Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(melana @ 2010 06 17, 09:50)
norėjau aš ir pas jį laikyt, bet taip ir neatsiuntė jis žadėtos medžiagos su rašto darbais doh.gif Aš jau vistiek nespėsiu išankstiniu išsilaikyt  unsure.gif Parašyk kaip seksis ir sėkmės 4u.gif

Na as jau po egzo sunku nebuvo o ar islaikiau dar nezinau rasto darba rasiau klausimai buvo 3 1. mokesciu samprata reiksme ir funkcijos 2 gyventoju pajamu mokestis 3 mokesciu administravima igyvendinancios institucijos pasirinkau gpm lauksim rezultatu
Atsakyti
Sveikos, gal kuri studijuoja viesojo saugumo fakultete kaune?
Atsakyti
sveikos mergaites,
gal kas netycia turi T.Rudzkio kazkokius konspektus moksliniam tiriamajam darbui? nu is knygu pagal programa visko nebesugaudau.buuuuuciau laaaabai dekinga.
pati turiu ivairiu konspekteliu. is inelektines nuosavybes
Atsakyti
sveikutes.paklausiu ir JUSU smile.gif
gal kas zino ar mru i ,,teises ir penicentines veiklos,, studijas priima tik dirbancius kalejime ir pan, ar priima ir su viduriniu, tokiose vietose nedirbancius???...cia as apie bakalaura, neakivaizdines studijas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 06 18, 18:43)
sveikutes.paklausiu ir JUSU smile.gif
gal kas zino ar mru i ,,teises ir penicentines veiklos,, studijas priima tik dirbancius kalejime ir pan, ar priima ir su viduriniu, tokiose vietose nedirbancius???...cia as apie bakalaura, neakivaizdines studijas. smile.gif

Žinoma ir su viduriniu.
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 06 18, 18:17)
Žinoma ir su viduriniu.

o Jus tikrai zinote? blush2.gif nes ten kur yra informacija stojantiesiems parasyta, kad priemimas i neakivaizdines studijas iki tada ir tada, reikalingi papildomi dokumentai.... g.gif tai ir galvoju dabar kokiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 06 18, 19:20)
o Jus tikrai zinote? blush2.gif  nes ten kur yra informacija stojantiesiems parasyta, kad priemimas i neakivaizdines studijas iki tada ir tada, reikalingi papildomi dokumentai.... g.gif tai ir galvoju dabar kokiu? smile.gif

Atsiprašau ne iki galo paskaičiau jūsų žinutę,neperskaičiau,kad į neakivaizdines blush2.gif
Taip,prie neakivaizdinių parašyta: pažyma iš darbovietės apie einamas pareigūno pareigas. .Ir į neakivaizdinę penitencinę tik I etape galima stoti,o jūs kaip suprantu bendru priėmimu norite stoti ? Bendru priėmimu tik į nuolatines.
Dėl visa ko dar galite pasiskambinti šiuo nr. (8 5) 271 47 04 tikrai išsamiai paaiškins smile.gif
Atsakyti
Labas,

matau, kad pokalbiai jau aprime, mokslai antram plane, visom atostogos pries nosi, bet man rupi tokie klausimeliai: pirmiausia, klausiu merginu, kurios tik laike baigiamuosius egzaminus-teises teorija moketes is pacio naujausio Vaisvilos vadovelio ar pakanka senesnio? Ir dar, mergaites (atrodo, kad Satide, AIVUKE ir menulis, jei dar uzsukat cia),kurios laiket AT ir CT valstybini egzamina, labai prasau, jei tik galit, persiuskit medziagele, is kurios ruosetes (parduotuvelel@gmail.com). blush2.gif Suprantu, kad nemazai prasau, ale, mano kinderiukas labai graziai "praslave" visa dokumentu faila, kuri saugojau kompe... doh.gif Tikrai zinau, kad BT nesirinksiu, AT nepatinka, bet gasdina CT apimtis, nors man ten viskas suprantama. Na, beveik. ax.gif Reikes kazkaip apsispresti.
Snudike, Fanfan, kaip jus-susitvarket skoleles? As atidejau rudeniui. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 20 birželio 2010 - 16:34
QUOTE(Paja @ 2010 06 20, 17:31)
Labas,

, AT nepatinka, bet gasdina CT apimtis, nors man ten viskas suprantama. Na, beveik. ax.gif Reikes kazkaip apsispresti.
Snudike, Fanfan, kaip jus-susitvarket skoleles? As atidejau rudeniui. blush2.gif

man taip pat buvo dilema, at ar ct, bet nesigailėjau pasirinkus at. ct man mieliau prie širdies, esu daug bylų mačius, bet kažkaip neramu buvo, ar parašysiu daug - labai jie teoriją mėgsta... bet išlaikė visi ct, tiesa, pažymiai ne ypač geri... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 06 20, 18:31)
Labas,

matau, kad pokalbiai jau aprime, mokslai antram plane, visom atostogos pries nosi, bet man rupi tokie klausimeliai: pirmiausia, klausiu merginu, kurios tik laike baigiamuosius egzaminus-teises teorija moketes is pacio naujausio Vaisvilos vadovelio ar pakanka senesnio? Ir dar, mergaites (atrodo, kad Satide, AIVUKE ir menulis, jei dar uzsukat cia),kurios laiket AT ir CT valstybini egzamina, labai prasau, jei tik galit, persiuskit medziagele, is kurios ruosetes (parduotuvelel@gmail.com). blush2.gif Suprantu, kad nemazai prasau, ale, mano kinderiukas labai graziai "praslave" visa dokumentu faila, kuri saugojau kompe... doh.gif Tikrai zinau, kad BT nesirinksiu, AT nepatinka, bet gasdina CT apimtis, nors man ten viskas suprantama. Na, beveik. ax.gif Reikes kazkaip apsispresti.

Sveikutės, gal ir man galite atsiųsti ką turite baigiamiesiems AT ir CT? 4u.gif būčiau be galo dėkinga ax.gif
giletalingyte@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 06 20, 17:31)
Labas,

Sveika, asmeniškai aš - teisės teoriją mokiausi iš naujausio A.V. vadovėlio smile.gif O valstybinį alternatyvų laikiau tarptautinę, tad su AT ir CT niekuo padėt negaliu.
Atsakyti
Laba diena, as cia su didziuliu prasymu ax.gif
Taigi SOS ieskomi tokie konspektai, kadangi dalis tu dalyku yra kaip keli alternatyvus, kur is keliu reik pasirink viena, ar kelis, tai dar butu lb smagu jei parasytumet ka rekomenduojate rinkis ar ko - nerekuomenduojat. Na, is savo atsiskaitymu patirties ax.gif

Skirtuminiai:
1 kursas, 1 semestras:
1. Filosofija – Vytaras Paltanavičius
2. Logika ir mokslo metodologija – Virginijus Jakimenko
3. Teisės istorija – Mindaugas Maksimaitis

1 kursas, 2 semestras:
1. Konstitucinė teisė (Lietuvos) – Gediminas Mesonis
2. Teisės teorija – Žydrūnas Plytnikas
Alternatyva (2):
1. Retorika – Anna Maciūnienė
2. Lotynų kalba – Aleksandra Teresė Veličkienė
3. Lietuvos statutų teisė – Vytautas Andriulis