Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

Nepamirsiu, kaip viena karta papludimyje mama paleido mergyte nuogu uzpakaliuku, smelio prilindo ten visur, tai vaikas reke ne savo balsu, klyke.. ogi aplinkui nebuvo jokio gelo vandens, tai ta moteriske bande prausti is prie persirengimo kabinu bunancio krano vandens, vanduo ledinis... tikrai buvo skaudu ziureti, kaip mergaiciuke verke.. ogi del ko? delto, kad mama tiesiog nepagalvojo, kas gali nutikti, paleidus vaika be kelnaiciu..verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
zmogus taip jau sukurtas, kad butu arciau gamtos- nuogas. Cia tik musu visuomenes stereotipai, kad negrazu vat tas nuogumas, ar net "geda" unsure.gif Vaikas nejaucia gedos ir nejaustu, jei nebutu tu kvailu stereotipu. Dabar gi trimetes su dvieju daliu maudymukais doh.gif unsure.gif
Asmeniskai mes einam i nudistu pliaza, tai del to bedu kyla juolab del vaiko. Kad padarys kur prie zmoniu- be sansu, nuo metuku prasosi ant puoduko ir ant zemes belekur nedaro smile.gif Kad smelio prilis- o kai su aptemptom kelnytem, tai juk po jom kai palenda, tai net nenubyra , man skamba daug blogiau g.gif nebent medvilniniai triusikeliai, tai jie tokie "palaidi", neverzia, nespaudzia , pridengia, jei jau taip norisi. Siais metais dar nebus dveju metuku musu mazei, apie kelnytes negalvoju. Bet triusikelius nesioja jau seniai, tai pliaze visada bus po ranka, jei jau kas...

p.s. o savo 3 men bernuzeliui net nemastau apie "priedanga" 4u.gif
Atsakyti
kitose salyse tikrai nepamatysi nuogu vaikuciu, nesvabu jie keliu men ar poros metuku. iskrypeliu tikrai ne mazeja, o daugeja, taip kad saugokime savo vaikus nuo ju
Atsakyti
Aš už kelnaites paplūdimyje, kad vaikui būtų smagiau ant smėliuko atsisėsti ir kad NETIKĖTUMUS blush2.gif visokius sulaikytų. Mažas reikaliukas tai kažkaip atrodo tiek to, pagalvokime kiek vaikų jį į jūrą daro g.gif , bet kai dideli reikaliuką ant smėlio palieka pritūpęs - tai nei šis nei tas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babajoska: 18 gegužės 2011 - 20:17
as ir uz kelnaites papludimyje, turiu pazystama ginekologe, tai ji patare butinai su triusikeliai buti yyyypac mergaitems, nes prilenda kur nereikia ir buna labai rimtu problemu, visokie uzdegimai ir t.t is tokiam mazam ir padeti labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 05 13, 22:55)
Kad smelio prilis- o kai su aptemptom kelnytem, tai juk po jom kai palenda

Na, po kelnytem palenda tikrai maziau nei kai buna vaikas nuogas, man tai baisu ziuret, kai kartais nespejus uzmaut kelnyciu (pvz perrengiant), kiek to smelio prilenda, juk toks smulkus........
Juk kaip triusikelius vaikui nesunku uzmauti, taip ir kelnytes papludymyje, koks skirtumas tarp ju? Kad vaikas arciau gamtos butu?
Atsakyti
aš irgi už kelnytes smile.gif higieniškiau smile.gif
Atsakyti
Kelnytės valdo ir mano suvokimą... gyvenam ne vieni, todėl nė čia ko nuogom vietom trintis vieniem prieš kitus. Namuose ar kur kaime, kur nieko svetimo nėra - nematau didelio skirtumo, bet viešoj vietoj, kur nežinia kokio "sužalojimo" žmonės spokso ir bala žino ką varvina...stupid.gif tikrai savo nuogo vaiko nedemonstruosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija27 @ 2011 05 18, 19:46)
kitose salyse tikrai nepamatysi nuogu vaikuciu, nesvabu jie keliu men ar poros metuku. iskrypeliu tikrai ne mazeja, o daugeja, taip kad saugokime savo vaikus nuo ju

drinks_cheers.gif

QUOTE(sianakt @ 2011 05 23, 22:47)
Kelnytės valdo ir mano suvokimą... gyvenam ne vieni, todėl nė čia ko nuogom vietom trintis vieniem prieš kitus. Namuose ar kur kaime, kur nieko svetimo nėra - nematau didelio skirtumo, bet viešoj vietoj, kur nežinia kokio "sužalojimo" žmonės spokso ir bala žino ką varvina...stupid.gif  tikrai savo nuogo vaiko nedemonstruosiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

o ir nudistu pliazuose iskrypeliu apstu unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Pritariu visoms forumietems! Nuogam vaikui gal ir smagu, bet tik savam uzdaram kieme pripuciamam baseiniuke nebent. kur zmones-geriau uzdeti kelnytes. O be to, ypac prie juros-ta pati problema, kad vaikai megsta sededami arba atsitupe zaisti ir prilenda i uzpakaliuka smeliuko, tada grauzia, nuplauti nera su kuo-tikrai problema gaunasi. todel visom patarciau uzmauti kelnytes papludimy. o be to ri saule kaitri, nepakenktu ir maikute kokia, juk vaikucio petukai glezni, nudegti lengva.
geru visom atostogu! sekmes;)
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 06 08, 13:26)
nepakenktu ir maikute kokia, juk vaikucio petukai glezni, nudegti lengva.
geru visom atostogu! sekmes;)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Savo "vyrui" stengiamės uždėti kelnaites - nors dėl to kartais tenka pasiginčyt su mama:)
Atsakyti