Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Rasele002 @ 2011 07 27, 18:39)
na ka mergytes, zinokit pavyko man prisiprasyti kad siandien tyrima padarytu  biggrin.gif  nuejau pas A. o pasirodo siandien jis tik skyriui dyrba, bet graziai paprasiau ir jis man parase kokius tyrimus reikia pasiimt, tik vat savo stampo nedejo. tai as su tais lapukais isiprasiau pas bilekokia gine ir ji man mielai pagelbejo biggrin.gif taigi net is kart ir paeme tyrimukus thumbup.gif  kainavo tik 112.01 lt plius saldainiu dezute ir kavute  blush2.gif bet smagu kad viska susitvarkiau taip greit. bet aisku jei nedirbciau klinikose nieko nebuciau pesusi  blush2.gif

šaunu, kad taip gerai pasisekė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif linkim, kad tau nerastų to baubo AFS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kadangi aš tokia kiauliukė ir nepastebėjau kaip kitos AFS temelės baigėsi ir nepakūriau... blush2.gif tai bent šią matau jau tuoj tuoj baigsim, tai sukūriau kitą, štai čia: Nauja tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 07 27, 18:58)
šaunu, kad taip gerai pasisekė thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  linkim, kad tau nerastų to baubo AFS 4u.gif  4u.gif  4u.gif

saunu, kad pavyko!
O as linkiu kad geriau rastu ta AFS, nei kad nerastu nieko ir vel viskas nezinioje blush2.gif
kai man nustate AFS- verkiau verysad.gif bet paskui pamasciau, kad kiek visko pridaryta, ir viskas gerai, o netektys yra ir rizika islieka didele vel laukiantis. Jau geriau zinoti, kodel taip ivyko, nei likti nezinioje.
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2011 07 27, 22:18)
saunu, kad pavyko! 
O as linkiu kad geriau rastu ta AFS, nei kad nerastu nieko ir vel viskas nezinioje blush2.gif
kai man nustate AFS- verkiau verysad.gif  bet paskui pamasciau, kad kiek visko pridaryta, ir viskas gerai, o netektys yra ir rizika islieka didele vel laukiantis. Jau geriau zinoti, kodel taip ivyko, nei likti nezinioje.

taip pat linkiu ,kad rastų gal ne AFS, bet ,kad nebūtum nežinioje, o ir tas AFS dar ne taip baisu, aplink pilna daug daug baisesnių ligų, tereikia šmokti su tuo sugyventi, taigi aukščiau nosį visos 4u.gif

Turiu klausimą toms kas leidotės Cleksane, ar man tik taip atrodo ar tos adatėlės sunkiai įsiduria lyg bukos? Ogal mano skūra baisiai stora... biggrin.gif
Papildyta:
nagi užbaikim šią temą, kad būyų galima uždaryti, nes jau yra atidaryta nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 07 28, 17:15)
taip pat linkiu ,kad rastų gal ne AFS, bet ,kad nebūtum nežinioje, o ir tas AFS dar ne taip baisu, aplink pilna daug daug baisesnių ligų, tereikia šmokti su tuo sugyventi, taigi aukščiau nosį visos 4u.gif

Turiu klausimą toms kas leidotės Cleksane, ar man tik taip atrodo ar tos adatėlės sunkiai įsiduria lyg bukos? Ogal mano skūra baisiai stora... biggrin.gif
Papildyta:
nagi užbaikim šią temą, kad būyų galima uždaryti, nes jau yra atidaryta nauja smile.gif

man irgi kartais lengvai adatėlė sulįsdavo, o kartais atrodydavo, kad neįmanoma įdurti, tai durdavai kitur... o tu raukšlę suimi?

aš irgi gera storaskūrė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 28 liepos 2011 - 18:19
QUOTE(sidrulka @ 2011 07 28, 20:18)
man irgi kartais lengvai adatėlė sulįsdavo, o kartais atrodydavo, kad neįmanoma įdurti, tai durdavai kitur... o tu raukšlę suimi?

aš irgi gera storaskūrė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Suimu lyg, bet turiu šiek tiek lašinio tai ta raukšlė storoka biggrin.gif
bet kai praeitą kart leidausi hepariną tai reikdavo susitraukt iš ampulės, tai tikrai lengviau įsidurdavo, o gal kokie randai išlikę...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti