Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(Jase @ 2011 01 22, 18:26)
Dėkui už atsakymą. Hmm, šiandien padavėme pareiškimus ir intuityviai norėjau 11.2.21 d. -kai pasižiūrėjau ir yra priešpilnis.. Bet biurokratinė sistema pasiūlė tik 2.26, kada jau pilnatis. Ar tai labai nekas? Gal nusiteiksime, jei bus nedebesuota su vyno taure pasižvalgyti į dangų smile.gif

ne 2.21, o 2.11 buvau pasirinkusi smile.gif - 21 ir 26 jau pilnatis
Atsakyti
QUOTE(Jase @ 2011 01 22, 18:26)
Dėkui už atsakymą. Hmm, šiandien padavėme pareiškimus ir intuityviai norėjau 11.2.21 d. -kai pasižiūrėjau ir yra priešpilnis.. Bet biurokratinė sistema pasiūlė tik 2.26, kada jau pilnatis. Ar tai labai nekas? Gal nusiteiksime, jei bus nedebesuota su vyno taure pasižvalgyti į dangų smile.gif

Gera data.....Visa likusi demesi skirk ne sukneles atspalviui ar tam, kur suguldysi svecius, o i busimus seimyninius ritualus...pvz. - rytine kava lovoj ar sestadieniai akropolyje.....tai priklausys tik nuo jusu, bet tai yra svarbiausia...patikek... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 01 23, 01:45)
Gera data.....Visa likusi demesi skirk ne sukneles atspalviui ar tam, kur suguldysi svecius, o i busimus seimyninius ritualus...pvz. - rytine kava lovoj ar sestadieniai akropolyje.....tai priklausys tik nuo jusu, bet tai yra svarbiausia...patikek... smile.gif

Ačiū, Chiromante smile.gif Nemažai santykiuose praėjome, tai ir vestuvės dalinai spontaniškas noras įprasminti ir tęsti, bet iš kitos pusės nespontaniškas žingsnis.
Santykiams reikia kantrybės ir abipusio supratimo bei pastangų. Tikiuosi, kad tam turėsim noro ir jėgų.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 01 20, 17:02)

Labas vakaras,
Siandien buvau pas Galina,kaip zmogus nuostabi moteris, bet teisybe pasakius man jos burimo metodas nelabai patiko. Jeigu pas ja eisite pasiruoskite klausimus isanksto, nes jai uzduodat klausima, jinai ismeta kortas ir butent i sita tik klausyma duoda atsakyma. Jeigu nueisite nepasiruosia kaip as nuejau, tai bus kaip man isejus is jos, uz duru pradedu galvoti,kodel to nepaklausiau,o kodel ano....ir dar su didesnia nezinia isejau.
Anksciau esu buvusi pas Virginija (Perkunkemio mikr.) ir Zoja (prie Stoties) tik pas jas labai sunku pakliuti, ju burimo metodas, man priimtimesnis- pacios ismeta kortas ir mato su kokia problema atejai paziuri kas taves laukia ateityje, kokia sveikata ir kaip psihologes stiprios, is ju iseiini su palengvejimu.
Teisingai viena nare pasake, kiekvienas zmogus susiranda savo bureja, tinkacia tik jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedziu40: 25 sausio 2011 - 21:02
QUOTE(umedziu40 @ 2011 01 25, 22:01)
Labas vakaras,
Siandien buvau pas Galina,kaip zmogus nuostabi moteris, bet teisybe pasakius man jos burimo metodas nelabai patiko. Jeigu pas ja eisite pasiruoskite klausimus isanksto, nes jai uzduodat klausima, jinai ismeta kortas ir butent i sita tik klausyma duoda atsakyma. Jeigu nueisite nepasiruosia kaip as nuejau, tai bus kaip man isejus is jos, uz duru pradedu galvoti,kodel to nepaklausiau,o kodel ano....ir dar su didesnia nezinia isejau.
Anksciau esu buvusi pas Virginija (Perkunkemio mikr.) ir Zoja (prie Stoties) tik pas jas labai sunku pakliuti, ju burimo metodas, man priimtimesnis- pacios ismeta kortas ir mato su kokia problema atejai paziuri kas taves laukia ateityje, kokia sveikata ir kaip psihologes stiprios, is ju iseiini su palengvejimu.
Teisingai viena nare pasake, kiekvienas zmogus susiranda savo bureja, tinkacia tik jam.

