Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(SR@IGE @ 2011 06 01, 15:29)
Labas mergaites 4u.gif
As pati apturejau 2 nesivystancius nestumus verysad.gif .... Mano ginekologas israse pasidaryti ivairius tyrimus, tarp kuriu ir AFS.. Esu is Vilniaus, bet pasiskaiciusi tema, radau mergaiciu pasisakymus, kad Santariskese nera labai informatyvus tyrimai del AFS..  Kurios kreipesi pas Abraiti, teko kartoti Kauno klinikose..
Kaip manot..gal iskart vaziuot i Kauna ir pasidaryt tyrima del AFS? ax.gif
Ar ten reikalinga isankstine registracija ar pakanka su siuntimu nuvaziuot ir priduoti krauja?

Manau, kad geriausia būtų važiuoti į Kauną. Pirmam vizitui pas gyd.Abraitį reikia iš anksto registruotis. (Registratūros tel.: 32-68-27, 32-69-27). Po to, kai jau bus tyrimų atsakymai, registruotis pas jį nereikės.
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 06 02, 07:57)
Manau, kad geriausia būtų važiuoti į Kauną. Pirmam vizitui pas gyd.Abraitį reikia iš anksto registruotis. (Registratūros tel.: 32-68-27, 32-69-27). Po to, kai jau bus tyrimų atsakymai, registruotis pas jį nereikės.

kai ima kraują būtina būti nevalgius ir negėrus ar kaip? man vizitas po pietų....
Atsakyti
galima valgyti ir gert
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 05 24, 08:42)
as jau su tyrimu rezultatais, atrodo AFS nerastas, bet gal kazkas galetumet pakomentuoti?

Beje, gavau siuntima is seimos gydytojos, bet Santariskese jis negaliojo. Sake nebent butu siuntimas is genetiku, o pas genetikus papult reikia laukt 2 menesius... Taip kad negaiskit laiko, jei kam reikes wink.gif

Jei kažkas esat darę, pakomentuokit prašau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

siuntimai keistas dalykas, man poliklinikos reumatologės galioja pas santarų reumatologę, tada tyrimai nemokami, o siunčia taip tada, kai ja AFS diagnozuotas biggrin.gif tai faktiškai pradžiai gaunas vis tiek susimoki, tai nėr prasmės nė lastyt pas gyd kitus.

o tyrima tavo geri. AKA būna ir dėl kitų priežasčių ribinis, jis svyruoja, man rodos ir po ligų, uždegimo ir kažkokių kitų biesų šitas tyrimas kyla. nebepamenu jau tiksliai...

QUOTE(Katinukas @ 2011 05 25, 15:30)
Sveikos,
Aš taip pat su rezultatais.
Ką gi, turiu AFS'ą  unsure.gif 
Anti-beta2-GP1 teigiamas. Vakar kai buvau pas Abraitį, labai jau nekalbus jis buvo, pasakė tik tiek, kad vienas iš keturių tyrimų teigiamas (norma iki 20 kažkokių vienetų, o mano 25), paskyrė šito vieno tyrimo kartojimą, tai šiandien pridaviau kraują, matysim. Bet jau daktaras nuteikė, kad teks leistis vaistus  unsure.gif

o tavo tik antibeta? nes šito anksčiau A iš viso berods netirdavo... unsure.gif
įdomu, gal kas pasikeitė per tuos kelis metus, kai aš savo kelią praėjau dėl šių tyr...
o vaistų tirkai nereik bijot, je jau A skirs, tai manau tikrai jie reikalingi.

