Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

Kiek žmonių tiek nuomonių......kiekvienas pagal savo iškrypimo laipsnį sprendžia biggrin.gif
Atsakyti
as tik uz trusikelius ar maudomus smile.gif
Atsakyti
Na as nuogo niekados neleidau lakstyt, man nehigieniska. Bet kai kiti maziukai laksto man nieko tokio, tik buna teveliai jau ir paaugusius nuogus paleidzia tai tada man negrazu...
Atsakyti
man su kelnaitem higieniskiau ir smeliuko i uzpakaliuka neprilenda
Atsakyti
tik su trusikeliais... namuose, arba privacioj erdvej, prie namo - taip, galima duoti dupcei kvepuoti smile.gif
Atsakyti
Visa vasara prie juros praleidomesu kelnaitem arba su maudimuku...
Atsakyti
kur yra svetimu zmoniu, butinai kelnaites uzmaunam..bet kai visa vasara praleidom kaaime, tai nuoga prasivarte vezymelyje arba ant patieslo ant zemes. o vyresnis jau tikrai turi deveti bent jau kelnaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2010 06 08, 12:24)
Man asmeniskai nuogas vaikas - visiskai naturalus dalykas iki tol,kol vaikas pats nenori uzsimauit triusikeliu, kai ima pats suvokti, kad reikia tam tikras kuno vietas pridengti.  O iskrypeliai, tai gali lygiai taip pat nuziurineti mergaiciuke su pustu trumpu sijoniuku, kuris begant svyscioja i sonus, juos gal dar labiau gundydamas. Nuo tokiu nepasislepsi, jie yra musu visuomenes dalis, deja.
Taigi, mano atsakymas i klausima  - normalu.

Mano nuomone ir tokia-pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai kaime ar sode leidziame nuogu ruriuku palakstyti,na o papludimy tai jau ne schmoll.gif manau nehigieniska,o siaip tai kiti vaikuciai nuogaliukai jokiu emociju nesukelia thumbup.gif
Atsakyti
Sode leidziame ir nuogam palakstyti 4u.gif o sia vasara vaziavome priem juros, tai net nesvarsciau tokios galimybes, kad butu be triusiku. Net specialias su zuvytemis nupirkau smile.gif Bet vistiek pora kartu buvo nusimoves, matyt iprotis blush2.gif siaip jei maziukus pamatau be triusiku tai nieko tokio (turiu omenyje iki kokiu 3 max metu), nes paskui tai ziauriai atrodo, kai vaikas didelis ir nuogas smile.gif Arba paleidzia mergaites vyresnes, kurioms pradejo augti krutine tik su triusikais smile.gif blush2.gif
Atsakyti
na maniskis dar mazas tai dedavom pampius skirtus maudymuisi o siaip tai nuogi vaikuciai man atrodo normalu bet savo suneliui deciau triusikelius turbut nes man taip atrodo geriau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
man mazas nuogas vaikiukas jokiu emociju nesukelia, tikrai skaitau, kad kiekveino tevo reikalas, gal ir vaikiukams smagu laisviems plakstyti, kol gedos jausmo nejaucia.
as pati tai stengiuos apmauti, kad smeliuko neprilystu kur nereikia mergytei smile.gif
Atsakyti