Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

QUOTE(Diana_22 @ 2008 11 14, 12:37)
Idomei cia kazkas apie paskola sako.Isvis nesuprantu zmoniu kurie ima paskola suprantu pvz kad nera kur gyventi bet ar jus 40metu mokesit uz ta buta??Taip dbr jus jauni turinti gera darba o kas bus po 30metu??As dirbu banke ir viska zinau kaip kas buna.Bankas pragyvena tik kas ima paskola juk dauguma zmoniu negaliu moketi 40metu ir po 10 ar 15metu bankas atima buta ir viskas tu lauke daryk ka nori.Tei vat del paskolu geriau patylesiu. cool.gif

vai vai, kokie jūs visi protingi ir daug ką žinantys... doh.gif irnesakyk.gif asmeniškai man jau geriau gyventi bute, už kurį mokėsiu bankui, nei sedėti tėvam ant sprando ir girtis kaip gerai ten gyventi. Juk ir tuokiamasi tam, kad kurti savo šeimą, bei gyventi atskrai, gana, tėvam irgi poilsio reikia nuo mūsų... O kas bus po 10 metų??? Manau, protingas žmogus nežino nei kas ryt bus lotuliukas.gif taip kad nereikia, čia žiniuoniais būti...
Atsakyti
menesi gyvenom pas MB mama, sitas variantas buvo tikrai skausmingas, nes mum su ja labai viskas nesutampa. g.gif dabar nuomojames, taip truputi geriau. tikiuosi, kad per artimiausia 5meti jau turesim namuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2008 11 16, 12:36)
vai vai, kokie jūs visi protingi ir daug ką žinantys... doh.gif  irnesakyk.gif asmeniškai man jau geriau gyventi bute, už kurį mokėsiu bankui, nei sedėti tėvam ant sprando ir girtis kaip gerai ten gyventi. Juk ir tuokiamasi tam, kad kurti savo šeimą, bei gyventi atskrai, gana, tėvam irgi poilsio reikia nuo mūsų... O kas bus po 10 metų??? Manau, protingas žmogus nežino nei kas ryt bus lotuliukas.gif taip kad nereikia, čia žiniuoniais būti...

Sutinku drinks_cheers.gif Mūsų draugai jau nuomai per daug metų tiek sumokėjo, kad jau gal ir butą būtų galėję nusipirkt doh.gif
to Diana_22 --> Kas bus po 10 metų? Ogi jeigu tavo tas bankas (nors labai abejoju, kad ten dirbi) ir atims butą, grįšim pas tėvus mirksiukas.gif Lygiai taip pat, jeigu kažką išvarys iš nuomuojamo buto tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 16 lapkričio 2008 - 20:19
Na mes iskart po vestuviu kelemes i nauja nuosava busta blush2.gif
kazkaip norejos kartu,pries tai kartu nuomavomes buteli,bet pries vestuves nusipirkom iki vestuviu isirengem,na ir po vestuviu jau turejom sava kampeli blush2.gif
Atsakyti
o mes statomes nameli. o iki tol gyvenam pas mano tevelius. graziai sutariam, ir jokiu piktumu nera buve, bet vistiek as savo kampo noriu smile.gif ir ooi kaip svajoju apie ji smile.gif
Atsakyti
kur ir gyvenom pries tai nuomuojamame bute mirksiukas.gif bet va ryt isikeliam jau nama savo..kaip faina
Atsakyti
dovanu gavome buta kuriame po vestuviu ir apsigyvenome smile.gif gera tureti kazka savo, o ne nuomuotis ar gyventi pas tevu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 06, 00:12)
dovanu gavome buta kuriame po vestuviu ir apsigyvenome  smile.gif  gera tureti kazka savo, o ne nuomuotis ar gyventi pas tevu  doh.gif

gerai, kad yra kas gali tokias dovanas dovanoti! cool.gif
Atsakyti
as ir manau, kad po vestuviu gyventi su teveliais, tiesiog blogiau nei blogai... blush2.gif
bet mano manymu, jei jau galvoji apie seima, tai reik pagalvot ir apie savo busta... smile.gif
o musu atveju, kol draugavom ir planavome vestuves, butinai ieskojom buto, ir ka emem paskola, ir igijom, jau pradejom gyventi iki susituokiant, neiskentejom.... 4u.gif blush2.gif doh.gif
o po vestuviu kazkaip net jokio azarto nebuvo grizti, na tiesiog buvo jausmas, visur gerai, bet namie geriausia thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
labai paprasta, kai dovanu gauni buta smile.gif

o siaip, tai atskirai visada geriau, turint savo jauna seima, nes pasiilgsta ir tevai, ir tu tevu
as ir neistekejusi sunkiai savo kampo neturint pas tevus gyvenau, nes ateina toks metas, sulauki tokio amziaus, kai norisi savaip viska pradeti daryti, o priklausyti nuo tevu, kabeti jiems ant sprando ir pastoviai del smulkmenu del trinties pyktis.... kam to reikia?
Atsakyti
labas, na mes iki vestuviu gyvename pas mano tevus, siaip viskas tvarkoje, ir cia gyvensime kol isirengsim savo lizdeli. bet vistiek nelabai toli nuo teveliu nubegsim, nes mano tevu didelis namas tai mes rengiames antra auksta su mansarda, bus atskiras iejimas tai kaip ir gausis du butai rolleyes.gif su tevais smagu, aisku ir ant sprando jiems nesedime o kaip tik padedam jiems, bet kaip as laukiu tos dienos kai issikelsim ir pas mama ateisiu tik i svecius paplepeti wink.gif smile.gif
Atsakyti
Mes kai pradejome galvoti apie vestuves tai visu pirma si klausima pradejome gvildenti. Jau geras pusmetis gyvename savo bendrame bute o vasara atsoksime vestuves.
Atsakyti