Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(index @ 2011 04 17, 23:27)
3 mėnesius, nes pasirinkau valymą vaistais, o ne chirurginį. Su chirurginiu rekomenduoja 6mėn. Tai tris jau kaip ir pralaukiau, mėnesį geriu aspiriną, tai pradedam planuoti vėl.
Nustatė AFS smile.gif jei taip supratau klausimą.
Dar genetinius tyrimus darėmės, visokios toksiplazmozės, chlamidijos ir pan.

O man žinokis pasakė metus laukti iki kt pastojimo, nesąmonė didžiausia schmoll.gif tai tau koją pakišo kaip supratau AFS, ane? genetinius daro tik po dviejų, ane?
Atsakyti
skirtinga nuomone daktaru...
Man abraitis sake,kad nereikia nieko laukti...po abrazijos galima uz keliu men vel bandyti... "bobuciu pasakos,kad reikia tiek laukti" - jo megiama fraze...
Kiti daktare 6 men liepe palaukti.

as turejau viena persileidima ir viena neissivystanti nestuma...dare abrazija...
citomegalo man ir buvo miegantis atsakymas, reiskia,kad kazkada buvo sirgta...
as visus tyrimus prasidariau....infekcinius, sriumos, visus kraujo... ir nieko...
Abraitis, sake,kad jie visai nereikalingi jeigu afs randamas... bet as afs dariausi paskutini.
Man jau 10 savaiciu 4u.gif nestuke.gif
Aspirinas neturi itakos pastojimui... mano manymu yra psichologine busina labiausiai ta itakoja..
As labi bijojau pastoti si karta...bet mums 1 ir 2 ir yra... tai begalo dziaugiuosi smile.gif
Papildyta:
PaulaL, taip AFS požymiai g.gif
[/quote]
.
Pozymiai:
turejau dvi netektis...nesulaukdavo sirdeles veiklos...
Netikejau,kad gamtos atranka.. ir iekojau pati atsakymu...nors visi sake,kad viskas ok... kruvos nereikalingu tyrimu...ir paskutinis afs... bet mano nuomone jau geriau zinoti su kuo gali kovoti... 4u.gif
dar man kraujagysles ant koju po tu dvieju nelaimingu nestumu labai sutrukinejo... buna su afs taip kaikurioms...
Pradejus aspirina gerti as pasijuta geriau...kojos lengvesnes...pati jauciausi geriau...
Tik pastojus...vienas is pozymiu pirmuju buvo koju sunkumas...bet tuoj suzinojus teigiama ats... pradejau leistis vaistukus ir viskas susitvarke smile.gif
genetinius daro po 2-3, priklauso nuo daktaro... Jeigu tau afs rastas nors vienas rodiklis...genetiniu nelabai reikia smile.gif nebent gimineje tavo ar vyro yra kokiu nukrypimu... jeigu esate virs 35 metu.... tuome reiketu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 18 balandžio 2011 - 08:14
[quote=PaulaL,2011 04 18, 09:07]
skirtinga nuomone daktaru...
Man abraitis sake,kad nereikia nieko laukti...po abrazijos galima uz keliu men vel bandyti... "bobuciu pasakos,kad reikia tiek laukti" - jo megiama fraze...
Kiti daktare 6 men liepe palaukti.

