As tokios nuomones, kad zenytis reik tik tada, kai turi savo nuosava kampa. Apie buto nuomojima tokios minties net neturiu - geriau jau paskola pasiimti ir ta pati sumoketi bankui, bet uztai uz sava busta.
O pas tevus gyventi - absurdas didziausias.
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 19, 10:59)
As tokios nuomones, kad zenytis reik tik tada, kai turi savo nuosava kampa. Apie buto nuomojima tokios minties net neturiu - geriau jau paskola pasiimti ir ta pati sumoketi bankui, bet uztai uz sava busta.
as irgi uz tai visom keturiom

taigi gavus paskola, gal ir tu vestuviu nebebutu ir koks gi skirtumas ar mes gyvensim kartu nuomojamame bute nesusituoke, o gave paskola apsizenysim ir tapsim vyras ir zmona, ar mes is karto tapsime vyras ir zmona ir stosimes ant koju budami seima

niekada gyvenime nebuna viskas pateikta ant lekstutes...
tai ne gi del to, kad negaunam paskolos, turime kenteti dar neaisku kiek metu budami atskirai, o jei neatskirai, tai vis tiek gyventume kartu ir nuomotumemes, nes kur kitur eisi, jei negauni tos paskolos... taigi kodel nesusituokti

cia gali mastyti ir mastyti, gincytis ir svarstyti, kiekvienas daro taip kaip jam geriau

Mes galu gale apsistojom ties tokiu variantu - gyvensim mano tevu name, jie pirmame aukste, o mes antrame, pasidarysim atskira iejima, bus kaip butas visas tas antras aukstas. Savo virtuve, dusas, pora kambariu. Daug kas atkalbinejo nuo tokio sprendimo, taciau kai nera kitos iseities... O ir siaip, name gal geriau gyvent nei kokiame bute. Man vien masinos pastatymas placiame kieme didziausias privalumas, o dar kai vaiku atsiras... Geriau tegu kiemely begioja, pas mociute uzsuka i pirma auksta
.
Ar yra SM palaikanciuju toki sprendima? Ar irgi sakysit - be reikalo cia su tevais...?

Ar yra SM palaikanciuju toki sprendima? Ar irgi sakysit - be reikalo cia su tevais...?
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2006 09 19, 22:28)
Mes galu gale apsistojom ties tokiu variantu - gyvensim mano tevu name, jie pirmame aukste, o mes antrame, pasidarysim atskira iejima, bus kaip butas visas tas antras aukstas. Savo virtuve, dusas, pora kambariu. Daug kas atkalbinejo nuo tokio sprendimo, taciau kai nera kitos iseities... O ir siaip, name gal geriau gyvent nei kokiame bute. Man vien masinos pastatymas placiame kieme didziausias privalumas, o dar kai vaiku atsiras... Geriau tegu kiemely begioja, pas mociute uzsuka i pirma auksta
.

Kad name gyvensit tai laaabai gerai

mes gyvenam mano tevu butuke... man tevai padovanojo...

Kolkas gyvename nuomojame bute.
QUOTE(Night @ 2004 05 13, 14:01)
Mes kadangi turtingu teveliu neturime, tai nuomosimes. Va ryt poryt varom butu ziurinet 

Mes irgi neturime. Niekuo mums niekas nepadeda nes nera is kur.
Bet va, jau dideli, kad uzsidirbtume, paemem paskola, buta greit susitvarkysim, susiremontuosim ir bus kur gyvent

O tema kvaila, kur gyvent?

Mes savo bute, kuri dabar kazkokiu tai budu isirengti