRU. smile.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 09 14, 09:05)

As kartu viska suplakiau.

Sakai, suplakei? Blyn, as atskirai. Pirma LT, o tada jau kita sali. Tiesa, dar nedamusiau to darbo. blush2.gif

QUOTE(sagrarija @ 2010 09 14, 09:51)
Sveikos, mergaiciukes  mirksiukas.gif

O kol kas neapsisprendziu, ka is alternatyvu 5 semestro pasirinkt... Gal patarsit?
draudimo teise (kas izangines deste nepamenu, nors tu ka  doh.gif  )
autoriu teise (izangines deste J. Usoniene)
konstituciniai gincai (izangines deste I. Pukanasyte)[B]

is kitos grupes tai kriminalistika pasirinkau  rolleyes.gif

Rinkis sita, destytoja geriete.

QUOTE(Fanfan @ 2010 09 14, 15:04)

Pas mane jau kiti skaiciukai. Kriminologijos tik 8 pasirinke beliko[COLOR=Chocolate] biggrin.gif Atstovavimo irgi sumazejo, o va parlamentas net labai isaugo biggrin.gif

Nu, negali buti, nes zinau jau 15 zmoniu tikrai, kurie rinkosi Kiski. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu smile.gif Parinktu, kad uz mane ir viskas gerai butu smile.gif

Paja, tai tu rasyk, kaip tau geriau atrodo. As kadani nelabai ka teradau is Uk, tai veliau i viena. Atskira skyriu vargu ar sukurpciau tam.
Ir primink, ka tu rinkais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aladija @ 2010 09 14, 14:57)
pas mane visai kitus skaičius iš pasirinkyų dalykų rodo....keista..

pas mane irgi kitaip rolleyes.gif

QUOTE(Paja @ 2010 09 14, 15:29)
as atskirai. Pirma LT, o tada jau kita sali. Tiesa, dar nedamusiau to darbo. blush2.gif

aš irgi atskirai dariau ax.gif

Žiekit, panos, o kiek lapų Jums gavosi TT uždavinio sprendimas? g.gif
Atsakyti

Žiekit, panos, o kiek lapų Jums gavosi TT uždavinio sprendimas? g.gif
[/quote]

man 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 14, 15:33)
Ai, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu smile.gif Parinktu, kad uz mane ir viskas gerai butu smile.gif

Paja, tai tu rasyk, kaip tau geriau atrodo. As kadani nelabai ka teradau is Uk, tai veliau i viena. Atskira skyriu vargu ar sukurpciau tam.
Ir primink, ka tu rinkais biggrin.gif

Taip, rasau kaip mano galvele sudirba. Tik pasitikslinau kaip kiti raso, bo nera net su kuo pasitart. ax.gif
Ziurek, Fanfan, paziurejau studiju knygelej, tai kriminologijos liko tik 6 laisvos vietos is 100.
As pasirinkau -kriminologija, zemes t., sveikatos. Matysim, ar neprasoviau. Pamainiau, kad bus vargo ir su privalomais, tai cia norejosi, kad bent idomu butu.

QUOTE(_Izidė_ @ 2010 09 14, 15:48)
pas mane irgi kitaip  rolleyes.gif
aš irgi atskirai dariau  ax.gif

Žiekit, panos, o kiek lapų Jums gavosi TT uždavinio sprendimas?  g.gif

Man su tituliniu, literaturos sarasu-10 lapu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 14 rugsėjo 2010 - 15:56
Nu tai gerai, man su tituliniu ir literatūra devyni bus...
Atsakyti