QUOTE(Myciute @ 2011 05 24, 08:42)
as jau su tyrimu rezultatais, atrodo AFS nerastas, bet gal kazkas galetumet pakomentuoti?
Beje, gavau siuntima is seimos gydytojos, bet Santariskese jis negaliojo. Sake nebent butu siuntimas is genetiku, o pas genetikus papult reikia laukt 2 menesius... Taip kad negaiskit laiko, jei kam reikes
Jei kažkas esat darę, pakomentuokit prašau
siuntimai keistas dalykas, man poliklinikos reumatologės galioja pas santarų reumatologę, tada tyrimai nemokami, o siunčia taip tada, kai ja AFS diagnozuotas

tai faktiškai pradžiai gaunas vis tiek susimoki, tai nėr prasmės nė lastyt pas gyd kitus.
o tyrima tavo geri. AKA būna ir dėl kitų priežasčių ribinis, jis svyruoja, man rodos ir po ligų, uždegimo ir kažkokių kitų biesų šitas tyrimas kyla. nebepamenu jau tiksliai...
QUOTE(Katinukas @ 2011 05 25, 15:30)
Sveikos,
Aš taip pat su rezultatais.
Ką gi, turiu AFS'ą
Anti-beta2-GP1 teigiamas. Vakar kai buvau pas Abraitį, labai jau nekalbus jis buvo, pasakė tik tiek, kad vienas iš keturių tyrimų teigiamas (norma iki 20 kažkokių vienetų, o mano 25), paskyrė šito vieno tyrimo kartojimą, tai šiandien pridaviau kraują, matysim. Bet jau daktaras nuteikė, kad teks leistis vaistus
o tavo tik antibeta? nes šito anksčiau A iš viso berods netirdavo...
įdomu, gal kas pasikeitė per tuos kelis metus, kai aš savo kelią praėjau dėl šių tyr...
o vaistų tirkai nereik bijot, je jau A skirs, tai manau tikrai jie reikalingi.
QUOTE(klinute @ 2011 05 26, 15:27)
Sveikos merginos. Jūs vis rašot, kad vartojate aspiriną. O nėra tokių, kurioms paskirtas warfarinas
dėl AFS.? Nes įdomu, kaip sekasi planuoti toms....
warfarino negalima nėštumo metu, leidžiami vėlesnės kartos vaistai.
beje, prasimuša ir kompensavimą jiems iššskirtine tvarka, kam aktualu.
ir lenkijoj anksčiau būdavo dvigubai pigiau, tuo metu ~140 fraxiparinas lietuvoj kanuodavo, o ten - ~70, bet dabar lyg kritę kainos buvo, tai gal tokio skirtumo nebėr? žinios mano jau pasenę, dar susibašliavau ant pačių didžiųjų kainų bumo...