QUOTE(klinute @ 2011 05 26, 15:27)
Sveikos merginos. Jūs vis rašot, kad vartojate aspiriną. O nėra tokių, kurioms paskirtas warfarinas
dėl AFS.? Nes įdomu, kaip sekasi planuoti toms....

warfarino negalima nėštumo metu, leidžiami vėlesnės kartos vaistai.
beje, prasimuša ir kompensavimą jiems iššskirtine tvarka, kam aktualu.
ir lenkijoj anksčiau būdavo dvigubai pigiau, tuo metu ~140 fraxiparinas lietuvoj kanuodavo, o ten - ~70, bet dabar lyg kritę kainos buvo, tai gal tokio skirtumo nebėr? žinios mano jau pasenę, dar susibašliavau ant pačių didžiųjų kainų bumo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 06 birželio 2011 - 00:32
Fraxiparine dabar pigiausias Euro vaistineje:) (dezute (10 doziu) 107 LT ar 103 LT smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

man nustatytas AFS, aš iš Lenkijos užsipirkau fraxiparine 0.3 dar nepastojus, ir voena pakuotė galioja iki šių metų liepos, kadangi dar vis laukiam ir tikimės, tai panašu, kad pati nesunaudosiu, tai jei kurį AFS nėštukė tokį naudoja aš ar apsikeisčiau su ilgiau galiojančiu, ar pigiau perleisčiau, ar pan. Žodžiu, kažką sugalvosim smile.gif
Jei kam įdomu až smile.gif
Temą prenumeruoju, bet ne visada spėju susekt smile.gif
Atsakyti
Na, ką gi... dabar jau oficialiai jungiuosi į jūsų gretas. unsure.gif Pakartotinis tyrimas patvirtino AFS. Anti beta 2 GPI teigiamas ir šį kartą rezultatas toks pat kaip ir prieš mėnesį daryto tyrimo.
Jau pradėjau gerti aspiriną, o nuo 6 sav. leisiuosi fraxipariną 0,3 ml. Na, svarbiausia rado visų nesėkmių priežastį. Tikiuosi... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinukas: 16 birželio 2011 - 07:54
QUOTE(Katinukas @ 2011 06 16, 08:54)
Na, ką gi... dabar jau oficialiai jungiuosi į jūsų gretas.  unsure.gif Pakartotinis tyrimas patvirtino AFS. Anti beta 2 GPI teigiamas ir šį kartą  rezultatas toks pat kaip ir prieš mėnesį daryto tyrimo.
Jau pradėjau gerti aspiriną, o nuo 6 sav. leisiuosi fraxipariną 0,3 ml. Na, svarbiausia rado visų nesėkmių priežastį. Tikiuosi...  unsure.gif

Tai gerai, kad išsiaiškinai ax.gif primink prašau trumpai, kas buvo nutikę praeitį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 06 16, 10:17)
Tai gerai, kad išsiaiškinai  ax.gif primink prašau trumpai, kas buvo nutikę praeitį?  blush2.gif

Turėjau du nesivystančius nėštumus verysad.gif
Atsakyti
Pas Abraitį turiu taloną 4 val, bet pasiskaičiau, kad kraują ima tik ryte? g.gif ne kaunietė esu, norėtųsi viską atlikti tą pačią dieną g.gif g.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, skaitau, kad dažniausiai AFS yra nustatomas kas turėjo nesivystančius nėštumus, o yra kam nustatę AFS,bet turėjo persileidimus? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 06 16, 19:09)
Pas Abraitį turiu taloną 4 val, bet pasiskaičiau, kad kraują ima tik ryte?  g.gif  ne kaunietė esu, norėtųsi viską atlikti tą pačią dieną  g.gif  g.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, skaitau, kad dažniausiai AFS yra nustatomas kas turėjo nesivystančius nėštumus, o yra kam nustatę AFS,bet turėjo persileidimus?  g.gif  g.gif

labuka,

na bent jau man kiek tekę susidurti, tai ima kraują visą laiką.... ateina į procedūrinį sesutė kuri būna prie daktaro ir paima kraują...

tai persileidimai ir įvyksta dėl nesivystančių nėštumų... tik kam spėja užmatyti echoskpu ir daro valymą, o kam nė nespėja verysad.gif verysad.gif verysad.gif , persileidžia savaime.....
Atsakyti
ir dar klausimas, skaitau, kad dažniausiai AFS yra nustatomas kas turėjo nesivystančius nėštumus, o yra kam nustatę AFS,bet turėjo persileidimus?  g.gif  g.gif
[/quote]

Man 2007 buvo nustatytas AFS. O 2010 gegužę turėjau nesivystantį....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klinute: 17 birželio 2011 - 11:12