Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

mes gyvenam su mano tevais blush2.gif nesamone schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif doh.gif blink.gif bet planuojam planuojam nezinau kaip iseis nes tik vyras dirba ir daugiau gauna juodais na bet PLANUOJAM thumbup.gif
Atsakyti
na mes taip pat gyvename su mano tevais, bet kadangi namas didelis, o mums skirtas pirmas aukstas, su mano teveliais mazai ir susimatome... smile.gif po vestuviu cia pat ir gyvensime, nes vietos daug, o finansai neleidzia ipirkti nuosavo busto, tuo labiau kai kainos dabar tokios milziniskos verysad.gif
Atsakyti
Mes menuo pries vestuves persikelem i mano tevu sodo nameli. Sulinys, elektra, vietine kanalizacija jau buvo jame, o toliau viska patys... Tiksliau mano vyras praktiskai viska savo rankomis irenge ir sutvarke, tiek santechnika, tiek vidine apdaila. O dideliu turtu cia nereikia - mes patys gyvenam nuo algos iki algos - gauni alga, pasilieki kiek reik pragyvenimui, o is likusiu ziuri ka gali nupirkti remontui. Kai vyras turi auksines rankas, tai kainuoja tik medziagos...
Atsakyti
QUOTE(Nova27 @ 2008 01 19, 11:21)
Mes menuo pries vestuves persikelem i mano tevu sodo nameli. Sulinys, elektra, vietine kanalizacija jau buvo jame, o toliau viska patys... Tiksliau mano vyras praktiskai viska savo rankomis irenge ir sutvarke, tiek santechnika, tiek vidine apdaila. O dideliu turtu cia nereikia - mes patys gyvenam nuo algos iki algos - gauni alga, pasilieki kiek reik pragyvenimui, o is likusiu ziuri ka gali nupirkti remontui. Kai vyras turi auksines rankas, tai kainuoja tik medziagos...

drinks_cheers.gif ir mes taippat,tik pasiemem paskola remontui,tai nors namukas ir labai mazas bet irengtas pilnai thumbup.gif niekam nelinkeciau gyvent su tevais,kad ir kokie jie nuostabus butu,atskirai yra atskirai,bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2008 01 19, 17:33)
drinks_cheers.gif ir mes taippat,tik pasiemem paskola remontui,tai nors namukas ir labai mazas bet irengtas pilnai thumbup.gif niekam nelinkeciau gyvent su tevais,kad ir kokie jie nuostabus butu,atskirai yra atskirai,bet cia tik mano  nuomone 4u.gif

mano tokia pat nuomone kad su tevais NE UZ KA schmoll.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte:) @ 2007 12 05, 14:26)
Na visos cia labai jau pasiturincios,,,savo butai, namai, pilys

ne visos gi ne, paskaityk pastaruosius postus... rolleyes.gif
Atsakyti
Mes taip pat susituokem ir gyvenam su mano tevais, tiesa neilgai dar tik trys menesiukai, bet jau laukiu nesulaukiu kada bus iruostas musu butas, na manau kad dar po triju menesiuku tikrai galesim keltis tongue.gif
Atsakyti
Mes tai žadam kurį laiką nuomotis butą, o neužilgo imti paskolą ir pirkti savo, nors ir labai nesinori, bet ką daryt..
Atsakyti
Zadame susirasti buta ir iki vestuviu susikraustyti, po ju jau gyvenisime nuomojamam bute, kol jau galesime, susirasti ir nusipirkti nuosava stoga virs galvos 4u.gif
Atsakyti
Mes planuojame statytis namą, bet kol jame pradėsim gyventi spėju gali praeiti ir du metai. Tai iki tol planuojam gyventi pas mano būsimo vyro tėvus, jie žadėjo mums užleisti vieną namo aukštą.
Atsakyti
ne ne ne ir dar karta ne...
Jei norite tvirtu santykiu, nors ir pastogesj, keliu kvadratu- bet atskirai (nors ir kokie teveliai butu geri verysad.gif )...
Atsakyti
Mes jau metus gyvename dviese savame butuke, ir po vestuviu gyvenamoji vieta nepasikeis rolleyes.gif
Atsakyti