o gal turit tos is perkunkiemio kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(umedziu40 @ 2011 01 25, 21:01)
pacios ismeta kortas ir mato su kokia problema atejai paziuri kas taves laukia ateityje, kokia sveikata ir kaip psihologes stiprios, is ju iseiini su palengvejimu.

Visiskai beviltiskas reikalas....net paaiskinti tau sunku, kodel beviltiskas...Trumpai - nes tai yra neimanoma....is sutapusiu smulkmenu pasidarai isvadas ir kadangi poreikiai bei supratimas minimalus, tai viskas ir tinka.....Beda tame, kad suteiki vilti kitoms nelaimelems.....o cia prasideda uzburtas ratas su vis gilejancia duobe.....kalbu toms, pas kurias dar yra smegenu liekanu....
Atsakyti
Sveikos,
gal kas buvot pas bureja Margarita? Kiek girdejau ji buria Seskineje... Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
[quote=Chiromante,2011 01 26, 00:27]Beda tame, kad suteiki vilti kitoms nelaimelems.....o cia prasideda uzburtas ratas su vis gilejancia duobe.....kalbu toms, pas kurias dar yra smegenu liekanu....
[/quoP.S.
Ar tik Jus nebusite Galinos mokine, ar giminaite? Nes visas temas paskaicau apie BUREJAS tai Jus tik ir rasote Galina yra geriausia, o tiktai jeigu kas paraso, kad jam nepatiko burtis pas Galina nieko konkretaus jinai nepasake arba pasake ta ka pats zmogus zino, tai iskarto uzsipuolate ir uzgauliojate . verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedziu40: 27 sausio 2011 - 10:46
QUOTE(zaiza22 @ 2011 01 25, 22:04)
o gal turit tos is perkunkiemio kontaktus?

As Jums parasiau i AZ
Atsakyti
Hmmmm, pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Pries pora metu buvau pas bureja Virginija (atrodo) Pilaiteje. Maloni moteris, bet neissipilde jos burimai, greiciau viskas priesingai ivyko g.gif Nors tuo metu buvo smagu paklausyti ir kai ka sau pritaikyti smile.gif
Pas bureja Silvija esu buvusi pora kartu, nebloga psichologe, praeiti ir dabarti nusako taikliai, netgi apie tevus papasakojo gana profesionaliai - tiesiai i desimtuka smile.gif O del ateities...na buvo isburusi tam tikru negandu, neissipilde. Pateikia nemazai informacijos, taciau ji daugiau bendro pobudzio. Pirmaji karta, kai buvau pas ja, nurode amziu, kurio istekesiu, bet tas laikas jau praejo biggrin.gif lyginu abu Silvijos burimus ir matau, kad kai kuriuos dalykus nusake gana skirtingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jase @ 2011 01 22, 19:26)

Atsakyti
QUOTE(umedziu40 @ 2011 01 27, 10:40)
Ar tik Jus nebusite Galinos mokine, ar giminaite? Nes visas temas paskaicau apie BUREJAS tai Jus tik ir rasote Galina yra geriausia, o tiktai jeigu kas paraso, kad jam nepatiko burtis pas Galina nieko konkretaus jinai nepasake arba pasake ta ka pats zmogus zino, tai iskarto uzsipuolate ir uzgauliojate . verysad.gif

Taip, esu Galinos vadybininke ir gyvenu is procentu nuo suviliotu klijenciu. Kuo kvailesne klijente pakliuna, tuo didesnis procentas man. Ir siaip jau, - matyt su regejimu arba su informacijos priemimu turi bedu, jeigu tik tiek RUREJU temose isskaitei.
Atsakyti