Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 02, 14:37)
Bioenergetikas. Parašysiu į AŽ, bet kitų prašau nerašyti ir neprašinėti- nesu jo sekretorė.

Aciu, vaižgantė, tevas jau uzsirase pas Sesku, siandien nuvaziuos pas ji bigsmile.gif O pas Lobaciuviene laisvu vietu pasirodo tik kovo pradzioj yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 02 02, 14:07)
Aciu, vaižgantė, tevas jau uzsirase pas Sesku, siandien nuvaziuos pas ji  bigsmile.gif  O pas Lobaciuviene laisvu vietu pasirodo tik kovo pradzioj yra  doh.gif

O, kovo pradžia- dar visai gerai. Prieš krizę reikėdavo laukti tris mėnesius, tik vaikus greičiau priimdavo. ax.gif
Atsakyti
Sekmadienį Per TV rodė Vaitiekūno laidą, kurioje kalbėjo astropsichologė Jelena. Susigundžiau ir nuėjau ax.gif . Likau patenkinta jos konsultacija :4u:Tikrai neburia iš "kavos tirščių". Daro ir asmenines astrologines prognozes. Tikrai nueisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(midute @ 2011 02 03, 17:19)
Sekmadienį Per TV rodė Vaitiekūno laidą, kurioje kalbėjo astropsichologė Jelena. Susigundžiau ir nuėjau  ax.gif . Likau patenkinta jos konsultacija  :4u:Tikrai neburia iš "kavos tirščių". Daro ir asmenines astrologines prognozes. Tikrai nueisiu  thumbup.gif
Labas.
laidos nemaciau. O čia kur randasi ir kiek kainuoja
Atsakyti
Sveikos,
Noriu pasitarti: anyta susiruošė pas Katią iš Šeškinės. Labai jau daug visko prisakė ana atsinešt su savim, tai sunerimau. Ar esat ką apie girdėjusios, gal buvot kuri? Kaip supratau ji nevisai būrėja, labiau užkalbėtoja kažkokia. Nepasitikiu aš tokiom, gal sulaikyt anytą nuo vizito pas ją, kad blogiau nepridarytų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dobilėlis @ 2011 02 07, 14:30)
Sveikos,
Noriu pasitarti: anyta susiruošė pas Katią iš Šeškinės. Labai jau daug visko prisakė ana atsinešt su savim, tai sunerimau. Ar esat ką apie girdėjusios, gal buvot kuri? Kaip supratau ji nevisai būrėja, labiau užkalbėtoja kažkokia. Nepasitikiu aš tokiom, gal sulaikyt anytą nuo vizito pas ją, kad blogiau nepridarytų  g.gif ?

As buvau pas Katia labai senai , ji ne burejau , daugiau nuima prakeiksmus , nuziurejimus ir tt . Man tuo metu padejo smile.gif pasirode labai patikima
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2011 02 07, 17:34)
As buvau pas Katia  labai senai ,  ji ne burejau , daugiau nuima prakeiksmus , nuziurejimus  ir tt . Man tuo metu padejo  smile.gif pasirode labai patikima

Ačiū, bus drąsiau gal tongue.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif norėjau pasiteiraut ar žinote kokia burėją (vln) kuri galėtų išburti apie kito žmogaus ateitį jei jo nėra šalia tarkim atsineščiau nuotrauką? Nes neseniai buvau pas jadvygą (geležinio vilko g.) tai buvau pasimetus ir visai klausimų neturėjau pasiruošusi rimtesnių. Bučiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
as kazkada irgi buvau pas ta jadvyga, man ji nelabai patiko, net nezinau kodel schmoll.gif
Atsakyti
Man ji visai patiko nes bent apie dabartį tai tiktai daug tiesiog pasakė bet kiek skaičiau dauguma ja nepatenkintos liko o dabar iškilo problemėlė ir labai norėtusi nueiti pas tai ir ieškau kokios nors kitos būrėjos
Atsakyti
Sveikos,
Kazkas klause apie Vytauta Miliu. As buvau pas ji nuimt prakeikimus ir neigiamas programas. Pirmas seansas buvo pas ji, o kiti - per atstuma.
Kad jis padare kazka, tai tikrai, nes mano kunas sureagavo: kazkoks gumulas gerklej kilo, paskui asaros upeliais tekejo, jutau ir fizini skausma, lyg kas plestu gabala mesos is manes. Po seanso man tarsi voratinklis nuo akiu nukrito - viskas atrode ryskiau. Kiti seansai nebuvo tokie isimintini.
Kaip jis pats sake - is karto efekto nelauk, turi palaipsniui susitvarkyti. Zmogus pats gali sau uzdeti neigiamas programas. Taip pat bet kuris zmogus gali save uzprogramuoti sekmei. Pati tiek nesugebu, tai ir kreipiausi pas ji. Siek tiek pagerejo, bet ...reikia paciai dirbti su savimi - neisileist juodu minciu. Tiesa, dar tik menuo praejo po seansu.

Dabar idomumo delei noriu nueiti pas kokia bureja ir paklausti del prakekimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angry @ 2011 02 10, 01:24)
Sveikos,
Kazkas klause apie Vytauta Miliu. As buvau pas ji nuimt prakeikimus ir neigiamas programas. Pirmas seansas buvo pas ji, o kiti - per atstuma.
Kad jis padare kazka, tai tikrai, nes mano kunas sureagavo: kazkoks gumulas gerklej kilo, paskui asaros upeliais tekejo, jutau ir fizini skausma, lyg kas plestu gabala mesos is manes. Po seanso man tarsi voratinklis nuo akiu nukrito - viskas atrode ryskiau. Kiti seansai nebuvo tokie isimintini.
Kaip jis pats sake - is karto efekto nelauk, turi palaipsniui susitvarkyti. Zmogus pats gali sau uzdeti neigiamas programas. Taip pat bet kuris zmogus gali save uzprogramuoti sekmei. Pati tiek nesugebu, tai ir kreipiausi pas ji. Siek tiek pagerejo, bet ...reikia paciai dirbti su savimi - neisileist juodu minciu. Tiesa, dar tik menuo praejo po seansu.

Dabar idomumo delei noriu nueiti pas kokia bureja ir paklausti del prakekimu mirksiukas.gif

Kiek mokėjai už seansus?
Atsakyti