Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 01 27, 18:13)
dristu papriestaraut g.gif visus situs dalykus ka tu isvardinai pvz mes galesim laisvai daryti ir dar daugiau. nes mes gyvensim tam paciame name, tik antram aukste, su atskiru iejimu ir pan. ir vyksta irengimo darbai tai ka tavo manymu tevai sprendzia kaip mum savo "buta" isirengt? biggrin.gif  ir nuoga galesiu vaiksciot ir myletis galesim kada norim - viska biggrin.gif  ir prie ko cia tevam ant sprando? juk jei kartu gyveni tai tu supranti kad ir tevai islaiko? na jau tikrai ne, nesu macius tokiu vaiku. juk mes dirbam ir uzdirbam ir patys save islaikom thumbup.gif bus atskira virtuve ir vis kita, tai apie koki cia sedejima ant sprando eina kalba? ax.gif  4u.gif

O as turiu kita nuomone. Visada gerai su vyru nesutarsi, bus buitiniu konfliktu, o jis ne i kita kambari iseis, o per kiema perbegs pas savo mamyte. Rezultatas - negeros marcios etikete.

Nzn, jei pas tavo tevus gyvensite - ta pati situacija, tik tada bus blogas zentas.

Gal sakysi, kad niekada nesipyksite, bet , deja, nera namu be dumu. o po tokiu ivykiu atsiranda ir trintis, nesvarbu, kad uosviene/anyta ne toje pacioje virtuveje trinasi,
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 03 23, 00:10)
O as turiu kita nuomone. Visada gerai su vyru nesutarsi, bus buitiniu konfliktu, o jis ne i kita kambari iseis, o per kiema perbegs pas savo mamyte. Rezultatas - negeros marcios etikete.

Nzn, jei pas tavo tevus gyvensite - ta pati situacija, tik tada bus blogas zentas.

Gal sakysi, kad niekada nesipyksite, bet , deja, nera namu be dumu. o po tokiu ivykiu atsiranda ir trintis, nesvarbu, kad uosviene/anyta ne toje pacioje virtuveje trinasi,

visko buna susipykstam, bet kad ner per ta kiema begti, sakau mes tam paciam name gyvenam tik antram aukste.
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 03 23, 00:10)

visiska nesamone doh.gif
manau, mes pakankamai suauge zmones, kad nebegtume pas tevelius savo "nesvariu seimos skalbiniu" skalbti.
Visiskai nesutinku, cia jau konkreciai nuo zmoniu priklauso. Jei taviskis susipykus is karto skambina mamytei, tai gali buti, kad taip ir butu. Mes pvz abu stengiames, kad ir kaip smarkiai susipyke, kad tevai to nematytu ir nesuzinotu. Tai tokiu atveju tikrai nebegtu pas mama skustis.
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 03 23, 08:15)
visiska nesamone  doh.gif
manau, mes pakankamai suauge zmones, kad nebegtume pas tevelius savo "nesvariu seimos skalbiniu" skalbti.
Visiskai nesutinku, cia jau konkreciai nuo zmoniu priklauso. Jei taviskis susipykus is karto skambina mamytei, tai gali buti, kad taip ir butu. Mes pvz abu stengiames, kad ir kaip smarkiai susipyke, kad tevai to nematytu ir nesuzinotu. Tai tokiu atveju tikrai nebegtu pas mama skustis.

drinks_cheers.gif Mes irgi, jei susipykstam, stengiames, kad tevai apie musu pykcius nezinotu! ax.gif
Atsakyti
na mes gal ir is tu truputi senamadisku blush2.gif , pradejome kartu gyventi tik po vestuviu. buvom jau susirade, kur nuomuosimes ir tiek. gal butume gyvene kartu ir nesusituoke, taciau taip jau musu didziam dziaugsmui isejo, kad laukiausi nestuke.gif , tad nutarem viska taip ir pradeti.
Atsakyti
mes gyvename pas mane, kaip ir pries vestuves.
kadangi jis ne vilnietis, nuomavosi nediduka kambariuka triju kambariu bute (bet laaaaabai jauku, ir vis sukelianti graziu prisiminimu apie musu draugystes pradzia). taciau uzkele labai kaina savininke, o pinigeliu kaip tik nebuvo tuo metu, tad pasikalbejus su tevais, pasikvieciau ji pas save su visa manta smile.gif
turiu pamineti, kad tevai gyvena sode, tik retkarciais uzsuka namolio i miesta ilgiau nei valandai, tad praktiskai gyvenam vieni. o ir su tevais sutaria vyras puikiai, tad bedu jokiu nera smile.gif
Atsakyti
keliu temą į viršų 4u.gif

na mes tai kaip gyvenome su mano mama, tai taip ir gyvensime, kol savų namų nepastatysime, o žinant kaip ilgai visokie popieriai tvarkosi, tai panašu, kad ne vienus metus po vestuvių praleisime mano mergautiniame kambaryje ax.gif .
Gerai, kad mano mama neturi mados kištis į santykius, nes tada tai jau nežinau, kur reiktų dėtis iki namai pasistatytų unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Mes gyvenome tai pas mano tėvus, tai pas vyro.. Išvažiavome į Švediją likus pusei metų iki vestuvių, aišku, ten gyvenome kartu nuomojame bute, grįžom į Lietuvą ir pradėjom remontuotis butą, kurį man užrašė močiutė. Paremontavom kelis mėnesius ir iškėlėm sau šventę, po jos aišku dar nebuvo sutvarkytas butas tiek, kad galėtume ten gyventi, tai kelis mėnesius dar pabuvom pas tėvukus, o paskui vėl atgal į darbus, kai grįžom pernai, pasibaigėm remontus ir parėjom gyventi į savus namučius wub.gif wub.gif wub.gif Jau greit bus metai, kai turim savo lizduką wub.gif
P.S. Dėkui Dievui, kad tėvai ir uošviai geri žmonės, nesikišo, nelindo jie mums į akis, mes jiems irgi, viskas buvok okei..
Atsakyti
http://www.*infected...s-14766741.html Jei ka nors domina jaukus, su baldais ir visais patogumais butukas Panevezyje, skambinkite nurodytu numeriu. sekmes!
Papildyta:
http://www.*infected...s-14766741.html
Atsakyti
Mes 10 menesiu nuomavomes butuka, o po to nusipirkome savo ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš po vestuvių noriu kuo greičiau apsigyventi tik vienu du su saviškiu, na o čia mūsų nuomonės ir išsiskiria biggrin.gif jis mielai gyventų kartu su mama ir toliau, nes kam gi be reikalo leisti pinigus nuomojantis butą kai yra kur gyventi? Bet kad ir kokia mano anyta gera, man jos užtenka kiek matau savaitgaliais, o gyventi su ja negalėčiau.. Plius, kaip kažkas minėjo, noriu turėti savo namus, kur galėtume garsiai mylėtis ir vaikščioti kad ir nuogi blush2.gif
Aš tik už gyvenimą atskirai nuo tėvų schmoll.gif
Atsakyti
mes jau beveik 6 metai kaip kartu gyvenam smile.gif isvaziavom i UK kai mums buvo 18m smile.gif o pradejom draugauti 15 metu smile.gif db jau esam susituoke 5men smile.gif 2012m atsokome savo vestuves smile.gif ir po vestuviu gryzome gyventi i savo butuka smile.gif
Atsakyti