Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

QUOTE(juu @ 2008 02 18, 13:20)
Mes jau metus gyvename dviese savame butuke, ir po vestuviu gyvenamoji vieta nepasikeis  rolleyes.gif

Mes jau pora metu dviese gyvenam ir po vestuviu taip pat bus smile.gif
Atsakyti
Aš irgi prasidėsiu prie merginų ir pasakysiu, kad šiu metu gyvename savo butuke ir po vestuvių ten pat gyvensime smile.gif
Atsakyti
Mes jau irgi beveik trys metukai gyvenam kartu airijoje,taj ir po vestuviu ten pat gyvensime smile.gif
Atsakyti
O mūsų likimas po vestuvių neaiškus. Kai susituoksim, būsimas butas bus pastatytas tik po gero pusmečio, o kol jį įsirengsim tai dar turbūt tiek pat laiko praeis. Tai teks, matyt, pas uošvius prisiglaust doh.gif schmoll.gif Vaje kaip nenoriu verysad.gif unsure.gif Gyvenimas su tevais - tiesiausias kelias į skyrybas...
Atsakyti
QUOTE(yoyo @ 2008 02 21, 09:21)
O mūsų likimas po vestuvių neaiškus. Kai susituoksim, būsimas butas bus pastatytas tik po gero pusmečio, o kol jį įsirengsim tai dar turbūt tiek pat laiko praeis. Tai teks, matyt, pas uošvius prisiglaust doh.gif  schmoll.gif Vaje kaip nenoriu verysad.gif  unsure.gif Gyvenimas su tevais - tiesiausias kelias į skyrybas...

drinks_cheers.gif Cia labai geri zodziai unsure.gif Mes savaitgaliui nuvaziuojame pas vienus ar kitus tevus ir spejame del kazko susipykti, o gyvenant diena is dienos,tai nezinau kiek ilgai santuoka gyvuotu.
Nors buna daug poru, kurios labai graziai sutaria, gyvendami su tevais blush2.gif
Musu situacija labai i jusiske panasi buvo, tik i buta issikrasuteme labai greit, nes jau buvo viskas pastatyta blush2.gif O isirenginejome is leto, jau antri metai bega ir dar mes visko nebaige, bet mums gerai ir taip, svarbu be tevu doh.gif Atejome ant betono, pagyvenome ant jo: tarp dulkiu ir t.t.
Gerai taip gyventi, retai su tevais susitikti, kuo maziau ju nuomones ir kisimosi rolleyes.gif
Atsakyti
su tevais gyventi nesinori labai labai savam butui pinigeliu nera g.gif ,kaip kad visiem daugumai jaunu zmogeliuku taip kad nuomuosimes buta.paskui imsim paskola. smile.gif o gal kas palikima koki paliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Dazniausiai vaikai iseina is tevu namu, o pas mus bus atvirksciai lotuliukas.gif tevai isikelia i nama, o mes bute liekame. bet kol tevai isikels, tai koki gera pusmeti dar su mano tevais pagyvensim doh.gif
Atsakyti
Mes siuo metu gyvename Norvegijoje, bet po vestuviu planavome likti Lietuvoje ir pradzioje gyventume pas manojo mama.. Bet cia tiek prisiskaiciau.. Kad nebenoriu schmoll.gif Nors ir anksciau nenorejau, bet dabar jau isvis nebezinau ka daryt.. Nors santykiai su anyta tikrai geri, bet ji is tokiu, kuri tikrai kistusi i musu santykius.. unsure.gif Jauciu, kad teks grizti atgal ir dirbti cia, kol uzsidirbsime bent dali inaso savo butukui.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
doh.gif sveikos panikes... verysad.gif mano vestuves vos neisiro del tevuku, gyvenam su manaisiais tai bedu beda visur mama nosi kisa g.gif o pas jo kai nuvaziuojam tai aplamai nera ka kalbeti... niekada ramiai neisvaziuojam visada susipykstame sad.gif taip noriu greiciau nama nusipirkti bet bedu beda ta kad nusipirkti lengva bet isirengti jau sunkiau... verysad.gif unsure.gif
Papildyta:
doh.gif susipikima turiu uomeny su saviskiu nes su jo tevukais geriau sutariu nei su savais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgituke... @ 2008 02 24, 11:27)
doh.gif sveikos panikes...  verysad.gif mano vestuves vos neisiro del tevuku, gyvenam su manaisiais tai bedu beda visur mama nosi kisa  g.gif o pas jo kai nuvaziuojam tai aplamai nera ka kalbeti... niekada ramiai neisvaziuojam visada susipykstame sad.gif taip noriu greiciau nama nusipirkti bet bedu beda ta kad nusipirkti lengva bet isirengti jau sunkiau...  verysad.gif  unsure.gif
Papildyta:
doh.gif susipikima turiu uomeny su saviskiu nes su jo tevukais geriau sutariu nei su savais biggrin.gif

nu jo... pazistama situacija doh.gif mes tai dabar dar atskira8i siuo metu, bet ieskom namuko visom isgalem. O po vestuviu tikiuosi nereikes daugiau nei menesiuka su mano teveliais gyventi. O jei pasiseks, tai dar ir iki to kakza gausim. O del remontavimo: geriau prasciau, bet savo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ir issakysiu savo nuomone tongue.gif
Kaip ir paliulaite sake geriau prasciau, bet savo, visiskai sutinku thumbup.gif
Va gyvenu su tevais ir su savo sese ir jos vyru ir vaiku, jau daugiau nej 1.5metu taip, pries tai gal 1.5metu po vestuviu gyveno atskirai, po to del tam tikru dalyku, pinigu stygiaus, atsakyto namo nuomos ir t.t. susikrauste pas mus, tai nej man ramybes nej tevams, aiksu myli mano tevai juos viskuom padeda, bet kisasi ir nemenkai... doh.gif del to ir pasakiau, susituokiam ir varom is cia kuo greiciau, jau geriau isinuomuosim ar dar kaip, bet tik ne su tevais, nes su jais gerai, kol trumpai, po to jau, kad ir kaip su jais sutari, nieko gera nebuna.. schmoll.gif
Atsakyti
pas mus irgi beda su gyv.vieta verysad.gif Jau metus guvenam pas mano tevus,gerai su jais sutarem,jie kazkaip ir nelabai kisasi i musu gyvenima,BET buna...!po vestuviu mano MB nori kad gyventume pas jo tevus(jis gyvena su mama ir seneliu),o as nenoriu,nes zinau kad dvi seimininkes namuose negerai.Siuo metu su busima anita pas mus labai geri santikiai ir nenoretusi ju gadinti..Su savo mama tai man lengviau susitarti.o nuomoti ir moketi po 1200 uz buta ,is kurio tave bet kuriuo laiku gali paprasyti man atrodo irgi beprasmiska unsure.gif o imti paskola bustui nelabai yra galimybiu verysad.gif tai va ,gyvensim pas tevukus,tik dar neapsisprendem pas kuriuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alionchik: 18 kovo 2008 - 09:59