Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

Aš neprieštarauju ir tikrai manęs netrikdo vaikų nuogumas paplūdimy. Būta čia ko trikdytis... Bet savo berniukui tai uždedu triusikėlius, kaip jau viena mamytė minėjo - visokiems atsitiktinumams sulaikyti smile.gif Kai paaugs... Ką aš žinau, kaip norės, taip darys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temporary: 26 liepos 2011 - 16:16
QUOTE(eglelapas @ 2010 06 17, 11:05)
drinks_cheers.gif  daugeliu atveju pritariu.
Manau nuo tos pacios lyties neverta sleptis ir dangstytis. Turiu sunu, 7 m., kuri vis dar pati maudau, tai jis jau manes varzosi ir kol as bunu vonioje, jis savo organus buna prisidenges ranka. O paklausus ar nenoretu, kad jam tetis geriau pagelbetu vonioje, tai jis labiau nori mano pagalbos. Reiskia, jis aiskia suvokia lyties skirtuma ir kad nera ko viesai demonstruotis. Antra turiu dukryte, ji daznai po namus nuogu uzpaliuku laksto, nes reikalingos vaikams oro vonios, kol dar sauskelnes nesioja, tai sunus tik ispradziu idomiai reagavo, lyg ir is padilbiu su sypsena ziurejo, dabar jam tai norma, nes supranta, kad cia viskas gerai, sesute yra mazute ir nieko cia gedingo. Baigsis sesei sauskelniu periodas ir nuoga nebelakstys, viskas stosis i savo vietas.

Seip net psichologai pataria, kad berniuka maudytu tetis, o mergaite mama.....
o ypac kai jis pradeda suvokti kas ir kas...
Atsakyti
aš dedu visada kelnaites nesvarbu ar viešoj vietoj ar sode pležinamės, ne dėl to, kad gėda, negražu ar pan., bet dėl higieninių sumetimų, sėda belenkur, vartosi, ropoja ir pan.
Atsakyti
Na as irgi neturiu nieko pries lakstanciu nuogus, namie pas mums vaikas irgi nuogas laksto, bet viesoj vietoj man nelabai schmoll.gif ypac kai yra tiek daug istvirkeliu siais laikais unsure.gif be to nesinori kad kaip suniukas paliktu dovana pliaze hihihi.gif
Atsakyti
O kaip galima vertinti? Juk tai vaikas doh.gif Uzdedu triusikelius vien del "nelaimiu". Nesuprantu kas gali but blogo ar nepadoraus jei mazas vaikas nuogas??? Tuo labiau, kad maniskiui tai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 05 23, 12:48)
as ir uz kelnaites papludimyje, turiu pazystama ginekologe, tai ji patare butinai su triusikeliai buti yyyypac mergaitems, nes prilenda kur nereikia ir buna labai rimtu problemu, visokie uzdegimai ir t.t is tokiam mazam ir padeti labai sunku.

ta pati ir mums pasake ir grieztai uzdraude ginekologe (seimos drauge ) jokiu budu be kelnaiciu nono.gif O dar geriau man sortukai priglaude ,nes i kelnaites vistiek kazkiek smelio ir kt. dalyku papuola .
Atsakyti
Man, visų pirma, tai labai neestetiška ir nehigieniška. Mano nuomone, nuogas vaikiukas gali lakstyti namuose, bet ne viešoje vietoje g.gif .
Atsakyti
Na man irgi nepatikdavo nuogučiai vaikučiai paplūdimyje. Savajam nupirkau glaudes, jas užsidedame iki pirmo rimto sisiuko. Paskui paleidžiu be glaudžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidajk @ 2011 07 28, 22:49)
Man, visų pirma, tai labai neestetiška ir nehigieniška. Mano nuomone, nuogas vaikiukas gali lakstyti namuose, bet ne viešoje vietoje  g.gif .

drinks_cheers.gif Juo labiau kad dabar pilna graziu maudymosi kostiumeliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovella: 29 liepos 2011 - 09:23
Man tai nelabai nelabai nuogi vaikiukai. Paleidžia tie berniukus tiek mergytes, tai kaip vaikui aiškinti,kad negalima belenkam rodyti savo vietelės, jei pilna nuogų lakstančių? g.gif
O man dar kartais kliūna ir vaikų sisinimas visai bet kur. Vieną kart ėjau su savuoju namo, moteris vežėsi vežime vaikiuką i didesnis ėjo šalia, vos perėjo perėją, tas vyresnis šmaukšt kelnes žemyn ir sisioja. O motina nė cypt. g.gif
Atsakyti
Mes pliaže paleidžiam nuogą pasilakstyt ir nieko tame blogo nematau. Kartais uždedam kelnaites. Man pvz baisu žiūrėt kaip vaikus pliaže laiko su pampersais skirtais maudymuisi, duotų vaikui pasidžiaugt, odytei pakvepuot, tai žiūriu šiuolaikinės mamos be pampersų jau niekur doh.gif o kas dėl siusiuko ir kakučio, tai mes visur su savim nešiojam puoduką ir pratinam, kad reikia ten daryt ir niekur kitur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiviuke: 02 rugpjūčio 2011 - 07:52
Manes bet koks nuogas kunas netrikdo smile.gif Tuo labiau vaiku. Bet papludimyje savo dukreles be triusikeliu nepaleidziu, nes tikrai nehigieniska. Pacios pabanditumete su nuoga vietele smelyje pasedeti. Greitai pas ginekologa nubegtumete smile.gif
Atsakyti