Nedarau problemu, kiti vaikai man netrukdo kokie jie bebutu, bet saviskiams kelnytes apmaunu ir nors jus ka.

Cia jau tikrai kiek zmoniu tiek nuomoniu,asmeniskai man nuogas vaikutis papludymyje yra visiskai normalu.
Nehigieniska - tegul neisizeidzia mamytes vartojancios ta zodeli ,bet as manau tai truputi juokinga, tokiu atveju visa gamta yra nehigieniska
Taip labai jau galvojant apie tikra ir tariama higiena po to is antibiotiku ir "neislipa" vaikuciai.
Buvimas vaikuciui nuogam ,neverzomam gamtoje mano nuomone kaip tik stiprina imuniteta leidzia laisvai teketi gyvybinei energijai ir dar turi daugybe teigiamu dalyku
Nezinau gal yra jau tokia tema,bet man teko susidurti su kiek kitokiu reiskiniu t.y. mazais vaikais moteru persirengimo kambariuose, sporto klubuose.Kalbu apie berniukus 5-6m. Sukele dviprasmisku minciu...
Nehigieniska - tegul neisizeidzia mamytes vartojancios ta zodeli ,bet as manau tai truputi juokinga, tokiu atveju visa gamta yra nehigieniska
Taip labai jau galvojant apie tikra ir tariama higiena po to is antibiotiku ir "neislipa" vaikuciai.
Buvimas vaikuciui nuogam ,neverzomam gamtoje mano nuomone kaip tik stiprina imuniteta leidzia laisvai teketi gyvybinei energijai ir dar turi daugybe teigiamu dalyku
Nezinau gal yra jau tokia tema,bet man teko susidurti su kiek kitokiu reiskiniu t.y. mazais vaikais moteru persirengimo kambariuose, sporto klubuose.Kalbu apie berniukus 5-6m. Sukele dviprasmisku minciu...
Visada uzdedu kelnaites,bet nieko blogo neizvelgiu jei vaikai laksto papludimi ir beju,na aisku iki tam tikro amziaus kokiu 2metuku
QUOTE(1juraciukas @ 2011 01 11, 17:04)
Nedarau problemu, kiti vaikai man netrukdo kokie jie bebutu, bet saviskiams kelnytes apmaunu ir nors jus ka. 

Man taip pat neuzkliuna vaikiukai nuoguciai, bet saviskiams visgi uzmaunu. Gyvename nuosavame name, kiemas uzdaras, tai vasara jie kiek nori prisilaksto nuoguciai po sava zolyte, baseina. Dubciukai idege buna

Maunu kelnytes viesumoje , triusikelius plonucius, ne del higienos, o del estetikos. Pamenu kaip mano vyras raukesi, kai Palangoje, salia buvusiu zmoniu maziukas atejes prie musu paliko dovanu,.... o teveliai net nesiruose surinkti ar uzkasti......, o su kelnytemis, numovei, nuvalei, i maiseli sudejai ir niekam neuzkliuvai.
Kelnytes vien tik del higienos manau vertetu mauti.
QUOTE(Rita1 @ 2011 01 12, 21:47)
as taip pat manau

Atsiprasau, bet del kokios higienos? nes jei vanduo uzterstas....., smeliuko papuola ir po kelnaitemis,..... stai jei kalbame apie estetika....dar suprantu. O higiena-tas zodis, mano galva, netinka cia. Na kiek as suprantu. Jei kas -nepykit. Nes as taip pat linkusi kelnytes vaikui uzmauti. Del privatumo, asmeniskumo, estetiskumo ir ..... del netyciniu situaciju

as asmeniskai nematau nieko blogo (iki kokiu 2-3 metuku), bet savo vaikiukui maunu del kitu (del tu kuriems tai nepatinka ir del iskrypeliu...)
užmaunu arba maudimuką arba kelnaites ..Kitaip nemasčiau ..

anksciau dedavau, kad nesiciupinetu ir jei rimta reikala padarytu, lengviau surinkt
o ateinancia vasara desiu, nes jau siaip bus didelis vyrukas, tegu su glaudem vaisto

Na iki kokiu metuku dar dar, papludimy be kelnaiciu... o jau vyresniems reiktu apmauti, man tai jau neestetiska, negrazu kai dvimetis laksto nuogas o juk ir protingas vaikas, jau zino kur pempyte ar putyte, laksto ir "maskatuojasi".. kai kurie tokio amziaus jau ir atsistoje moka sysioti, tai ka uzsimanes ir padarys kur ant zmoniu
o be to ir vaikas manau geriau jausis ir zinos kam skirtos glaudes ar maudimukai