Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(akilezna @ 2010 12 15, 14:00)
Sveikos  4u.gif
Gal kas gali patart toki zmogu kuris galetu padet priimti svarbu sprendima, nes tikrai nuo sito sprendimo daug kas priklauso, o patys negalim nusprest kaip taisingai pasielgt nes man labai svarbu, turiu iki 21d. apsisprest  doh.gif laiko visai neliko, net naktim nemiegu kartais sukdama galva del sprendimo priemimo. Laukiu jusu pasiulymu.

Pabandykit kreiptis į "du pasauliai", Asta chirologę. Ji man padėjo rasti dominančius ats, arba tame pačiame centre dirba tarologė (pavardės nepamenu) irgi šauni moteris.
http://lt-lt.faceboo...ai/120400951096
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajurweda: 03 sausio 2011 - 11:51
sakykit o kokiu laiku galima skambint Galinai ar Virginijai?
Atsakyti
Sveikos,
viena bureja pasake, kad vyras is praeities yra man blogo palinkejes.. Na, tikrai, pagal tai, kas vyksta tikrai sprendziu, jog kazkas prakeikes yra.. gal zinot i ka kreiptis galeciau..? ;/
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 01 04, 20:24)
Sveikos,
viena bureja pasake, kad vyras is praeities yra man blogo palinkejes.. Na, tikrai, pagal tai, kas vyksta tikrai sprendziu, jog kazkas prakeikes yra.. gal zinot i ka kreiptis galeciau..? ;/

Niekada niekas kitam šiaip sau bogo nelinki ax.gif
Atsakyti
vaižgantė kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2011 01 04, 23:13)
vaižgantė kaip suprast?

Tiesiogine prasme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 04, 21:34)
Niekada niekas kitam šiaip sau bogo nelinki  ax.gif

Zinau ir tiksliai zinau, kas toks cia pasidarbavo smile.gif todel reikia pagalbos..
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 01 05, 00:46)
Zinau ir tiksliai zinau, kas toks cia pasidarbavo smile.gif todel reikia pagalbos..

O nebus tik veltui sukišti pinigai g.gif Nors, vien nuo minties , kad, atseit, viską sutvarkė, nuėmė - bus lengviau. Gal ir tai neblogai smile.gif
Atsakyti
Del to ir klausiu patarimo, kad jie nebutu veltui sukisti..
ir siaip, labai gali buti, kad dar kai Mamyte manes laukes, ar kai pagimde nuziureta ar prakeikta buvau smile.gif
Atsakyti
Na taip, bet tą išsiaiškinti gal nėra taip sunku. Mama turėtų žinoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 05 sausio 2011 - 01:29
yra ji tai minėjusi.. turim, tiksliau turėjom giminėj du tokius nelinkinčius gero žmones.. ;/
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 01 03, 02:52)
Gal dar išsipildys smile.gif Ar klausimai siejosi būtent su tom keliom praėjusiom savaitėm g.gif

Klausimai buvo, kurie turejo issispresti per keleta dienu, bet issisprende atvirksciai negu ji sake.
Atsakyti