as tik uz trusikelius ar maudomus

man su kelnaitem higieniskiau ir smeliuko i uzpakaliuka neprilenda
tik su trusikeliais... namuose, arba privacioj erdvej, prie namo - taip, galima duoti dupcei kvepuoti

Visa vasara prie juros praleidomesu kelnaitem arba su maudimuku...
kur yra svetimu zmoniu, butinai kelnaites uzmaunam..bet kai visa vasara praleidom kaaime, tai nuoga prasivarte vezymelyje arba ant patieslo ant zemes. o vyresnis jau tikrai turi deveti bent jau kelnaites

QUOTE(angelu kalva @ 2010 06 08, 12:24)
Man asmeniskai nuogas vaikas - visiskai naturalus dalykas iki tol,kol vaikas pats nenori uzsimauit triusikeliu, kai ima pats suvokti, kad reikia tam tikras kuno vietas pridengti. O iskrypeliai, tai gali lygiai taip pat nuziurineti mergaiciuke su pustu trumpu sijoniuku, kuris begant svyscioja i sonus, juos gal dar labiau gundydamas. Nuo tokiu nepasislepsi, jie yra musu visuomenes dalis, deja.
Taigi, mano atsakymas i klausima - normalu.
Taigi, mano atsakymas i klausima - normalu.
Mano nuomone ir tokia-pritariu

mes tai kaime ar sode leidziame nuogu ruriuku palakstyti,na o papludimy tai jau ne
manau nehigieniska,o siaip tai kiti vaikuciai nuogaliukai jokiu emociju nesukelia

Sode leidziame ir nuogam palakstyti
o sia vasara vaziavome priem juros, tai net nesvarsciau tokios galimybes, kad butu be triusiku. Net specialias su zuvytemis nupirkau
Bet vistiek pora kartu buvo nusimoves, matyt iprotis
siaip jei maziukus pamatau be triusiku tai nieko tokio (turiu omenyje iki kokiu 3 max metu), nes paskui tai ziauriai atrodo, kai vaikas didelis ir nuogas
Arba paleidzia mergaites vyresnes, kurioms pradejo augti krutine tik su triusikais

na maniskis dar mazas tai dedavom pampius skirtus maudymuisi o siaip tai nuogi vaikuciai man atrodo normalu bet savo suneliui deciau triusikelius turbut nes man taip atrodo geriau

man mazas nuogas vaikiukas jokiu emociju nesukelia, tikrai skaitau, kad kiekveino tevo reikalas, gal ir vaikiukams smagu laisviems plakstyti, kol gedos jausmo nejaucia.
as pati tai stengiuos apmauti, kad smeliuko neprilystu kur nereikia mergytei
as pati tai stengiuos apmauti, kad smeliuko neprilystu kur nereikia mergytei