Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(melana @ 2010 06 14, 13:26)
Gal kas laikėt darbo sutartį pas R.Krasauską? Kaip jis per egzus? verta rinktis šį dalyką?

Laikiau pas ji darbo sutarties egzamina. Siaip gailejaus, kad rinkaus si dalyka, nes egzamine dave toooki uzdavinuka, kad desimt kartu skaityt reikejo... Testas labai lengvas buvo. Labai megsta 6, 7 rasyti. Tiesa, parase nemazai ir 10. Kaip kam turbut. As siaip turejau rimtu minciu apie darbo teises magistrantura, bet butent sis egzamina atkrate nuo tos minties biggrin.gif
Atsakyti
Sveki, gal kas laikėte etiką pas Sprindžiūną? Kaip jis Jums? ;-)
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2010 06 16, 09:19)
Laikiau pas ji darbo sutarties egzamina. Siaip gailejaus, kad rinkaus si dalyka, nes egzamine dave toooki uzdavinuka, kad desimt kartu skaityt reikejo... Testas labai lengvas buvo. Labai megsta 6, 7 rasyti. Tiesa, parase nemazai ir 10. Kaip kam turbut. As siaip turejau rimtu minciu apie darbo teises magistrantura, bet butent sis egzamina atkrate nuo tos minties  biggrin.gif

ačiū, kad pasidalinai informacija 4u.gif tų jo uždavinukų aš labiausiai ir bijau unsure.gif bet gal geriau Krasauskas nei Novikevičius (mokesčių teisė) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 06 16, 11:10)
Sveki, gal kas laikėte etiką pas Sprindžiūną? Kaip jis Jums? ;-)

laikėm, fainas, bet mokėt reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 06 16, 12:24)
laikėm, fainas, bet mokėt reikia  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif o iš ko ruošėtės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 06 16, 11:52)
Ačiū  4u.gif  o iš ko ruošėtės?  ax.gif

jau nepamenu, skaidrės kažkokios, gal jis davė, dar kažkas knygą skaitė... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2010 06 16, 11:19)
ačiū, kad pasidalinai informacija  4u.gif tų jo uždavinukų aš labiausiai ir bijau  unsure.gif  bet gal geriau Krasauskas nei Novikevičius (mokesčių teisė)  g.gif

Labutis o as pasirinkau Novikeviciu nes labai nedaug naujo reikia mokytis daug kas siejasi su finansais tai praktiskai lieka tik pasikartoti ir dar galima rasyti rasto darba tai egze is 3 klausimu reiks pasirinkti tik viena kaip tik rytoj bandysiu laikyti o Krasausko ryt nebus jei kas pas ji norit laikyt
Atsakyti
sveikos mergaites,
gal kas netycia turi T.Rudzkio kazkokius konspektus moksliniam tiriamajam darbui? nu is knygu pagal programa visko nebesugaudau.buuuuuciau laaaabai dekinga.
pati turiu ivairiu konspekteliu. ir kaip jis per destytojas?
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2010 06 16, 18:23)
Labutis o as pasirinkau Novikeviciu nes labai nedaug naujo reikia mokytis daug kas siejasi su finansais tai praktiskai lieka tik pasikartoti ir dar galima rasyti rasto darba tai egze is 3 klausimu reiks pasirinkti tik viena kaip tik rytoj bandysiu laikyti o Krasausko ryt nebus jei kas pas ji norit laikyt

norėjau aš ir pas jį laikyt, bet taip ir neatsiuntė jis žadėtos medžiagos su rašto darbais doh.gif Aš jau vistiek nespėsiu išankstiniu išsilaikyt unsure.gif Parašyk kaip seksis ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
gal kam teko laikyt teises teorija pas Vaitiekenaite? kaip ji?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 06 07, 13:53)
ka tik paziurejau kad gavau is lietuvos konstitucines teises 5. siaip dziaugiuos kad islaikiau, bet nusivyliau kad tik 5, tikrai tikejausi geresnio pazymio, galvojau kokius 8 parasys...  schmoll.gif

pas ka laikete ?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2010 06 16, 11:19)
ačiū, kad pasidalinai informacija  4u.gif tų jo uždavinukų aš labiausiai ir bijau  unsure.gif  bet gal geriau Krasauskas nei Novikevičius (mokesčių teisė)  g.gif

Ne, siaip tas Krasauskas isdesto medziaga tikrai gerai, idomiai ir t.t. Tik uzdavinukus jo ne visi ikerta smile.gif Mokesciu teise laikiau pas kita destytoja, tai man buvo laabai nesunku, idomu, daug kas kartojosi is finansu teises. Kazkaip lengvai man su tais mokesciais ir finansais ejosi smile.gif Gavau laabai gerus pazymius wub.gif
Atsakyti