as turejau viena persileidima ir viena neissivystanti nestuma...dare abrazija...
citomegalo man ir buvo miegantis atsakymas, reiskia,kad kazkada buvo sirgta...
as visus tyrimus prasidariau....infekcinius, sriumos, visus kraujo... ir nieko...
Abraitis, sake,kad jie visai nereikalingi jeigu afs randamas... bet as afs dariausi paskutini.
Man jau 10 savaiciu 4u.gif nestuke.gif
Aspirinas neturi itakos pastojimui... mano manymu yra psichologine busina labiausiai ta itakoja..
As labi bijojau pastoti si karta...bet mums 1 ir 2 ir yra... tai begalo dziaugiuosi smile.gif
Papildyta:
PaulaL, taip AFS požymiai g.gif
[/quote]
.
Pozymiai:
turejau dvi netektis...nesulaukdavo sirdeles veiklos...
Netikejau,kad gamtos atranka.. ir iekojau pati atsakymu...nors visi sake,kad viskas ok... kruvos nereikalingu tyrimu...ir paskutinis afs... bet mano nuomone jau geriau zinoti su kuo gali kovoti... 4u.gif
dar man kraujagysles ant koju po tu dvieju nelaimingu nestumu labai sutrukinejo... buna su afs taip kaikurioms...
Pradejus aspirina gerti as pasijuta geriau...kojos lengvesnes...pati jauciausi geriau...
Tik pastojus...vienas is pozymiu pirmuju buvo koju sunkumas...bet tuoj suzinojus teigiama ats... pradejau leistis vaistukus ir viskas susitvarke smile.gif
genetinius daro po 2-3, priklauso nuo daktaro... Jeigu tau afs rastas nors vienas rodiklis...genetiniu nelabai reikia smile.gif nebent gimineje tavo ar vyro yra kokiu nukrypimu... jeigu esate virs 35 metu.... tuome reiketu
[/quote]
Va su tuo laukimu-tai tikrai gyd skirtingai šneka, mus visai sumapinioja g.gif Va va, sutinku su tavim, kad visi sako gamtos atranka ir daugiau nieko schmoll.gif po 2 tik pradeda tyrimus paskirti kokius...aš lygiai taip pat ieškau galų ir dariausi paskaitinėjus įmanomą lietratūrą ir čia žinoma, kas galėjo įtakoti-tai pasidriau ir AFS (laukiu ats)...o klausyk, ar vyrui reikia irgi tyrimo AFS? o velnias, kojų sunkumas mane pavargina daugiau pastovėjus ypač g.gif nu naudingos info čia man suteikei 4u.gif
Atsakyti
nereikia vyrui smile.gif
Cia tik mums kankintis blink.gif smile.gif
man sake daktaras ,kad vienas persileidimas moteriai kuriai virs 30 metu.... kai 10 persileidimu iki 30 metei... ir nieko nevertalaukti...
Mano nuomone reikia bent 3 men palaukti, organizmui atsigauti, o svarbiausiai psihologiskai sutvirteti, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 04 18, 11:55)
nereikia vyrui smile.gif
Cia tik mums kankintis blink.gif  smile.gif
man sake daktaras ,kad vienas persileidimas moteriai kuriai virs 30 metu.... kai 10 persileidimu iki 30 metei... ir nieko nevertalaukti...
Mano nuomone reikia bent 3 men palaukti, organizmui atsigauti, o svarbiausiai psihologiskai sutvirteti, 4u.gif

kokia įdomi mintis g.gif bet jei daugiau nei vienas perisleidimas tada manau tikrai yra kokia tai priežastis g.gif nebūtinai 3 mėn-manau priklauso nuo pasruošimo ir tyrimų gerumo smile.gif
Atsakyti
1 persileidimas dar nerodo, kad yra kokia problema. O man daktaras sake bent 3 men palaukti, kad gimda atsistatytu ir sustipretu
Atsakyti
jis turejo omenyje,kad jaunyste yra didziausias turtas ir pliusas susilaukti nors sunkiai...bet imanomai vaikelio.
Papildyta:
Jegu tau afs teigiamas...pasikartosiu... nieko nebesidaryk...nereikia jokiu tyrimu... pradek gerti aspirina...pries pastojant ji reikia gerti apie 3 men... as geriau nuo liepos,o vasari pastojau...bet nebandem mes aknsciau ... ruosiausi vestvem ir turejau darbo...
jeigu dareisi tyrimus ir viskas buvo gerai..nereikia ju kartoti... maziau suk galva del ivairiu tyrimu.
jeigu ir afs neirodytas..jeigu turi moteris daugiau nei 3 persileidimus ir patartna gerti aspirina ir leistis vaistukus...buna uzsleptu formu.
Papildyta:
QUOTE(imarta @ 2011 04 18, 13:14)
1 persileidimas dar nerodo, kad yra kokia problema. O man daktaras sake bent 3 men palaukti, kad gimda atsistatytu ir sustipretu

thumbup.gif nes organizmui stresas ir didelis ir gimda turi susitrakti.
O tau visiek reikia pagerti aspirina pries pastjant:) tie 3 men ir prabega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 04 18, 12:20)
jis turejo omenyje,kad jaunyste yra didziausias turtas ir pliusas susilaukti nors O tau visiek reikia pagerti aspirina pries pastjant:) tie 3 men ir prabega smile.gif

o man Abraitis sakė mėnesį gerti prieš pastojant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 18 balandžio 2011 - 11:26
QUOTE(index @ 2011 04 18, 13:26)
o man Abraitis sakė mėnesį gerti prieš pastojant  g.gif

na jis skirtingai sako smile.gif))
apie leidziamus vaitus irg smile.gif Pradek gerti ir gerk kol pastosi smile.gif nes nezinau kada pasius angeliuka smile.gif
aspirinas tas nekainuoja daug $...o leidziami jau kainuoja daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 18 balandžio 2011 - 11:28
Sveikutes 4u.gif
Daznai paskaitineju temuke bet vis nedristu parasyti blush2.gif Sakykite ar aspirinas gali stabdyti pastojima??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 04 18, 13:59)
Sveikutes  4u.gif
Daznai paskaitineju temuke bet vis nedristu parasyti  blush2.gif  Sakykite ar aspirinas gali stabdyti pastojima???  verysad.gif

NE smile.gif neturi jis itakos pastojimui:)
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2011 04 18, 12:01)
NE smile.gif  neturi jis itakos pastojimui:)

bet nesuprantu tada, kodel anksciau pastodavau is 1 ar 2 ciklo o dabar 8 men praejo ir nieko verysad.gif
Atsakyti