Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

mes gyvensim ten, kur ir dabar gyvenam. nuomojamam bute. nusipirkt be prosvaisciu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mes jau 1,5 metai, kaip paeme paskola (tiesa, jis paeme savo vardu),ir turim savo kampiuka tongue.gif Is pradziu beveik metus pas jo tevus gyvenom... na, nebuvo blogai, bet ir is dziaugsmo nesokinejau... O po kiek laiko planuojam sita buta parduoti ir jamti namuka thumbup.gif Ir nieko blogo as toj paskoloj nematau- tikrai geriau nei nuomoti ir mesti pinigus i bala. Blogiausiu atveju- gali parduoti ta buta ir grazinti paskola bankui,ir dar liks kazkiek...
Atsakyti
Mes gyvename mano bute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 01 13, 16:32)
bijai vilko, neik į mišką, sako biggrin.gif o tai ką daryti, jei ne paskolą imti? Gyventi pas tėvus visą gyvenimą? bute? ar nuomotis, kai nuomos kainos nedaug skiriasi nuo paskolos įmokos? ką daryt?

tai ir paėmėm, gi gatvėje negyvensi....ir nematau aš čia jokios vergijos, - bet kurią akimirką gali butą parduoti, o jei normalus butas, tai šiais laikais, dar ir "užsidirbsi" - na, daugiau gausi, nei mokėjai. Be to, bet kada gali įnešti visą sumą ir nebereiks permokėt, jei ką...o jei neturėsi tiek pinigų, gal visgi pavyks mokėti. O tai kur išieitis, kai neįsipareigoji neva ir neimi paskolos? Gerai, jei kam pasisekė dovanų nos kokį butą gauti.... ax.gif

man zinoma pasiseke - gyvensim Jo bute, bet vat paskola manau pasiimti tikrai geriau nei moketi nuoma (geriau jau imokos uz savo nuosavybe), ar gyventi kaip bebutu siokioje tokioje trintyje su tevais...

zinoma geriausias variantas laimeti milijona ir nusipirkti ka tik nori ...drinks_cheers.gif bet vat kad tom pasakom nebe labai kas tiki biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai po vestuviu puse metuku pagyvensime pas busima vyra, o pavasariui imsime paskola, darysime remonta mano name(nuosavame) ir jau po visko kelsimes cia gyventi rolleyes.gif
Atsakyti
mes gyvenam ir gyvensim mano tevu name, nes mano tevai negyvena jeme, o maniskio buta nuomuojam.
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 01 07, 12:52)
mano nuomone, tai kaip nuosprendis visam gyvenimui.. 25 metai, tai trecdalis gyvenimo, o kur garantija, kad nuolat tiek uzdirbsiu, kad galeciau issimoketi? Pavyzdziui, mano atlyginimas "ant popieriaus" tokios sumos- 1300 litu- net nerodo.. unsure.gif

Paskolos atidavima galima atideti ar sustabdyti keleriems metams. Nera jau cia taip baisu
Atsakyti
Mes dabar ir po santuokos gyvensime kartu ax.gif
Atsakyti
Ėmiau paskolą ir pirkom butą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2006 06 13, 16:38)
Ėmiau paskolą ir pirkom butą  blush2.gif

o mes pasirupinome bustu , tai dabar tuokiames - tai gyvensime SAVO NAMUCIUOSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
mes emem paskola ir nusipirkom buta, dabar keliam vestuves, o veliau galvosim jau ir apie nama, nes tai musu abieju svajone ax.gif
Atsakyti
mes tris metus nuomavomės butą. atsibodo tokius pinigus mokėt, tai pasėmiau paskolą ir jau pusmetį kaip gyvenam savo bute. dabar planuojam vestuves. viskam savas laikas, ne taip jau ir toli, rugsėjį smile.gif
Atsakyti