[quote=PaulaL,2011 04 18, 09:07]
skirtinga nuomone daktaru...
Man abraitis sake,kad nereikia nieko laukti...po abrazijos galima uz keliu men vel bandyti... "bobuciu pasakos,kad reikia tiek laukti" - jo megiama fraze...
Kiti daktare 6 men liepe palaukti.
as turejau viena persileidima ir viena neissivystanti nestuma...dare abrazija...
citomegalo man ir buvo miegantis atsakymas, reiskia,kad kazkada buvo sirgta...
as visus tyrimus prasidariau....infekcinius, sriumos, visus kraujo... ir nieko...
Abraitis, sake,kad jie visai nereikalingi jeigu afs randamas... bet as afs dariausi paskutini.
Man jau 10 savaiciu
Aspirinas neturi itakos pastojimui... mano manymu yra psichologine busina labiausiai ta itakoja..
As labi bijojau pastoti si karta...bet mums 1 ir 2 ir yra... tai begalo dziaugiuosi
Papildyta:
PaulaL, taip AFS požymiai
[/quote]
.
Pozymiai:
turejau dvi netektis...nesulaukdavo sirdeles veiklos...
Netikejau,kad gamtos atranka.. ir iekojau pati atsakymu...nors visi sake,kad viskas ok... kruvos nereikalingu tyrimu...ir paskutinis afs... bet mano nuomone jau geriau zinoti su kuo gali kovoti...
dar man kraujagysles ant koju po tu dvieju nelaimingu nestumu labai sutrukinejo... buna su afs taip kaikurioms...
Pradejus aspirina gerti as pasijuta geriau...kojos lengvesnes...pati jauciausi geriau...
Tik pastojus...vienas is pozymiu pirmuju buvo koju sunkumas...bet tuoj suzinojus teigiama ats... pradejau leistis vaistukus ir viskas susitvarke

genetinius daro po 2-3, priklauso nuo daktaro... Jeigu tau afs rastas nors vienas rodiklis...genetiniu nelabai reikia

nebent gimineje tavo ar vyro yra kokiu nukrypimu... jeigu esate virs 35 metu.... tuome reiketu
[/quote]
Va su tuo laukimu-tai tikrai gyd skirtingai šneka, mus visai sumapinioja

Va va, sutinku su tavim, kad visi sako gamtos atranka ir daugiau nieko

po 2 tik pradeda tyrimus paskirti kokius...aš lygiai taip pat ieškau galų ir dariausi paskaitinėjus įmanomą lietratūrą ir čia žinoma, kas galėjo įtakoti-tai pasidriau ir AFS (laukiu ats)...o klausyk, ar vyrui reikia irgi tyrimo AFS? o velnias, kojų sunkumas mane pavargina daugiau pastovėjus ypač

nu naudingos info čia man suteikei