Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

po vestuviu likiom gyventi savo nuomojamam bute, veliau gal ka ir savo isigysim ax.gif smile.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju nereikėtų rinktis gyvenimo su tėvais. Nesu girdėjusi atvejų, kad po daug metų poros to nesigailėtų.
Atsakyti
Viskas priklauso nuo paciu zmoniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaSTaa: 04 kovo 2009 - 14:52
QUOTE(aaSTaa @ 2009 03 04, 16:50)
Viskas priklauso nuo paciu zmoniu  smile.gif

zinoma drinks_cheers.gif

mes po vestuviu likom gyventi pas mano seima, kol susitvarkysim savo busta, kuri gavom dovanu vestuviu proga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2009 03 04, 19:55)
zinoma  drinks_cheers.gif

mes po vestuviu likom gyventi pas mano seima, kol susitvarkysim savo busta, kuri gavom dovanu vestuviu proga  ax.gif

kad taip man tokios dovanos 4u.gif wub.gif doh.gif
siaip kazi ar dar yra siais laikas tokiu poru kurios tuokiasi kartu nepagyvenusios nei kiek.. nes dazniausiai ir po vestuviu keliamasi ten kur ir pries vestuves gyveno jaunieji smile.gif
Atsakyti
Niu siaip yra poru, kurios negyvena kartu iki vestuviu smile.gif Mes draugaujam ketvirtus metus, siu metu rudeni tuokiames, persikelsim i mano tevu sodo nama smile.gif Labai ilgai galvojom ka daryti.. ar nuomuotis, ar i uzsieni vaziuoti, bet nusprendem likti Lietuvoj ir bandyt kazkaip blush2.gif Istikruju labai sunku nuspresti apie gyvenama vieta jaunai seimai, bet svarbiausia manau sugalvot toki varianta, kad butu priimtiniausias smile.gif
Atsakyti
man kaip grazu kai mylimieji k artu apsigyvena tik po vestuviu wub.gif taip romantiska ir miela... daznai kartu pagyvene zmones ir vestuvems nebesusiruosia, o cia viskas kaip priklauso wub.gif labai sveikinu... 4u.gif
Atsakyti
Aciukas ssiimmaa 4u.gif Aisku ne visi turi galimybe daryti vestuves, turbut todel ir ispradziu pagyvena, pasitaupo, musu kai kurie draugai irgi taip daro, bet mes su MB labai dziaugiames ir laukiam gyvenimo pradzios kartu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Zinokit, mes irgi vieni is tu, kurie negyveno kartu iki vestuviu biggrin.gif Tiesa, man jis siule gal jau po poros menesiu draugystes, bet man kazkaip tie pasiulymai "noriu but su tavim, gal pabandom pagyvent kartu" ir pan. nepatinka.
Tai va, dabar remontuosimes buta kapitaliai. Butas mano tevu. Siaip rinkomes tarp jo tevu buto, ir mano tevu buto (abu buvo nuomojami pradzioje), bet maniskio vieta geresne rolleyes.gif
Atsakyti
Mes gyvename su tevais ju namuose, vietos daug ir smagu gyventi 4u.gif aisku norisi savo ir jau gal greitai turesime thumbup.gif
Atsakyti
mes jau dabar gyvename atskirai ir po vestuviu niekas nesikeis, nes tevai gyvena toli ie skirtinguose miestuose....ir aciu Dievui, nes turejau asmenines patirties gyvenant su tevais, tai nieko gero....buta mes nuomojames
Papildyta:
beja, apsigyvenome kartu tik tada, kai padaveme pareiskimus
Atsakyti
Mes su saviskiu planuojam pradziai apsgyvent pas jo tevus, paskui pradesim galvot apie savo. kartu mes negyvenam blush2.gif tiek as tiek jis gan konservativiu paziuru ax.gif vienas kita pazystam jau ilgai ir tikiuosi kad viskas bus gerai ir usviai manes labai neskriaus, o jei labai jau nesutaps biolaukai ieskosim buto nuomuotis wink.gif
Atsakyti